Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 55

• 60 071
  • 763
  •   1
Отговори
# 465
Ариа, бих ти препоръчала последната си находка - крема на Евелин с охлюви. Той е по лек и няма да омазни допълнително т-зоната, като в същото време ще хидратира добре сухите участъци. Като цяло Евелинските серии в голямата си част са леки и добре хидратиращи, но не всички, де. Имат и доста богати и плътни кремове. Но хиалуроновите им серии и серията с охлюв мисля, че стават и за омазняващи се зони.
Леки и хидратиращи кремове, които не омазняват са и тези на Ревюел.

Другите ми кремове в болшинството си са за откровено засушена кожа и мисля, че няма да са подходящи да препоръчам някой от тях за твоите нужди.

ПП Розовия гел на Нивея до утре е на промоция в ДМ. Около 7лв. е.

# 466
Другите ми кремове в болшинството си са за откровено засушена кожа и мисля, че няма да са подходящи да препоръчам някой от тях за твоите нужди.
Кои са?

# 467
Мерси, Джасти! Ще погледна Евелинските, искам малко да почина от медицинската козметика. Може би ще взема и един серум, много дехидратирана си чувствам кожата.

# 468
Ами в момента редувам сериите с охлюв на Евелин(по леки) и Арси козметикс(по богати). Взех дневен крем на Арси козметикс, оказа се страхотен, плътен, богат, определено е за суха кожа. Основно го ползвам за нощен, защото определено е богат крем. Понякога и за дневен. Зависи от нуждата на кожата ми.

Сериите на Биотен - хиалурон, колаген и скин репеър. Последната е определено за суха кожа. Рекаптив на Биотен също е за суха кожа.

Имам на Ейвън от серията нутра ефектс - Миракъл глоу. Също много добър за суха кожа.

Арома 50+ нощен. Категорично за суха кожа.

На Бевола( Кауфланд) имам един с масла - нощен. Също само за суха кожа.

За тия се сещам в момента.

ПП Ари, моля, няма защо. Опитай да включиш и серуми. Определено помагат за дехидратирана кожа.
От моя опит мога да препоръчам - серумите на Марион, на Регал, на Арси козметикс.
Аз лично съм доволна и от Виктория Бюти и колагеновия на Биотен, но горните са ми фаворити.

# 469
Фдт на Wet n Wild се предлага и в аптека Адонис.

Във всичките им аптеки ли? Главно ме интересува тази в центъра.
Преди време се продаваше само в 1 аптека до химическия факултет, но не помня дали е същата верига.

Същата верига е до ХФ

# 470
  • Бургас
Инфлуенсна ме 😆 Ще го купувам, че моя гел привършва. Я дай жокер за някой крем за суха кожа, обаче само на бузите имам сухота. Т-зоната си ми е както винаги, демек омазняваща се. 😒
Все едно чета себе си, същата кожа, аз съм доволна от пяната на Балеа и на Cosnature, втората се води Био или нещо подобно, но беше около 8лв. с намаление и е най-хубавата, която съм ползвала до сега, от геловете много харесвам на Биотен с памук, като крем е  и един от Ейвън, Planet spa серията с бял чай. В момента ползвам на Хималая пяната и гела с нийм, също не са лоши, но гелът ми поизсушава малко бузите.

Между другото вчера се колебаех и не взех серума на Делиа,  обаче след като ви четох снощи днес взех един хеалуронов . Мислете му, ако не заприличам на 15 годишна (на 23 съм...).

Последна редакция: вт, 02 апр 2019, 16:37 от elichka4

# 471
# 472
Леми, да. Този е.

# 473
  • Пловдив

Между другото вчера се колебаех и не взех серума на Делиа,  обаче след като ви четох снощи днес взех един хеалуронов . Мислете му, ако не заприличам на 15 годишна (на 23 съм...).

Аз го взех вчера и от едно ползване мнението ми е по-скоро отрицателно. Никакъв ефект. Но има и доволни, дано ти да си от тях.

# 474
на мен от едно ползване ми хареса
хубавото е, че е намален цял месец и ако продължи да ми харесва, бих взела още една бутилка, защото тези 10 мл. са съвсем ню-ню Grinning

# 475
  • Варна
Буб, как е спрямо колагеновия на Биотен?

# 476
Много ми допадна спиралата Rise and shine на Макс Фактор, която споменах, че съм взела вчера. Течна е сега, но ще стане добре до седмица според мен. Позволява в момента напластяване, предполагам, че и после като се сгъсти. Не ми слепи миглите и не се е размазала вече 5-6 часа. Сеа ще видя как е свалянето Smiley

# 477
Тайга, от едно ползване - делия е една идея по-гъст (но също попива чудесно макар и за малко по-дълго време - биотенът изчезва от кожата за 10 сек, делиата за 30 сек, просто не е толкова воден, но не е мазен) и кожата след нанасяне е по-гладка; сложих след него по-малко от нощния крем, защото усетих, че кожата повече няма да поеме; ухае по-леко и за мен по-хубаво, а малкото бутилче и нежният син цвят на течността са бонус към удоволствието от продукта

# 478
  • Бургас
За дехидратирана кожа включвайте и много маски,такива с алое и нощни също.Също не харесах никоя от палитрите на Essence просто цветовете не са никак мои.

# 479
каква точно е разликата между нощен крем и нощна маска? четох някакви упътвания на подобни маски, но не виждам разлики с кремовете Blush

Общи условия

Активация на акаунт