Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 149 309
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 90
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Точно така си я спомням.

# 91
С тия чехлета се разхожда и навън, и вътре у тях. Това ако не е мизерно, не знам..

# 92
Промъкнах се при децата да извадя тоя литературен шедьовър. Децата си рисуват в тая книжка, има готини снимка на плодове и зеленчуци.

Ахахах, падам! Веган сперма, панацея за заболявания!

# 93
Ако това е минимализъм, аз съм не трамвай ами релса. То не са Версайски градини на фон Луна?, чехли от сергийте по морето и бански на всичкото отгоре(вкъщи?). И това съвременна жена 😂

# 94
Ако това е минимализъм, а съм не трамвай ами релса. Но не Версайски градини на фон Луна?, чехли от сергийте по морето и бански на всичкото отгоре(вкъщи?). И това съвременна жена 😂

"Закостеняла личност" си ти, нищо не разбираш! Joy

# 95
Веган сперма! А веган кръв има ли?
Пепето пък каза, че розата била национално растение. Абе каква тъпота ги е налазила тия хора?

# 96
Пепето пък каза, че розата била национално растение. Абе каква тъпота ги е налазила тия хора?

Голяма, голяма тъпота! Къде е ръснала тоя бисер? Явно Rosa Damascena нищо не й говори....

# 97
Това с градините мисля, че е падащо легло всъщност. Гледайте какви невежи змии сте значи, вместо да се разкрасяване със сперма вие блеете в сефорА при Валерие.

# 98

Голяма, голяма тъпота! Къде е ръснала тоя бисер? Явно Rosa Damascena нищо не й говори....

В последното видео. Ще си прави собствен парфюм, щото кожата и била няква си там. Има обучителка, така се изрази, не я измислих аз тази дума.

# 99

В последното видео. Ще си прави собствен парфюм, щото кожата и била няква си там. Има обучителка, така се изрази, не я измислих аз тази дума.

Алеле майко, усещам, че се задава Пепе-мърч! 12 годишните ще се изтрепят!

# 100
А, много ясно. Пепе не прави нищо ей тъй за чест и бойна слава.

# 101
Стига бе, как не знаете за тия маски?
Имах колежка в университета преди 15 години, казваше, че редовно ги прилага против пъпки Simple Smile

# 102
Всъщност, качествата на спермата са известни и доста жени наистина си правят маски.

А и е хранителна, чист протеин.
Сори, не се сдържах.

# 103
Стига бе, как не знаете за тия маски?
Имах колежка в университета преди 15 години, казваше, че редовно ги прилага против пъпки Simple Smile

Ъъъъъ, аз имах такава съученичка в гимназията.

# 104
  • София
Веган, мацки, Веган сперма не било каква!

Малее знам че тук вие друго обсъждате, ама както казва Дежфрито, I am shook! Егаси драмата около Клои-Тристан-Джордин Astonished

Общи условия

Активация на акаунт