Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 55

• 60 092
  • 763
  •   1
Отговори
# 390
Муса на катрис става по-скоро за база според мен. Леко блърва, няма почти никаква покривност.
Точно такъв продукт ми трябва.Има ли го онлайн някъде?

# 391
# 392
  • Варна
Гелът на Биотен самостоятелно ли го ползваш, Пели? Аз имам вендузи от няколко седмици и антицелулитен душ гел на Кройтерхов, но нещо започнах адски да ме сърбят краката само там където масажирам с вендузата. Не знам дали е от гела или от масажа.

И да ви питам дали някоя взе тази красота

Онзи ден го пробвах на ръката, заглажда добре и в голямо количество, но не го взех. Ако някой има отзиви вече ще се радвам да чуя нещо повече.
ако няма обрив там където е сърбежа, може да става въпрос за начални симптоми на разширени вени, най добре спрете с вендузите, аз вендузи не съм ползвала но горещата кола маска ми обостряше проблема и я спрях, тъй като с времето взеха да стават видими

# 393
на мен от вендузи преди няколко години ми стана на някои места лилава мрежичка по краката - предпочитам си целулита Angry

разширените вени наистина сърбят

# 394
В лили от утре има -45% на избрани продукти на Римел.
Мнения за този продукт или друг бб/сс крем? Запушва ли порите?

Последна редакция: нд, 31 мар 2019, 17:58 от Alexa23

# 395
В лили от утре има -45% на избрани продукти на Римел.
Мнения за този продукт или друг бб/сс крем? Запушва ли порите?
Скрит текст:

Този на Катрис не съм го ползвала, но близо две години ползвам ББ на Гарние и нямам запушване на порите от него. При по-топло време, обаче усещам на кожата леко запарване.

Последна редакция: нд, 31 мар 2019, 19:50 от bubanka

# 396
Аа каква е разликата между ВВ крем и СС крем?

# 397
 Благодаря ви за мненията по въпроса с вендузите. Попринцип знам, че пукат капиляри, аз имам, но не съм сигурна дали искам нови. Излиза, че въпроса е или целулита или капилярите. 😒 Не съм доволна. Ще търся решение.

# 398
целулитът с оправя с правилно хранене, а капилярите - с лазер Wink

# 399
Ох, Бубе мъкааа. Водата ми е най-трудна, много вода му трябва, а аз почти не пия. Насилвам се. Не знам да продължавам ли с вендузите, да правя по лек вакум ли. 😒

# 400
не знам, аз реших да се откажа, защото се стреснах Flushed
не само пиенето на много вода, от въглехидратите се задържа много вода
когато имах волята да спазвам вм-нв режим преди година и нещо, бях станала гладичка и нежничка, с кожа като на момиченце; сега пак съм се напортокалила, но си хапвам всичко

# 401
Аа каква е разликата между ВВ крем и СС крем?

ББ-кремовете са с по-лека формула от фон дьо тена, изравняват тена и придават на кожата по-свеж вид, но не прикриват по-тъмни белези и зачервявания.
CC-кремовете са също с лека формула, но по-покривни за разлика от ББ.

# 402
BB-Вeauty Balm
CC-Color Correction

# 403
Благодаря! Аз съм за СС Blush

# 404
  • Бургас
Какво мислите за крем пудрата на Макс Фактор,от утре ще е намалена.

Общи условия

Активация на акаунт