Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 55

• 60 075
  • 763
  •   1
Отговори
# 420
значи после нея ще набия, ако не е хубав Joy

благодаря! Hug

# 421
значи после нея ще набия, ако не е хубав Joy

благодаря! Hug

Ама тя сподели, че на майка ѝ действа прекрасно! Така че, ако не си някъде на около нейната възраст, може и да не ти подейства по тоя начин! И Пели се спаси от боя! Simple Smile Ще ме черпи! Joy И дано не съм объркала фактите, че.....може и аз да изям боя! Grinning
Шегувам се, но и аз му се наканих на тоя серум! Peace

# 422
свършИ вече, купих го Grinning

# 423

Напиши как ти действа и как ти се струва, като пробваш! Аз имам два други недовършени и затова се помотквам, но сериозно съм си го решила за следващ.

# 424
  • Пловдив
Джаста Праста, и за шампоана да пишеш!

Някой има ли отзив за дълготрайните течни червила на Макс Фактор? Lipfinity...нещо си... Видях ги днес в Елитис за 15 лв намалени, пробвах два цвята на ръката си и няколко часа по-късно все още не мога да ги изтрия. С мокра кърпа, мазно, тоалетно мляко + мих чинии Grinning

В ДМ ще е още по-намалено - 13,40 лв.
Днес имаше следващите брошури в магазина.

Последна редакция: пн, 01 апр 2019, 18:57 от marzeliva

# 425
Мързеливке, задължително.

А за розовата мицеларна вода на Нивея мога да дам веднага отзив, т.к. се прибрах по рано от работа и нямах търпение да я пробвам.
На сухо лице, без предварително почистване, с три тампона премахна всичко - фдт, озаряваща пудра, сенки и спирала. Не усетих засушаване, почиства отлично. Обаче...има едно голямо обаче - люти ми на очите, в началото не усетих чаааак такъв дискомфорт, но в момента очите ми чак сълзят. Отвратително усещане. Като се има предвид, че кожата ми не е капризна и като цяло не съм особено чувствителна по отношение на козметиката и досега от последно ползваните продукти само един почистващ лосион на Евелин ми е лютял на очите, тази мицеларна вода направо ме просълзи. Пфууу, кофти работа. Знам си аз, че продуктите с розово масло не са моите, ама пуста лакомия и любопитство. Розовото масло съм забелязала, че ми засушава кожата /с тази вода поне не усетих засушаване/ и голяма част от розовите води не ми действат добре, ама айде, де. Имам си няколко продукта с роза които понасям и си викам може и тези да са от тях, ама не би. Ще дам отзив и за гела.

ПП Да се има предвид, че в момента се боря и с настинка и това също може да е дало отражение, ама не вярвам.

# 426
  • Пловдив
Джаста Праста, значи ето защо предишния път не си купила мицеларната вода, имало е защо. Може да си ползваш тази вода без да слагаш на очите, а за очи да ползваш друга.

Допълвам си поста, за да споделя за серума на Делиа. Днес си взех хиалуроновия. /Исках да пробвам този със стволови клетки, но нямаше, имаше само колагенов и хиалуронов./ Пробвах и честно казано, не ми допадна на първо четене. Пише да се нанесат 2-3 капки, аз сложих повече /цял капкомер/ и след 5 минути все едно нищо, ама нищичко не съм си сложила на лицето.
На опаковката пише да се ползва 2 пъти седмично - някой има ли идея защо? Прочетох състава, не съм голям капацитет, но не видях съставка, която да не е добре да се ползва ежедневно.

Последна редакция: пн, 01 апр 2019, 20:01 от marzeliva

# 427
Днес си взех Rimmel Winder'full mascara, възползвах се от намалението в Лили.
Имаше и други хубави продукти на марката, озаряващ фон дьо тен, коректори, пудри и т.н.
Взех си и от палитрите на Essence, Hello New York,  ако ми хареса ще взема и Sidney.

# 428
Момичета, някой ползвал ли е Доори Шп , от червената серия или някой друг? Мнения?

# 429
  • Бургас
mama galka23, сигурна съм,че ще ти хареса на Есенс палитрата.Аз сутринта в 5 се гримирах,получило се е светло синьо-лилаво, много красиво стои и до сега не са мръднали сенките,т.е. повече от 12 часа.
И Сидни имам, много я харесвам и нея.Да не повярваш,че са на Есенс.Почти нямах положителен опит с техни сенки.
Взех си крем пудрата на Макс фактор,не е толкова матираща.Суха ми е кожата,но стои много естествено и леко,не ми набръчква лицето,не приличам на стафида.
И един фдт на Макс фактор взех от промоцията миналия месец,ползвам го с кеф,съвсем малко слагам и много освежава кожата.
Май взеха да изнасят много качествени продукти напоследък ,или аз имам успешни покупки.
Взех и два шампоана Шаума,теглих две стреч карти и не спечелих.Не ме е яд, защото и без това ползвам само Шаума и шампоаните на Ейвън.

# 430
  • вкъщи
Аз ползвам от дълготрайните на Макс Фактор. Всяко друго не ми издържа и по 30 минути, тези поне 6 часа ако не ям. По изтрива се малко при хранене, но пак е прилично. Ще си взема от ДМ щом са толкова намалени, въпреки че имам едно неотворено.

# 431
  • Бургас
Тези червилца-https://www.google.com/search?q=max%20factor%20chervila&tbm= … c=RJBXEwfEgzOWdM: на Макс Фактор просто разцепват,при мен нямат мърдане или грозно размазване извън контура на устните,наистина са много добри червила.Но то зависи и от формата на устните за мен,мога да ги сравня по дълготрайност само и единствено с тези на МАC,които са ми любимите червила евър!

Последна редакция: пн, 01 апр 2019, 23:19 от Bright Crystal

# 432
Аз също ги харесвам много (като всичко останало, което съм пробвала от марката дотук) и имам 4 цвята. А имате ли впечатления от базите им за лице?

# 433
  • Бургас
Днес в Лили доста се колебайте дали да не взема някой серум, но разумът надделя и не взех, добре че не не ви прочетох, преди да вляза в Лили.
В момента ползвам на Марион с витамини, доста ми харесва, енергизира и озарява.

# 434
  • Варна
Момичета, някой ползвал ли е Доори Шп , от червената серия или някой друг? Мнения?

Аз съм с лилавия в момента. Шампоанът измива много добре и не дразни капризния ми скалп, но след него косата е ужасно суха. Шампоан + маска + балсам обаче е друга работа 😍

Общи условия

Активация на акаунт