Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 55

• 60 095
  • 763
  •   1
Отговори
# 375
Какви ти фини линийки,майка ми спокойно може да разправя наляво и надясно че си е правила лифтинг на лицето,синия серум на Делиа ѝ действа повече от добре!

PELLI  ,кой е серума на Делиа?В Гугъл излизат два серума в синя опаковка-единия е с колаген,а другия с хиалуронова киселина.
С Хиалуронова к-на.
Гелът на Биотен п-в целулит с кафе е чудесен Simple Smile

# 376
  • варна
Аз сега за топлото време искам хайлайтър за тялото, иска ми се да е със син оттенък. Идеи?
Виж на Катрис.Купих си го и останах много разочарована,че е синкав.В къщи е и не се сещам какво точно пише на капака,но ако искаш ще погледна довечера и ще ти пиша.

# 377
Гелът на Биотен самостоятелно ли го ползваш, Пели? Аз имам вендузи от няколко седмици и антицелулитен душ гел на Кройтерхов, но нещо започнах адски да ме сърбят краката само там където масажирам с вендузата. Не знам дали е от гела или от масажа.

И да ви питам дали някоя взе тази красота

Онзи ден го пробвах на ръката, заглажда добре и в голямо количество, но не го взех. Ако някой има отзиви вече ще се радвам да чуя нещо повече.

# 378
Да,самостоятелно.Не е за под душа.

# 379
А намираш ли го за достатъчно мазен, за да успее вендуза да се плъзга спокойно? Ако да, ще го пробвам. 😁

# 380
  • София

С Хиалуронова к-на.
Гелът на Биотен п-в целулит с кафе е чудесен Simple Smile
Може ли снимка на продукта на Биотен, тъй като в нета ми излизат различни опаковки. Има ли парещо действие или някакъв дискомфорт? Simple Smile

# 381
Ето го гела:
https://www.beauty.store.bg/p229251/bioten-bodyshape-bioactive-c … a-bodyshape-.html
Попива бързичко,не вярвам да става за вендузи и масаж.
Леко охлажда,0 дискомфорт.

# 382
Момичета, имате ли отзиви за измиващия гел на Хималая?

# 383
Ползвали ли сте някое от лепилата за мигли на Аура? Кое е по-доброто? Трябва ми за мигли на снопчета, които впрочем са Eylure и стоят много естествено, взех ги от Ремедиум, а всичките им модели сега са намалени там. В комплекта с тях има лепило, но то е пъъълна скръб - точи се на конци и нищо не залепва

# 384
  • София
Черното лепило на Аура ми е любимо. Лепила съм именно снопчета с него.

# 385
  • Стара Загора
В ДМ са заредили някои маски сашета на 7th heaven. Както и 2 на Лореал.

Видях нови ружове на Rimmel Maxi blush, които изглеждат много добре. Имат фини частички и цветовете са страхотни.

Интересувам се от този крем за стъпала с кокос. Нямам никакъв за лятото и му се чудя. Grinning

# 386
  • Бургас
Момичета, имате ли отзиви за измиващия гел на Хималая?
Много харесвам този с мандарина,почиства перфектно без излишно пресушаване.А как ухае,ммм.Heart

# 387
Чудя се само за черната мицеларна вода на Нивея. Всички много я хвалят. Има още малко до края на промоцията.

Много неща изчетох за нея, влогърките също много я хвалят, но аз не съм впечатлена. Да не ми дразни на очите, но не ми и почиства кой знае колко добре. Аз използвам двуфазната, но след старателно постистване, усещам лицето си лепкаво. Не че не го измивам след нея, но...очаквах повече.

Днес си купих от Лили този мус на catrice, някой използвал ли го е? Импулсивна покупка, дано не е разочароваща.

Последна редакция: сб, 30 мар 2019, 23:51 от Radina

# 388
Ще чакам отзиви за мусът Simple Smile))

# 389
Муса на катрис става по-скоро за база според мен. Леко блърва, няма почти никаква покривност.

Общи условия

Активация на акаунт