Намаления – Пролет/Лято 2019 г.

• 101 675
  • 735
  •   1
Отговори
# 585
Ако имате карта на магазин ССС, може да се възползвате за тази седмица "купи два продукта и вземи вторият с 50%, купи трети и вземи третия за 1 стотинка". Вчера този СМС получих от тях (за Варна ако има значение).

# 586
Спорт Депо е магазин дистрибутор на десетки спортни марки. Все едно да питаш качествени ли са нещата на Nike, Adidas, Reebok, Helly Hansen и т.н. Simple Smile
И вие сте права, но не знам дали са оригинални или ментета, за това попитах. Какви наблюдения имате. Иначе не знаех, че гаранцията е 2 години, мислех че е месец. Благодаря много на всички отзовали се! Хубав ден!🌸🙂

# 587
Някой знае ли кога започва лятната разпродажба в H&M и Zara?

# 588
Доволни ли сте от sport depot? Имат намаления обаче не съм пазарувала преди и не знам колко са им качествени нещата.

Да, наскоро взехме накуп 2 чифта за ММ, 1 чифт за сина и 2 чифта за една от дъщерите. Adidas и Champions. Прилични оферти, добри предложения се намират. Гаранция 2г. И преди сме взимали. Не сме били разочаровани.

# 589
  • София
Ако имате карта на магазин ССС, може да се възползвате за тази седмица "купи два продукта и вземи вторият с 50%, купи трети и вземи третия за 1 стотинка". Вчера този СМС получих от тях (за Варна ако има значение).

Много благодаря!
До края на седмицата ли е офертата?
Имам карта на ССС, но не съм получавала смс?!

# 590
И аз имам същия смс, не пише крайна дата
За София Simple Smile
Не съм ходила да видя какви са ограниченията и скритите камъни

# 591
  • Sofia
Я да ви питам относно намаленията в Sport Vision – гледам, че някои стоки са намалени, но мъжът ми си е харесал 2 модела къси спортни панталони, които не са.
Според вас, дали скоро ще сложат отстъпка на цялата лятна стока? И, ако "да", по кое време ще се случи това?

# 592
  • Пловдив
Я да ви питам относно намаленията в Sport Vision – гледам, че някои стоки са намалени, но мъжът ми си е харесал 2 модела къси спортни панталони, които не са.
Според вас, дали скоро ще сложат отстъпка на цялата лятна стока? И, ако "да", по кое време ще се случи това?

От моите наблюдения - този тип магазини правят частични намаления на определени стоки, но никога на целия асортимент.
Визирам Спорт Вижън, Интер Спорт, Спорт Депо и всички подобни, продаващи голям набор от марки.

# 593
  • Sofia
Ясно, благодаря! Ще трябва да дебнем, значи. Simple Smile

# 594
Оф значи, хайде да почват, че съм си набелязала 100 неща 😸

# 595
За Спорт Депо да направя едно уточнение...
При уважена рекламация не връщат парите, а дават подаръчен валчер за сумата. Казали на ММ, че валидността на валчера е 2 год, но на самия валчер пише 1 год. Не знам...

# 596
  • Lost in a fairytale ...
В Спорт вижън има промоция 3 на цената на 2 в момента, за всичко. Говоря за магазина във Варна, Гранд мол.

# 597
  • Popovo
Аз поръчах онлайн от Спорт Вижън.Поръчах сандали и джапанки на Ипанема.Всяко нещо, дори и намалено, в коша отразява още 30% намаление..Онлайн намалението, е до 13-ти юни.

# 598
Здравейте, кога започват по-големите намаления? Края на юни или края на юли? Или по нататък? Питам предимно за магазините в моловете

# 599
  • София
Това за масимо

Общи условия

Активация на акаунт