Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 55

• 60 053
  • 763
  •   1
Отговори
# 480
каква точно е разликата между нощен крем и нощна маска? четох някакви упътвания на подобни маски, но не виждам разлики с кремовете Blush

Още едно бурканчЕ на тоалетката. Иначе сигурно има обяснение, как ако не ползваш И нощна маска, не се грижиш за себе си и си неподдържана.

ПП. Имам 2 нощни маски, не виждам смисъл и от тях, и от нощен крем.

# 481
Бубе, и аз не знам. И на мен са ми еднакви. Все кремове.
Може маската да е по активна.  И да не се слага всяка вечер.
Имам златната емулсия на Ейвън, хидратиращата им също, както и нощната терапия с хайвер.
Ами все тип кремове са, гелообразни или почти гелообразни.
Имам и една евелинска диамантена(ензимен пилинг се води), мн е хубава, в пакетчета на дозички е.  И тя е като крем.(Нея си я поддържам в резерв, че ми действа добре. Подсети ме сега, че скоро не съм я ползвала).
В смисъл нанасяш, не отмиваш, лягаш, спиш. И чак на сутринта предприемаш обичайния ритуал по миенето на лицето. Нищо по различно от нощен крем. Различното е вероятно в активните съставки. Така си го обяснявам аз.
И спестяваш от едно слагане на крем вечер. Grinning Пък после се чудя що бавно ми вървят мазилата. То кое по напред. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 482
  • Бургас
Точно,аз моите маски не ги слагам всяка вечер,нощен крем в момента не ползвам.Но определено от маските виждам резултат,имам една любима с алое,споменавала съм коя е,след нея сбогом на засушените участъци,поне на моята кожа действа и ще продължавам да я купувам.Лицето става гладко като бебешка дупарка,а за лющещата се кожа просто забравям.

# 483
  • Варна
Аз редувам крем и маска нощем, съвсем спокойно бих си живяла и без едно от двете.

bubanka, добре звучи, ще пробвам и аз.

AraBesqUe, четката голяма ли е? Силиконова?

# 484
Тайга, големичка е и аз лично малко се поомазах, но го отдавам на това, че е течна още. Не е силиконова, с косъмчета е. Ето такава -

# 485
  • Бургас
Бубанка и аз точно това се чудя, имам една нощна маска на Bioaqua, Ами като гел крем е , за мен нощните маски имат свойствата на нощен крем.

# 486
  • Варна
Дръж ме в течение как се представя във времето Simple Smile
Аз последно купих тази тяхна, но не се разбрахме:

# 487
  • Пловдив
каква точно е разликата между нощен крем и нощна маска? четох някакви упътвания на подобни маски, но не виждам разлики с кремовете Blush

И на мен не са ми ясни тези нощни маски. Имам една нощна маска от абонаментните кутии и не знам как точно се полза.Най-вече не знам дали като количество се слага колкото обикновен крем или количеството е по-голямо, както се процедира (поне аз) с отмиващите маски. 

# 488
Точно,аз моите маски не ги слагам всяка вечер,нощен крем в момента не ползвам.Но определено от маските виждам резултат,имам една любима с алое,споменавала съм коя е,след нея сбогом на засушените участъци,поне на моята кожа действа и ще продължавам да я купувам.Лицето става гладко като бебешка дупарка,а за лющещата се кожа просто забравям.
Ако е корейска, би ли казала отново коя е маската?

# 489
Много ми допадна спиралата Rise and shine на Макс Фактор, която споменах, че съм взела вчера. Течна е сега, но ще стане добре до седмица според мен. Позволява в момента напластяване, предполагам, че и после като се сгъсти. Не ми слепи миглите и не се е размазала вече 5-6 часа. Сеа ще видя как е свалянето Smiley
Можеш ли да я сравниш, като ефект с друга спирала на Макс Фактор?

# 490
  • оттам, откъдето започва България
Чудя се, защо предварително не се проверяват продуктите /особено за деца/, а се налага да се пише впоследствие: https://www.dm-drogeriemarkt.bg/novo/presa/izteglqne-ot-magazinn … a-babylove-pureta

# 491
Скрит текст:
Много ми допадна спиралата Rise and shine на Макс Фактор, която споменах, че съм взела вчера. Течна е сега, но ще стане добре до седмица според мен. Позволява в момента напластяване, предполагам, че и после като се сгъсти. Не ми слепи миглите и не се е размазала вече 5-6 часа. Сеа ще видя как е свалянето Smiley
Можеш ли да я сравниш, като ефект с друга спирала на Макс Фактор?

Веднага Simple Smile
Любимата ми МФ е тази - https://p1.akcdn.net/full/489670597.max-factor-masterpiece-trans … linor-9-00-lv.jpg Тук за мен четката е огромен плюс, защото е тънка, силиконова и позволява да разреша миглите много добре. Задържа ми извивката и никога не ми се е размазвала, сваля се много лесно. Купувам я от години. Не се цапам при нанасянето, което вероятно е заради тънката четка. Rise and Shine може би ще ми цапа горния клепач дори и ако е сгъстена.
Друга, която взех преди 2-3 месеца е тази - https://cph-prod-productimage.azureedge.net/productimages/heinem … et=CropWhitespace Четката пак е силиконова, но няма извивка, както първоначално изглежда и не успявам да нанеса добре продукта с нея. Честно казано ми отнема повечко време и не бих я купила пак. Не ми се размазва и се почиства без проблем. Rise and Shine сега я свалих и ми трябваха повече тампончета, отдавам го на това, че е много, много наситено черна.

Не знам дали съм била полезна, малко хаотично стана, но дано си добила представа Smiley

# 492
Е, моята любима е като твоята. Simple Smile

# 493
Тези капсули хубави ли са?По описание си ги харесах най-много и ги взех.Как ги ползвате?Не съм ги опитвала...

# 494
от 4 април в ДМ, отново серум на промоция Joy

съжалявам, не успявам да завъртя снимката през телефона

Общи условия

Активация на акаунт