Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 55

• 60 089
  • 763
  •   1
Отговори
# 450
Фдт на Wet n Wild се предлага и в аптека Адонис.

Във всичките им аптеки ли? Главно ме интересува тази в центъра.
Преди време се продаваше само в 1 аптека до химическия факултет, но не помня дали е същата верига.

# 451
Нямам представа, съжалявам, аз съм пазарувала единствено от тази на ул. Златовръх и винаги е имало това, което търся от марката, въпреки че има какво още да се желае по отношение на зареждането. Обектът им на ул. Нишава е по-малък, но не съм влизала. Имат телефон, ако искаш може да звъннеш за повече информация, винаги са мили и отзивчиви.

# 452
  • Пловдив
Тези червилца-https://www.google.com/search?q=max%20factor%20chervila&tbm= … c=RJBXEwfEgzOWdM: на Макс Фактор просто разцепват,при мен нямат мърдане или грозно размазване извън контура на устните,наистина са много добри червила.Но то зависи и от формата на устните за мен,мога да ги сравня по дълготрайност само и единствено с тези на МАC,които са ми любимите червила евър!

Да, тези червила на Макс Фактор са страхотни, и аз много ги харесвам и редовно си взимам. Наситени издръжливи цветове, хубава текстура.

# 453
На мен ми се отварят много снимки на различни червила на МФ, от кои сте доволни тези, които вървят с безцветния балсам или с перления блясък? Преди месец първите бяха намалени в ДМ на 12 лв мисля, много им се зачудих, но ме спря това, че нямаше ни един тестер и че знам, че са доста пресушаващи, а моите устни и без това са много капризни в това отношение.
В Пловдив никъде не съм виждала да се продава Wet&wild, а чуждестранните влогъри и блогъри много ги хвалят.

# 454
Сега се сетих, че в Рефан на бул. Витоша в София има щанд на Wet n Wild. Не съм влизала скоро обаче. Виждала съм сенки, червила, моливи, лакове и бронзиращи пудри на марката.

# 455
  • Пловдив
ina-mina, става въпрос за Colour elixir червилата, поне аз тях имам предвид, те излизат първи в линка на Bright Crystal. Изобщо не са изсушаващи, напротив, хидратиращи са.

# 456
Аааа, тези са супер, да и аз имам от тях, наистина не изсушават изобщо. Аз реших, че говорите за дълготрайните, двукомпонентните. Grinning

# 457
  • Бургас
Да,точно за Colour elixir пиша и аз.

# 458
Прочетох цялата тема, защото имам път до голям град с Лили и ДМ. Големи сте подстрекателки Simple Smile
Ще взема серума на Делия за майка ми, а този на Марион Glow за мен. Никога не съм ползвала серуми, така и не си поръчах от Амазон, има там едни с Вит. Ц.
Малкото количество не ме притеснява, аз много бавно харча козметика, направо ми омръзва и искам нови неща да пробвам.
Ще ми трябва и слънцезащитен, ползвала съм на Carroten, хареса ми.
От обсъжданите сенки ми допаднаха Ню Йорк, но ми е много 15 лв, а и няма къде толкова да ги слагам. На място ще реша.

Да препоръчате шампоан и измиващо средство за 5 год. момиченце?

# 459
А тези сенки на Есенс къде ги има? Защо в нашия ДМ ги няма? Ще взема една две палитри, ако са по 15 лева.

# 460
  • Варна
От Лили ги купих аз.
Вчера ги носих, чудни са - трайни, пигментирани, красиви. И аз ще отнеса още една палитра.

# 461
Сенките на Есенс съм ги виждала в Лили. Как пък нито една палитра не ми хареса цветово, като ви чета, че са с добро качество, ме хваща яд.

# 462
Леми, аз нямам нито една палитра, която напълно да ми допада. А имам доста. Все допълвам от някоя друга. Последно харесах едно мини на Худа и все я няма в Сефора като отида. Добре, че рядко се сенкирам та не ме е яд. 😆

# 463
Хайде отзив и за измивния мицеларен розов гел на Нивея.
Първо четене - П-Е-Р-Ф-Е-К-Т-Е-Н. Измива отлично и след него кожата изглежда като след маска.
Гъст гел с плътна текстура при нанасяне, разнася се лесно и се измива лесно. Очертава се доста икономичен.
С една дума - Страхооотен е.
Имам едно леко съмнение, че трябва  да се внимава да не попадне в очите, защото мисля, че ще люти здраво.
Но, ако се внимава, няма да има проблем.

# 464
Инфлуенсна ме 😆 Ще го купувам, че моя гел привършва. Я дай жокер за някой крем за суха кожа, обаче само на бузите имам сухота. Т-зоната си ми е както винаги, демек омазняваща се. 😒

Общи условия

Активация на акаунт