Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 55

• 60 217
  • 763
  •   1
Отговори
# 180
Идея за хубава розова вода под формата на спрей? Смятам да го ползвам за тоник.

Всяка розова вода може да стане под формата на спрей Smiley
Иначе аз предпочитам бяла роза, а там изборът е доста лимитиран. Използвам на Алтея.

За антиперспирант - стик на Рексона, но от тези, които се продават в картонената опаковка.

# 181
Благодаря за отзивите. Имам друг въпрос сега Grinning По принцип не съм фен на Нивеа, но попаднах на един измиващ гел, който състава му е много изчистен. Има ли доволни от него?

# 182
Кой е стикът на Рексона в картонена опаковка?

# 183
.... Имам друг въпрос сега Grinning По принцип не съм фен на Нивеа, но попаднах на един измиващ гел, който състава му е много изчистен. Има ли доволни от него?
Скрит текст:
Чакам да го намалят. Мисля, че все някога ще се престрашат и тогава мисля да го пробвам. И измиващия гел и мицеларната вода от розовата серия ми звучат доста добре и така или иначе съм ги набелязала за проба, но засега съм зарината с почистващи продукти и мога да си позволя да почакам, макар, че не знам дали няма да скъсам синджира и да си ги купя без да имам належаща нужда от тях. Stuck Out Tongue Winking Eye
Когато обаче се сдобия с продуктите задължително ще дам отзив.

# 184
# 185
Момичета този праймър на Римел
https://www.google.com/search?q=%D0%BF%D1%80%D0%B0%D0%B9%D0%BC%D … rc=kWSFLKJfoioVPM:
търсих и в ДМ и в Лили, но има само със сини букви. Питах и в двата магазина дали е само нова опаковка , или са различни , но не можаха да ми отговорят, вие дали знаете?

# 186
Не съм виждала розовия никога. И докато сме на темата за Римел - имате ли впечатления от базата за очи "Scandal eyes"? С мазен клепач съм и все още съм в търсене на добра база, а от тази марка намерих доста фаворити. Моливите за очи и устни, прозрачният гел за вежди, както и спреят им за фиксиране на грим, който измести fix + (МАС) от ежедневието ми. Smirk

# 187
pepina709 Търсеният от теб праймър е спрян от производство и не се предлага вече, любим е и на моя приятелка, казва че синия и розовия не са еднакви.
welcometoheaven Аз изхабих 1 опаковка от тази база за сенки, допадна ми, безцветна е, не се усеща тежко върху клепача и удължава трайността на сенките и интензитета им. Сега съм с базата за сенки на Max Factor и са доста сходни, и от двете нямам никакви оплаквания.
И аз моля за мнение за новия измивен гел на Нивея с розова вода - сваля ли грим, пресушава ли кожата, ухае ли много силно на роза? Признавам, че съм предубедена към марката, а напоследък виждам доста интересни предложения, включително видях че са лансирали и бюти блендер.

# 188
Аз също чакам измиващия гел и мицеларната вода на Нивеа. За момента имам други и нямам спешна нужда, затова чакам промоцийка... Joy

# 189
имате ли впечатления от базата за очи "Scandal eyes"? С мазен клепач съм и все още съм в търсене на добра база,
Много добра, вече втора или трета опаковка ползвам. Е, след 9-10 часа вече има някои несъвършенства, но не мисля, че някой освен мен ги забелязва.

# 190
  • оттам, откъдето започва България

Каква е разликата между двата вида, т.е. кое е по-доброто в този, който е в картонена опаковка?

# 191
Не съм виждала розовия никога. И докато сме на темата за Римел - имате ли впечатления от базата за очи "Scandal eyes"? С мазен клепач съм и все още съм в търсене на добра база, а от тази марка намерих доста фаворити. Моливите за очи и устни, прозрачният гел за вежди, както и спреят им за фиксиране на грим, който измести fix + (МАС) от ежедневието ми. Smirk

Кой е сетинг спрея на римел,

# 192
.... Имам друг въпрос сега Grinning По принцип не съм фен на Нивеа, но попаднах на един измиващ гел, който състава му е много изчистен. Има ли доволни от него?
Скрит текст:
Чакам да го намалят. Мисля, че все някога ще се престрашат и тогава мисля да го пробвам. И измиващия гел и мицеларната вода от розовата серия ми звучат доста добре и така или иначе съм ги набелязала за проба, но засега съм зарината с почистващи продукти и мога да си позволя да почакам, макар, че не знам дали няма да скъсам синджира и да си ги купя без да имам належаща нужда от тях. Stuck Out Tongue Winking Eye
Когато обаче се сдобия с продуктите задължително ще дам отзив.

Ами мнения за почистващата пяна за чувствителна кожа?

# 193
Нямaм пянaтa. Имaм две нa Бaлея, много сa хубaви, но сa ми някaк леки и зaтовa не се хвърлям дa купувaм тaкъв тип продукти. Инaче учудвaщо зa мен измивнaтa пянa се окaзa достa икономичнa, a си мислех, че няколко фъс-фъс с помпичкaтa и имaло пянa - нямa пянa. Но не, ползвaм си ги и двете, редувaйки с други измивни продукти, но още не съм ги преполвилa. Но пък явно не съм кой знaе кaкъв критерий зa икономичност, зaщото при мен всички продукти вървят достa бaвно. Момичетaтa изхaбихa по двa кремa, a aз съм нaполовинa нa първия.

# 194
Днес взех черната двуфазна на Нивеа, намалена е в Ремедиум. Колебаех се между нея и розовата.
Пробвах я веднага, свали ми фдт и спирала с 6-7 тампона, което според мен е доста. За сравнение с двуфазната на Гарниер свалям същия грим с 3 тампона.
Плюса на Нивеа обаче, е че не ми замъглява очите и самия дозатор е по-удобен.
Другия път ще взема да пробвам розовата. Хвърлила съм око и на розовия измиващ гел.

Общи условия

Активация на акаунт