Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 132
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 685
То има ли дом, в който има велоергометър и той не е най-скъпата закачалка?! Grinning

Фирмата е на родителите ѝ, със сигурност. Мисля, че имат и друг магазин за дрехи (не медицински/работни)

# 2 686
Гледах новото видео на Петканови. Интересна тема засягат - дали фитнесът вкъщи е ефективен. Ще си купят фитнес уреди и след 6 месеца ще установят. На мен лично по-малко месеци ми трябваха да си превърна велоергометъра в ефективна закачалка за дрехи Grinning

А, значи и оттам да се готвим за масирана реклама.
Иначе нямам нужда Петканови да ми казват дали е ефективен или не - всекидневно вдигам тежести у нас и правя упражнения със собствено тегло и виждам, че има ефект, но съчетан с правилно хранене разбира се.

# 2 687
Те казаха, че в момента "проучват" пазара на фитнес уредите - да се разбира като покана за флирт, колаборация и още нещо към пазара на фитнес уредите Simple Smile

# 2 688
Youtube ми пусна новото видео на Валката, абе, тая откъде се сдоби и тя с Фурла?! Май е от миналогодишната им колекция, ама все пак..

# 2 689
Не я гледам в ютуб Валери, но я имам в Инстаграм. Напоследък все ми се струва, че е заформила коремче и вчера ми се мерна снимка с някакво чантЕ (фурла, мурла, за мен е все тая) сложено така, че да скрива корема. Подозирам я Simple Smile

# 2 690
Фурлите не са особено скъпи.

# 2 691
Е те егати смешните "влогърки" ако една Фурла не могат да си купят...
То вярно, че Валери тъпото.. не знам от къде е намерило пари, като не работи... Ама все пак. Да се радва..

# 2 692
Те казаха, че в момента "проучват" пазара на фитнес уредите - да се разбира като покана за флирт, колаборация и още нещо към пазара на фитнес уредите Simple Smile

Следя Алекс в инстаграм и качва сторита как тренира. Явно са си купили вече.

# 2 693
И Валери е проучвала пазара на екстеншъните и изведнъж ЦАК / колаборация!
Аз не схванах от видеото как се свалят и поддържат тези изкуствени естествени коси. С тях ли се къпе, без тях ли? Щом се слагат в специални салони едва ли може да ги сваля и слага сама. Сложно ми изглежда. Мен толкова дълга естествена коса ме изморяваше с цялата грижа за нея, а ако трябва да окачвам и разкачавам нещо, ще полудея. Но разбирам и хората, на които дълга коса им е мечта и не могат да я пуснат.

# 2 694
  • София

е как че не са особено скъпи? на намаления не падат под 100 евро и то убитите цветове. За средностатистическия българин 200лв за дамска чанта си е доста солидна сума пари. Аз имам 1 и портмоне, подарък от мъжа ми, лошо ми стана като разбрах че не ги е взел на намаление.

# 2 695

е как че не са особено скъпи? на намаления не падат под 100 евро и то убитите цветове. За средностатистическия българин 200лв за дамска чанта си е доста солидна сума пари. Аз имам 1 и портмоне, подарък от мъжа ми, лошо ми стана като разбрах че не ги е взел на намаление.

Къде са тези намаления по 100€? Аз в аутлет за под 200-300 нищо на Фурла не видях.

# 2 696
  • София

Къде са тези намаления по 100€? Аз в аутлет за под 200-300 нищо на Фурла не видях.

По летищата съм ги хващала за толкова, ама и 100 евро е трудно да ми се откъсне от сърцето

# 2 697

Особено подарените/ дадени за реклама Joy

Edit: аз също не съм виждала Фурла под 150 евро, нито на летища, нито в аутлети. Най-евтино съм купувала за около 170-200 евро. За 150 най-много някоя от мини чантичките или портмоне, тази нейната е над 300 евро.

Последна редакция: пт, 29 мар 2019, 12:26 от tuali

# 2 698
Аз имам чанта и портмоне, чантата никога не съм я носила, щерката се фръцка с нея. Жалко, че не съм се сетила да я снимам за YouTube, да ставаме звезди. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 699
Най-популярният модел на Фурла започва от 490 лв и стига 590 лв за по-популярните цветове. Води се една от доста евтините дизайнерски чанти, но в определени браншове в България (не, не тези, за които си мислите) е знак за социално положение, но е много далеч от символ на елит предвид ниската цена.

Общи условия

Активация на акаунт