Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 293
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 505
Това за татуировките и кръводаряването е поредния мит. Неможеш да дариш ако ти е прясна - под 3 месеца, но не значи че неможеш да даряваш до края на живота си.

# 2 506
Разбира се, че наистина богатите хора пазят ревностно личния си живот и сигурността си, охраняват ги добре облечени господа и най-вероятно въобще не са чували за коментираните моми инфлуенЦърки.

Аз също съм на мнение, че за да си позволиш да не работиш и да снимаш клипчета, трябва да имаш стабилна финансова сигурност.
Да, изкарват се пари и от инфлуенсърство, но това не става от днес за утре и докато стигнеш да печелиш от него (евентуално), все пак трябва да се издържаш по някакъв начин. В повечето случаи да те издържат мъж или родители.
Защото ПР пратка с китайски парцалки няма да ти плати наема или вноската по кредита, нали?

Пепе многократно натъртва как е работеща майка и е превърнала хобито си на ютубър в професия, но защо не каже как се е случило това?
Валерито пък разправя как заделя по няколко хилки ежемесечно за почивки от дискотеки?!?

Принципно няма лошо, нека са живи и здрави момичета, но тъпото е, че изопачават нещата и дрънкат небивалици.
Никой не им търси отчет колко пари изкарват и не иска от тях да крият стандарта си, но е много плоско да се правят на ляйфкоучове и да дават съвети за неща, от които си нямат и бегла представа и е очевадно, че не съотвества на действителността.
Основната им аудитория е дечурлига, но нека не забравят, че ги гледат и по-зрели хора и с подобни измислени дрънканици много олекват и създават грешни представи у децата.

# 2 507
Това за татуировките и кръводаряването е поредния мит. Неможеш да дариш ако ти е прясна - под 3 месеца, но не значи че неможеш да даряваш до края на живота си.

Няма значение. Прави ли го, прави го

# 2 508
  • София
Тъй като мъжът ми е редовен кръводарител (аз не мога заради опасно ниско кръвно), знам, че нямаш право да даряваш повече от два пъти годишно. Има период на обновяване на кръвта. Особено пък спортист няма как да си позволи да губи кръвни телца ежемесечно. Което не значи, че човекът не дарява, но със сигурност не е всеки месец. И доста по-сериозни неща дарява от кръвта си, но това не мисля, че има връзка с темата.

# 2 509
Имаше връзка това, че истински заможните хора не снимат влогчета, за да ги види народа колко много имат и как са постигнали това със спестени парички 1 2 лева в касичката.....

# 2 510
  • София
Няма значение. Прави ли го, прави го
Има значение, когато примерът е с татуировката...

И доста по-сериозни неща дарява от кръвта си, но това не мисля, че има връзка с темата.
П.П. Мъжете имат право да даряват по 4 пъти годишно, но оптимално за възстановяване не само на количеството, а и на качеството са нужни около 5 месеца.
Не знам какво по- сериозно от това може да се дари. Може би бъбрек или костен мозък.

# 2 511
Моя е грешката, може би съм се объркала с това, че дарява всеки месец определена сума. Но на това исках да се наблегне, както и на кръводаряването като цяло, без значение колко често и т.н. Защото това не показва комплексарщината, притежавана от уж много заможни влогъри

# 2 512
И аз се замислих кое е по-сериозно за даряване от кръвта Thinking

# 2 513
Адри, често се включваш, когато ние изразяваме недоволството си от върволицата спонсорства (много от тях необявени), премълчаването на факти или откровени лъжи, прекалените демонстрации, за да ни кажеш, че нещата не са просто такива, каквито ги виждаме, а по-задълбочени и че ние не сме наясно с това, че може да се плащат частни детски градини и пътешествия без чужда помощ с влогърки. Нито дума за колежките ти и техните творения, а доста думи насочени към пишещите.
Аз продължавам да се чудя има ли хора, които си напускат добрата работа, за да станат професионални блогъри на следващия ден? Наистина ли някой ходи на почивка по няколко пъти в годината на екзотични места със спестявания от някой козметичен продукт или вечеря навън? Понеже аз така пестя за пет дена в Гърция, не за Хаваите. Не се дължи обяснение, но се държи да се каже как сами, колко трудно... Нали уж с достоверност ни печелеха? Иначе ще гледаме реклами в рекламната пауза, не влогъри.
Без имена, просто така.
Просто прави впечатление, че все ние не сме разбрали, а другото не прави впечатление. Няма регулация, няма саморегулация в гилдията, ако може да се нарече така и стигаме до гарван гарвану око не вади.

# 2 514
  • София
Той прави милиони долари дарения. Това ми се струва по-сериозно от кръводаряването, което смятам, че е най-нормалното нещо, ако човек няма здравословни проблеми, които да не го позволяват. Почти нямам познати, които да не даряват редовно, но още никого не познавам, който прави редовни 6 и 7 цифрени дарения за сираци, фондации и пр.

Welt, за "колежките" няма какво да коментирам, защото не съм гледала никого в ютуб от преди Коледа. Нямам време и нямам представа кой кскво снима и какво твърди във видеата си. Темата тук обаче следя, защото ми е част от работата и няма как да не се изкуша да коментирам когато се обсъждат хора, които познавам.

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 14:53 от Адри́

# 2 515
  • Някъде там
На влогърите  това им в работата да показват,но е важно да е реално и най-вече да не го налагат като задължително, както го прави Пепе.Щом тя е родила естествено и е взела заем за количка да е задължително и за останалите.
Звездите знаят как да блестят ярко,нашите влогъри не са звезди колкото и да им се иска.

# 2 516
Не познаваш, защото не са най-богатите футболисти на света. Не се захващай толкова буквално. Аз исках да покажа отношението само. За някой заможен, но сравнително по-беден от Ронално (за да ме разберете), да дарява 2000 лева например, на когото и да е, е признак на добродушност. И не, че са длъжни, но е удачен вариант, а не да се изтъкват в някакви си влогове. Който има пари, ще се разбере и без излишни глупости

# 2 517
С доходите в България има ли някой, който да може да си позволи такива дарения?

# 2 518
Ами не е по-сериозно от кръводарението, защото все още няма създадени валути, които могат да пренасят кислород и да възобновят обема, загубен при кръвоизлив.
Страдаме от жестока липса на банки кръв. И ми е писнало от големите мъже, които дават кинти, защото е лесно, а не седнат под иглата за половин час. Един ми се оправдаваше редовно как отивала тая кръв за Митьо Очите, а не за обикновените хора. Глупости на търкалета. Дразня се.
Аз не мога да давам кръв, мъжът ми дава редовно. Ще даря трупа си на МУ обаче, а и при съвпадение на антигените мога да даря и стволови клетки.

# 2 519
Когато се дари кръв ня де разделя на други компоненти, доктор ако има тук щу се изкаже по-компетентно, зная че от кръвта отделят плазма, чисти еритроцити и др компоненти и 4човека могат да получат съставки от 1 кръводарител.

Общи условия

Активация на акаунт