Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 248
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 550
В новото видео на Милена Мики си е махнал брадата, обаче Мики без брада ще го видим в следващото видео Grinning Grinning Grinning Баси съспенса. Тези влогъри стават все по-отчаяно пристрастени към внимание.

# 2 551
Момичета, тъй като не вярвам много от вас да отделят крупни суми на месец за благотворителност (аз също не го правя)  да ви споделя аз как се помагам. Имам смс абонамент за няколко кампании от dmsbg.com. 10лв на месец, не ми бъркат в бюджета и се чувствам съпричастна макар и с малко. Също е много по-лесно да запалиш някой по "своята" кауза и силно вярвам, че с по малко от много по-лесно се съберат средства.

Обаче и няма да ви лъжа, ако решите да спестявате точно тези 10лв (или по-малко) на месец, няма да съберете за Тайланд, така че ви насърчавам да се включите. 😊✌️😜

# 2 552
В новото видео на Милена Мики си е махнал брадата, обаче Мики без брада ще го видим в следващото видео Grinning Grinning Grinning Баси съспенса. Тези влогъри стават все по-отчаяно пристрастени към внимание.
Той се вижда и в това видео.
Интересно ми е защо са скрити надписите на буса пред къщата на Милена. Заради Ютюб или друга причина?

# 2 553
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Такъв кич при Ивана и придобивките за дома.Никога не бих заринала хола си като нея с вазички,панерчета,евтини картини и възглавници, коя от коя по-пъстроцветни.Такова затрупване и запълване на всяко празно пространство определено не ми е по вкуса.

тя цялата е кич и лъха на евтино и лош вкус - придобивките за дома, дрехите от шийн, прекалено обработените снимки. Забелязвате ли как на яйцата, вазата, сукулентите си седят с етикетите - сигурно ще ги връща после Simple Smile

Говорейки за Шийн една руска влогърка посети фабриката им в Китай:
https://www.youtube.com/watch?v=8ZA_YaAgYKY

Всъщност, цялата й поредица за Китай е интересна - инспектира Топ 4 от продавачите в Алиекспрес.  Peace

# 2 554
Той се вижда и в това видео.
Интересно ми е защо са скрити надписите на буса пред къщата на Милена. Заради Ютюб или друга причина?

Може би, за да не се знае къде работи

# 2 555
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Деситолкс каза ли причината,поради която спира да прави видеа.
Допадаше ми,голяма бъбривка.

# 2 556
Като споменахте Пепе и родителите, снощното видео беше показателно в колко просташка среда е израстла тя. В самата галерия, в която се провеждаше изложбата на Филип-Здравей бяха опънали маса и на нея сложили 7-8 паници с манджи, от които всеки топи. Напълно разбирам майката на Филип и нейното възмущение, че всеки яде от всяка чиния, сякаш са на язовира за риба и с кеф споделят плюскачката.

# 2 557
.

Последна редакция: чт, 28 мар 2019, 07:47 от Yogurina

# 2 558
Аз пък не разбирам защо при наличието на два стола, един голям диван и още един съмнително удобен железен стол, Ивана снима седнала на земята...Не мога да си го обясня, освен, че ги ползва само за фон на видеото, та не смее да ги ползва по предназначение...Nerd

# 2 559
Деситолкс каза ли причината,поради която спира да прави видеа.
Допадаше ми,голяма бъбривка.

Нее! Спряла ли е? Мислех, че просто рядко качва и това е причината, че скоро не е имало видео. Уф! 😕

# 2 560
Аз пък не разбирам защо при наличието на два стола, един голям диван и още един съмнително удобен железен стол, Ивана снима седнала на земята...Не мога да си го обясня, освен, че ги ползва само за фон на видеото, та не смее да ги ползва по предназначение...Nerd
Еми ако и те са китайски може да се притеснява да не се счупят 🤭
Мразя изкуствени цветя, а тя колко беше взела🤐

# 2 561
Като заговорихте за благотворителност - смятам, че хората, които наистина помагат от сърце, не го правят публично и показно, но въпреки това е хубаво да се говори за това, защото по този начин дават добър пример и дори и един човек да взаимства от тях е полза!
Ей това трябва да бъде инфлуенсърството, а не купете си тази пудричка, защото е много хубава.

# 2 562
Като заговорихте за благотворителност - смятам, че хората, които наистина помагат от сърце, не го правят публично и показно, но въпреки това е хубаво да се говори за това, защото по този начин дават добър пример и дори и един човек да взаимства от тях е полза!
Ей това трябва да бъде инфлуенсърството, а не купете си тази пудричка, защото е много хубава.

Абсолютно така е. Това са единствените постове, които бих окуражавала от българските инфлуенсъри и повярвала, че наистина го правят от сърце.

Преди време Стефи беше споделила как с нейния Мечо бяха направили дарение под формата на кучешка храна. Без излишна помпозност и самоизтъкване. Ми, как да не ти стане мило и ти да не искаш да помогнеш по някакъв начин?

# 2 563
  • Някъде там
Гледайте и лайфстайла на Деси.Запазен е.
Не спира окончателно с видеата.Каза само че много по-рядко ще прави но категорично не спира.
Просто си дава почивка защото в момента снимането на видеа и като цяло ютуб и Инстаграм не и носят положителната емоция и иска да посвети повече време на семейството си,но пак ще прави видеа от време на време.Даже каза че има няколко идеи които ще споделя но по-рядко.

# 2 564

Общи условия

Активация на акаунт