Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 162
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 670
Къде го гледате това яйце, във видеото с изложбата ли? Да ходя да видя, може и аз да сготвя нещо

# 2 671
Гледах Пепе, и на мен ми направиха впечатление "пухкавите" яйца без мазнина, чак пък толкова вече ограничаване, малко мазнина едва ли ще навреди кой знае колко. Яденето от едни и същи паници и прибори няма даже да го коментирам. Останах с чувството, че са направили тая изложба с цел да се наядат като хората. Самата изложба не ми харесва, най-вероятно не разбирам от изкуство, но това са си цапаници за мен. Останах и озадачена защо Филип ги продава, аз ако бях прохождащ артист бих направила една първоначална изложба с цел да видя дали се харесват творбите ми, и чак тогава да мисля за продажба. Между другото, явно не е имало купувачи, Пепе във влога каза, че Филип в четвъртък ще прибира картините 😆😆😆
Валери и гадже ги гледах. Ми то дори няма нужда от коментар. Мартин никак не ми изглежда по-интелигентен от нея, и друг път съм казвала, че ми се виждат лика прилика. 50 страни били скромно, леле колко е нагла лиглата!! Пестили от дискотеки, колко ще спестиш от дискотека на месец 50-100-200лв? А колко даваш на месец за брънч 50-100-200лв? В живота ми съм ходила сигурно два пъти на дискотека, не се шегувам, работя на две места, мъжът ми работи хубава работа, ми не можем да си позволим ходене всеки месец на далечни дестинации. Вината е в нас, сигурно. Големите пари явно са в YouTube.
Не ми дреме госпожа кралицата и негово превъзходителство чехльото къде ходят и откъде са им парите, ама да не правят хората на балами! Да, не са длъжни да ми се отчитат, ама хайде и нека не лъжат. По-добре нищо да не казват.

# 2 672
Къде го гледате това яйце, във видеото с изложбата ли? Да ходя да видя, може и аз да сготвя нещо
Да, в него клип е

# 2 673
Tinkerbell, недей така, че ей сега ще дойде учителката да ти дръпне ушенцето Stuck Out Tongue Winking Eye

Новото на лейката няма да си го причиня.
Чакам си още чистенето на Милена, амааа май няма да е скоро.
Дано се появи нещо обещаващо скоро, че съвсем затъпяхме с тия нашите кукундрели.

# 2 674
Гледах Пепе, и на мен ми направиха впечатление "пухкавите" яйца без мазнина, чак пък толкова вече ограничаване, малко мазнина едва ли ще навреди кой знае колко. Яденето от едни и същи паници и прибори няма даже да го коментирам. Останах с чувството, че са направили тая изложба с цел да се наядат като хората. Самата изложба не ми харесва, най-вероятно не разбирам от изкуство, но това са си цапаници за мен. Останах и озадачена защо Филип ги продава, аз ако бях прохождащ артист бих направила една първоначална изложба с цел да видя дали се харесват творбите ми, и чак тогава да мисля за продажба. Между другото, явно не е имало купувачи, Пепе във влога каза, че Филип в четвъртък ще прибира картините 😆😆😆

Е няма как да не ги пусне в продажба. Тва да наемеш галерия не е евтино удоволствие. То затова и предполагам беше само около седмица, а не две-три, както се правят обикновено. Съмнявам се дали са си избили парите даже, ако са продали една-две картинки, може би са излезнали на нула с това начинание. Все някой роднина или отчаян пепе-фен се е прежалил да купи.

# 2 675

Някой предлага на Александра Петканова да си купи от картините на Филип Здравеи за вкъщи 😁😁
Ами правилно ги съветват да си вземат един жираф. Петканови само жираф си нямат в хола.

# 2 676
Попаднах на нещо интересно днес

Това не е ли онази Карина? Явно имат магазин. Дали е нейн или на тяхните...? Хем е и на нейно име😄

# 2 677
На семейството ѝ е , но тя е “инфлуенсър”, “youtube-рка” и така популяризират нещата.

# 2 678
Зъби и сърца. Е това е широк таргет - кардиолози и зъболекари. И такива на гъби.

# 2 679
Зъби и сърца. Е това е широк таргет - кардиолози и зъболекари. И такива на гъби.

Е виж ,колко веселко..чак ми се доходи на зъболекар.

# 2 680
Пепе в един по стар клип не беше ли казвала, че не готви яйца, защото Филип й е забранил? Само той ги правел както трябва.

# 2 681
Гледах новото видео на Петканови. Интересна тема засягат - дали фитнесът вкъщи е ефективен. Ще си купят фитнес уреди и след 6 месеца ще установят. На мен лично по-малко месеци ми трябваха да си превърна велоергометъра в ефективна закачалка за дрехи Grinning

# 2 682
Пепе в един по стар клип не беше ли казвала, че не готви яйца, защото Филип й е забранил? Само той ги правел както трябва.

Като гледам, има защо да ѝ е забранил. На кого му се яде неовкусен по какъвто и да е начин постничък бъркоч.

Гледах новото видео на Петканови. Интересна тема засягат - дали фитнесът вкъщи е ефективен. Ще си купят фитнес уреди и след 6 месеца ще установят. На мен лично по-малко месеци ми трябваха да си превърна велоергометъра в ефективна закачалка за дрехи Grinning

Не че е невъзможно, но почти.
По-скоро ще рекламират някви уреди и после ще ги върнат на спонсора Joy

# 2 683

Аз установих,че фитнеса вкъщи наистина е ефективен стига да си постоянен и да имаш желание,а и не губиш време да висиш по зали.

# 2 684
Купувала съм си престилки от тая фирма, дето Каринчето рекламира. Впрочем, доста са качествени, предвид ниската цена и предвид ежедневното носене.
И аз смятам, че стига да иска човек и вкъщи може да бъдат ефективни тренировките, така че идеята на Дани и Алекс не ми се струва лоша.
И аз съм си го мислила, но ММ прави предимно силови тренировки, нямаме достатъчно място за щанги и тежести, аз имам само един велоаргометър, който се е превърнал в закачалка за дрехи, както Questar вече спомена 😜

Общи условия

Активация на акаунт