Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 268
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 520
С доходите в България има ли някой, който да може да си позволи такива дарения?

С доходите в България, 7 милиона не могат и да се съберат, камоли да се дарят

# 2 521
Много ми е мъчно, че Деси на този етап с еотказва да влогва.
Беше пуснала лайф в ИГ

# 2 522
 Аз пак казвам, по принцип на интелигентните хора нямаше да им прави впечатление, какъв им е стандарта, ако не се опитваха да си правят зрителите на идиоти. Да, действително първоначалната инвестиция е голяма. Пепето обясняваше, че докато работила в Боди шоп пестяла за хубава камера, за да започне да влогва. Ок. До тук добре. Въпросът е, че ако нямаш никакво органично съдържание и влачиш блоговлог, който е 99 % реклами, абсолютно нелепо е да се говори как ти държиш на аудитория и т.н. Седиш и заблуждаваш всички. Както и ако обясняваш, че обикаляш планетата със спестявания от дискотеки. Eatlovemakeup е типичен пример за човек, който е с висок стандарт, но никой с мозък не я яде, защото не го прави позьорско, не дава обяснения и не генерира съдържание, само за да показва неща. На Кухалери канала е само, за да й се плаща и да се фука с това, което прави и за което й се плаща. Никаква друга функция няма, освен ако не си картоф.
И сравнението с международните влогърки за мен е несъстоятелно, защото много от тях бая усилия наляха с години преди да бъдат забелязани. И точно заради това ги харесват хората.

Скрит текст:

Ето така поднесено, поне при мен, има много повече въздействие и бих минала да си взема китки, отколкото да ми обясняват 20 мин за "пресни свежи зеленчуци от Билла България"

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 15:01 от Breedlove

# 2 523
  • Варна
Изгледах последния влог на Виолета Буреле,която се оприличава на Пепе и мога да кажа,че освен лека визуална прилика и това говорене през зъби,което ненавиждам, не видях нищо общо помежду им.Момичето се облича и изглежда нормално,готви,най-вероятно и чисти (само това видео съм гледала),пазарува и се опитва да го прави умно,като пести.Говори съвсем нормални и реални неща и нейното дете по-скоро попада пред камерата ,като част от ежедневието,а не нарочно.Това с оставянето на плота наистина не ме кефи и изглежда страшно,но....

# 2 524
Беше пуснала лайф в ИГ

За Dessytalks ли става въпрос?

# 2 525
Tamarau, именно. Въпросът беше риторичен и съдържа в себе си отговор защо Адри не познава такива хора.

# 2 526
  • Някъде там
Беше пуснала лайф в ИГ
Не се е отказала,ясно каза че просто си дава почивка и я разбирам.Тя и до сега рядко качваше,но пък винаги са полезни и приятни видеата и,нищо че не са често.
По добре така,малко но качествено.

# 2 527
Когато се дари кръв ня де разделя на други компоненти, доктор ако има тук щу се изкаже по-компетентно, зная че от кръвта отделят плазма, чисти еритроцити и др компоненти и 4човека могат да получат съставки от 1 кръводарител.
Зависи. Има банки пълна кръв, има и съставки.
Сори, но ценя кръводарители над милионери, които е ясно с чия кръв са си изкарали парите. Адри, моля те.

# 2 528
Беше пуснала лайф в ИГ
Не се е отказала,ясно каза че просто си дава почивка и я разбирам.Тя и до сега рядко качваше,но пък винаги са полезни и приятни видеата и,нищо че не са често.
По добре така,малко но качествено.

За dessytalks става дума, да.

Искрено се надявам скоро да се върне с ново видео.
Много я харесвам.
Видеото с 33 неща е едно от любимите ми!

# 2 529
Как хем някой последно е гледал клипове преди Коледа, хем от време на време идва да защитава и то само от приказки, написани в групата, някак нелогично ми е

# 2 530
Тая двойничката пак е направила безсмислено видео... 10 мин тичане, 5 мин пазаруване.. Тъпотия!

# 2 531
Аз не я разбрах Деси какво иска да каже - хем обяснява как ще разопакова пр пратки , хем как било рекламен каталог всичко...
а и ако наистина от 2 години е влогър , това съвсем не е зората на влогърството - то като такова е в БГ от поне 4 и повече години.

# 2 532
  • Някъде там
Аз не я разбрах Деси какво иска да каже - хем обяснява как ще разопакова пр пратки , хем как било рекламен каталог всичко...
а и ако наистина от 2 години е влогър , това съвсем не е зората на влогърството - то като такова е в БГ от поне 4 и повече години.

По скоро искаше да каже че инстъграм се е превърнал в поредното "списание".Едни и същи снимки и пози ежедневно за да са вървежни.Не говореше толкова за спонсорство.
Тя не отрича че получава такива,но винаги се старае да даде реално мнение и е една от малкото която не е превърнала хобито в работа.

# 2 533
  • София
Tamarau, именно. Въпросът беше риторичен и съдържа в себе си отговор защо Адри не познава такива хора.

Моето изказване също беше образно. Исках да кажа, че човекът е наистина добър и дарява ужасно много, не само кръв. И дарява много повече от други с повече възможности от него. Тоест - едно и също казваме, но не можем да се разберем явно.

И все пак отново не разбрах това какво общо има Роналдо с българските влогъри.

# 2 534
Гледах на сладкиша влога, загубих 100 мозъчни клетки. И милото и майка и пафкат на закрито докато тя бременее...

Общи условия

Активация на акаунт