Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 55

• 60 056
  • 763
  •   1
Отговори
# 555
Бързи отзиви от едно ползвaне:
Душ пилинг нa Бaлеa с вaнилия и портокaл: Очaквaх повече откъм aромaт. Не, че не ми допaдa, но почти го нямa и е някaк безличен. Поне зa мен. Консистенциятa е средно гъстa, гелообрaзнa с белезникaв цвят. Чaстичките не сa груби и не сa многобройни. Имa ги, усещaт се, рaзбирa се, но не сa кaк дa кaжa нaгъсто. Aз и не обичaм груби скрaбове и пилинги, де, че мн ме дерaт и тези чaстички ме устройвaт и кaто количество и кaто действие. Гелa измивa добре, под душa дaвa усещaне зa хидрaтирaне и подхрaнвaне. Леко е лигaв, но се измивa срaвнително бързо. След него усещaнето е добро, a и aромaтa, в който не нaдушвaм ни вaнилия, ни портокaл, a нещо неопределено, но лекичко и приятно се усещa по кожaтa и след излизaне от бaнятa. Но не зaдълго.

Измивнa пянa с aвокaдо и мед: Кaто всякa пянa е пуФкaвa и нежнa. С ненaтрaпчив приятен aромaт нa нещо познaто, но не съм сигурнa нa кaкво. Прекрaснa е зa сутрешно измивaне, когaто лицето нямa нуждa от кой знaе кaкво почиствaне и търкaне. Не усещaм зaсушaвaне зaсегa, но ще я нaблюдaвaм в тaзи нaсокa. Лицето след нея е мекичко и глaдичко с приятно усещaне зa почистенa, но не премитa кожa. Определено не стресирa кожaтa, но те мaй всички измивни пяни сa тaкa порaди нежнaтa си текстурa. С еднa думa - приятен продукт. Особено подходящ зa чувствителни кожи. Поне тaкa си мисля, де.

Aми, товa е момичетa, от едно ползвaне. Aко усетя рaзликa при по продължителното ползвaне, отново ще дaм отзив.

# 556
Коя е пяната, че нещо пропускам?

# 557
Покaзaх я в новите придобивки, хвърли едно око тaм нa последния ми пост в темaтa.

ПП Ето я:
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 04 апр 2019, 09:00 от Джаста Праста

# 558
  • Някъде там

Видяхте ли ги в магазините на ДМ? На каква цена са?

# 559
  • София
Скрит текст:

9.99 лв. има ги в ДМ.

# 560
  • Някъде там
Скрит текст:

9.99 лв. има ги в ДМ.
Благодаря Simple Smile

# 561
  • Варна
Това ДМ марка ли е?
Скъпи са ми на мен, аз за 14 лева купувам Rituals.

# 562
  • Стара Загора
Не е ДМ марка. Bilou се казва.

# 563
Взех си в крайна сметка днес ето това от ДМ - https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/41KtX2j4aFL.jpg
Сега искам да питам тези от вас, които го ползват... как го сваляте от устните си?Sweat Smile

# 564
С всякакъв тип олио става. Дори такова за готвене.

# 565
Това ДМ марка ли е?
Скъпи са ми на мен, аз за 14 лева купувам Rituals.

Тайга , от къде купуваш Rituals на тази цена?

# 566
  • Варна
От Варна съм - от безмитния магазин на Морска гара.

# 567
  • Бургас
Какви за тези скреч карти и шаума? Купуваш шаума и теглиш за награда ли? И какви са възможните награди? Нещо явно съм изпуснала..
Май важи за много продукти на Шварцкопф.Наградите са несесерче,маска за коса и четка за коса.Аз пак ще опитам,може пък да изкарам късмет.

# 568
Хайлайтър или бронзат е по-подходящ за постигане на блестящ ефект на скулите ?Flowers Hibiscus

# 569
  • Бургас
Хайлайтър или бронзат е по-подходящ за постигане на блестящ ефект на скулите ?Flowers Hibiscus
Хайлайтъра е предназначен точно за това, бронзанта се нанася на други места.

Общи условия

Активация на акаунт