Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 55

• 60 082
  • 763
  •   1
Отговори
# 405
Какво мислите за крем пудрата на Макс Фактор,от утре ще е намалена.
матираща пудра със средна покривност и голямо количество. С чувствителна кожа съм не съм имала проблем.

# 406
  • Бургас
Благодаря,а става ли брашнян ефект от нея или изглежда добре без фдт или над фдт?

# 407
Използвала съм я само за матиране в т-зоната над фдт, нанесена с четка.Стои естествено при мен. Има различни нюанси и един неутрален/05/.

# 408
  • Пловдив
Здравейте, влизам с питане някоя от вас дали е виждала скоро в ДМ пилинг за устни с кокос на Балеа? Вече няколко пъти ходя и го няма. Да не би да е бил лимита?
Лимитка беше.

В нашия ДМ го има, видях го днес. Така че явно има останали бройки, провери и в други филиали.

# 409
  • Стара Загора
Този пилинг съм го виждала както при балсамите за устни, така и на стелажа с неща за лице (кремове, ексфолианти и т.н.). Ако на едно място го няма, потърси на другото дали има останали бройки.

# 410
Серума на Делиа е намален в Лили:

# 411
Серума на Делиа е намален в Лили:
Глупав въпрос, но никога не съм ползвала серум за лице. Какъв е ефектът? И дали е подходящ за смесен тип кожа? Simple Smile

Последна редакция: пн, 01 апр 2019, 20:20 от bubanka

# 412
Първото което ми излезе в Гугъл ✌
https://lechenie.bg/kakvi-sa-polzite-ot-seruma-za-litse

# 413
Някой има ли отзив за дълготрайните течни червила на Макс Фактор? Lipfinity...нещо си... Видях ги днес в Елитис за 15 лв намалени, пробвах два цвята на ръката си и няколко часа по-късно все още не мога да ги изтрия. С мокра кърпа, мазно, тоалетно мляко + мих чинии Grinning

# 414
Пфу, нaй- нaкрaя се сдобих с розовите миц. водa и измивен гел нa Нивея. Плюс някaкъв бaлейски шaмпоaн в тубичкa с диaмaнтени чaстици зa плътност и блясък. Блaгодaря нa съфорумкaтa, която ме упъти, че в ДМ имa нaмaление. Aз все хвърлях око и все не бяхa нaмaлени. То ще се прежaлят и aз зa еднa бройкa дa пропуснa. Водaтa - 6.50лв., гелa към 7лв., шaмпоaнa - 2.39лв.
Пп После ще се отчетa в придобивките.

Рaзгледaх течния озaрител нa Тренд ит ъп, лимиткa бил и е до изчерпвaне, нямaло дa го зaреждaт пaк.  30мл. - 10лв., добро количество, добрa ценa, но нa мен не ми хaресa сaмия озaрител. Прозрaчнa основa, достa бляскaв и мaлко ми лепнеше. Чaстичките сa някaк едни тaкивa не сливaщи се, a сякaш всякa е сaмa зa себе си. Не знaм, нещо не ми допaднa.

# 415
  • Сливен
Джаста до сряда ли са намалени на нивея нещата?

# 416
Чакам отзиви за розовата серия на Нивеа, най-вече ме интересува дали почистват добре и дали запушва порите.

# 417
Oesi, доколкото рaзбрaх нaмaлението е до 03. 04. 2019г. включително. С еднa думa, дa, до срядa е. Grinning

Хелия, ще дaм отзив, рaзбирa се. Дaже още тaзи вечер мисля дa ги пробвaм.

# 418
много бързо, моля
кой беше хубавият серум на делия
арган, колаген, хиалурон?

# 419
Хиaлурон. Този хвaлеше Пели.

Общи условия

Активация на акаунт