Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 55

• 60 045
  • 763
  •   1
Отговори
# 585
  • Бургас
Кожата ми е норм.към комб.и предлагам този любим за мен крем,който при мен матира перфектно-https://subra.bg/vichy-capital-soleil-spf50-krem-protiv-brachki-za-litse-50ml/

Последна редакция: пт, 05 апр 2019, 14:09 от Bright Crystal

# 586
  • гр.Добрич
Aз съм доволна от този крем. Матира ми добре.
https://www.pizbuin.com/en/our-products/ultra_light/#

От Лили го купувах.

# 587
Esmeralda23, тази ли е базата на Милани:

Да. Много е добра.

# 588
Момичета препоръчайте ми,кристали за коса.Да не омъзняват косата,най-вече ми трябват за заглаждане сухите връхчета на косата.Скоро не съм си взимала от дрогерийте,и се чудя към кои да се насоча.Хареавам много лака за коса на Black,видях че имат и кристали,ползвали сте ги доволни ли сте били ?

# 589
  • Sofia
В DM в Мол София са заредени слънцезащитите. Онзи ден си взех това:

Koжата ми не е мазна, даже напротив, но миналата година показаните по-горе кремчета ми бяха леко мазнеещи под СС крема. Този има аромат, не е силен, но има. Като консистенция е супер приятен, попива бързо  Peace

# 590
Момичета препоръчайте ми,кристали за коса.Да не омъзняват косата,най-вече ми трябват за заглаждане сухите връхчета на косата.Скоро не съм си взимала от дрогерийте,и се чудя към кои да се насоча.Хареавам много лака за коса на Black,видях че имат и кристали,ползвали сте ги доволни ли сте били ?
KEUNE,но не са по темата.

# 591

Koжата ми не е мазна, даже напротив, но миналата година показаните по-горе кремчета ми бяха леко мазнеещи под СС крема. Този има аромат, не е силен, но има. Като консистенция е супер приятен, попива бързо  Peace

А матира ли наистина? На мен ми трябва нещо матиращо за под фдт в градски условия.

# 592
Black не съм ползвала, но Елсев имат хубаво олио в 2 варианта.

# 593
  • Бургас
На Балеа олиата за коса са хубави.Не мога да сложа снимка от телефона обаче.

# 594
Скрит текст:

А матира ли наистина? На мен ми трябва нещо матиращо за под фдт в градски условия.

ако не са променили формулата, а само опаковката - не
освен това съм изгаряла с него, когато беше в предишните опаковки

# 595
  • Варна
Сещате ли се за сносна термо защита от дрогериите? Вчера уж гледах в  ДМ, но точно оттам никога не съм купувала и не знаех какво всъщност търся.

# 596
На Got2be термозащитата е добра.

# 597
Според мен и моя опит слънцезащитните кремове на ДМ не матират, макар на някои от тях да пише "мат".
Имам и показания по горе в плоската тубичка, но с фактор 50, той конкретно е за лице, шия, като става и за тяло и на него пише мат, но не матира, напротив той е още по богат от тези във флакончетата. Не съм изгаряла с него, но съм го ползвала основно в градски условия. По спомен един път май и в извънградски, но съм нямала проблем.
Така, че пак казвам - имайте едно наум. Особено момичетата с омазняващи се кожи.

# 598
Добре,значи да си взема от не-матиращите?
Ако изобщо ги намеря де :Д

# 599
На ДМ от марката Sun Dance бях си взела някакъв флуид 30ти фактор, уж лек бил, матиращ, за мазна кожа... ами не, нищо такова не беше. Беше преди 2-3 години де, може и да са ги променяли нещо от тогава, но със сигурност си мазнееше доста в топлото време. А пък грим отгоре изобщо не си представям, то няма как. Кремът едва ли да е по-лек според мен. И хем моята кожа е смесена, не от най-мазните. Измазах го по ръцете си като съм навън, колкото да не го изхвърля, но не и по лицето. По-доволна бях от крема на Евелин за лице, пак 30ти фактор.

Общи условия

Активация на акаунт