Намаления – Пролет/Лято 2019 г.

• 101 676
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
Благодаря, ще разгледам. За другата седмица е.

# 571
Lemy, любимо място за купуване на детски дрешки ми е https://angel-baby.eu/. Български са, прекрасни материи и доста прилични цени. Горещо препоръчвам! Simple Smile

# 572
Елмайра, благодаря!

# 573
  • 1st floor
Ипанема не ви ли тежат? Имам джапанки, много си ги харесвам, здрави са, но ми идват тежички
На мен ми тежат. Имам джапанки.

# 574
# 575
  • София
Ей много промоции от Grand Optics...като притежател на SDI карта тази сутрин получих тази оферта за втори чифт очила безплатни:
https://grandoptics.bg/sdi-klub

# 576
А в кой магазин на grand optics в София има най-голямо разнообразие?

# 577
  • До сърцето...
... Отговориха ми, че някои намалени модели ги има в магазините, някои само онлайн
Аз лично вчера бях в Дъ мол и кьорава намалена обувка нямаше, сега ще отида пак..
HAPPY, благодаря, сдобих се с търсен модел на мнооого прилична цена. Черпя Wine Glass

Има ли го намалението в реалните магазини, харесала съм си някои, предпочитам да меря първо.

# 578
Ами писах им във фейса, много бързо отговориха, специално търсените от мен ги нямаше в магазин, някои ги има и може да те насочат къде. Аз също ги меря, защото си взимам 2! номера по-малки обувки от техните, но не всички модели са големи и широки и мерене си трябва Simple Smile
Така че им пиши или звънни на посоченият телефон.
Радвам се, че си се възползвала и си доволна Hug

# 579
Доволни ли сте от sport depot? Имат намаления обаче не съм пазарувала преди и не знам колко са им качествени нещата.

# 580
  • Пловдив
Доволни ли сте от sport depot? Имат намаления обаче не съм пазарувала преди и не знам колко са им качествени нещата.

Аз съм доволна, купувала съм няколко пъти маратонки за мен и детето.

# 581
Да, няколко пъти съм поръчвала маратонки за мен и мм, всичко винаги е било точно ✌

# 582
  • 1st floor
Аз горе-долу само от там пазарувам спортни стоки. Хубави са нещата, как да не са?! Харесвам ги и защото имат две годишна гаранция. Налагало ми се е два пъти да я ползвам - прецака се подметката на синковеца, а след това и една раница се разцепи малко под шева. Върнаха ми парите и за двете, коректни са! Peace
Само марката Champion не препоръчвам. Naughty

# 583
Спорт Депо е магазин дистрибутор на десетки спортни марки. Все едно да питаш качествени ли са нещата на Nike, Adidas, Reebok, Helly Hansen и т.н. Simple Smile

# 584
Аз получих едни сандали на Найк за малкия,преди седмица .Първо ще ги сменя защото съм поръчала 1 номер по-големи,а ако му бяха точно пак щях да ги сменя ,защото отстрани са целите в лепило.А за себе си съм пазарувала обувки -доволна съм.На мм бяхме взели преди мн години едни маратонки ,бяха големи боклуци.

Общи условия

Активация на акаунт