Блогъри и влогъри от България и чужбина - да ги обсъдим - 4 / Март 2019

• 151 158
  • 3 011
  •   1
Отговори
# 2 655
Най-добрата идея за клип! Ахаахах
Дожаля ми малко, че гел лака трябва да се сменя на 2 седмици, а тя няма време и го прави на 4

# 2 656
Дожаля ми малко, че гел лака трябва да се сменя на 2 седмици, а тя няма време и го прави на 4
Жената е заета все пак! Кой ще обикаля Сефора и Зара?! 🤭😀

# 2 657

Скривайте ги тия коментари. Има хора със слаби сърца все пак. Аз сега като го прочетох това и цяла вечер шЪ рИвЪ 😭😭😭

П. П. Очаквам сега Валери да направи Q&A и да обяви, че най-голямата ѝ мечта е да има световен мир. 😁

# 2 658
И аз видях такива темплейти - на съвети пак писали Пепе, на изкуство Константина. Вярно ли тия хора мислят така? Anguished Smile

# 2 659
Всички се изредиха на тия спагети. Полина е 5тата, която виждам.

А МимитУ слафкиша напазарувала някви цветни чували от шийн та чак линкове предлага...
Гочно това гледах преди малко.
Направо съм speechless...🤦🏻♀

# 2 660
Аз не приемам препоръки за готвене и препоръки от хора, които не могат да готвят. #соринотсори Иначе от вчера съм много кулинарно вдъхновена.
Е, тя една херцогиня не спря да пипа, държи и подчертава корема, та Полинчето ли да е нелепа.

# 2 661
Отивам да гледам как Пепе готви яйца без мазнина 😜 да я обадя ли в темата за безвредните съдове за готвене да я разкостят и там 😁
Гръмпи, моля те покажи ни как да си правим айрян и да си топлим вода за чай 🙏

# 2 662

Някой предлага на Александра Петканова да си купи от картините на Филип Здравеи за вкъщи 😁😁

# 2 663
Браво на Пепе, че сама си бърка яйцето! Вече е много рилейтъбъл. Аз не можах да видя, ама ви вярвам.
Както казах в друг пост, много ми харесва прическата и в Преди обед, но фон дьо тена въобще не са го уцелили. На втора снимка ми изглежда много по-тъмен от кожата и и я състарва ужасно в лице.

# 2 664
Имат си фенове нашите циркаджии и това е. Почнах да се чудя аз хейтър ли съм или другите са много наивни?

# 2 665
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Някой предлага на Александра Петканова да си купи от картините на Филип Здравеи за вкъщи 😁😁
Убедена съм,  че мама Модел  ще изкупи цялата изложба!

# 2 666
Имат си фенове нашите циркаджии и това е. Почнах да се чудя аз хейтър ли съм или другите са много наивни?

Другите са много наивни.

# 2 667

Абе те че са глупави, глупави са, ама чак пък толкова...

# 2 668
Да. Да. Да!!!
Една дума от някой такъв потребител, и ти се подписва "смъртната присъда" във форума.
За пример ще дам себе си - забавлявахме се с мамите в 1 тема, появи се някаква госпожа, позволи си да ИЗЛЪЖЕ кой съм (някакъв си стар потребител, с който не са се харесвали, а аз дори не съм чувал за него (нито за нея) ) и от тогава тотален блокаж - харесват коментарите ми, но не смеят да ми отговорят. Голям страх - сякаш от форума им зависи заплатата.

А, какво намерих в друга тема. Фурмичко е сърдит затова не се вясва тук. И коя е била тая госпожа пак съм изпуснала. Smile Аз го закачих дали не е някакво момченце, което видях в инстаграм, после май пуснаха снимка на Мон Дьо, че е той и всичко изчезна. Кой в крайна сметка е този човек? Smiley

# 2 669

Нема нужда да се харчи! Нека направи годинка Габриел и ще й нарисува същите, даже по-хубави 😃

Общи условия

Активация на акаунт