Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 55

• 60 087
  • 763
  •   1
Отговори
# 510
  • Сливен
В Сливен имаме друга брошура само с декоративна козметика.

# 511
  • София
Мерси, Бубанке!
Кой е най- добър от всички видове? (Суха и дехидратирана кожа имам)

# 512
хиалуронов, колагенов и арганов намерих вчера в кварталния магазин лили
пели похвали първия (ползван от майка й) и взех него - мисля, че и за теб ще бъде подходящ
явно са доста видове, бих пробвала и други:

https://vmcosmetic.com/index.php?route=product/search&search=delia%20серум

# 513
Само да кажа,че майка ми го ползва ако не всеки ден,то през ден.

# 514
Сигурна съм, че имам серум на Марион, обаче нямам грам идея с какво беше. Само знам, че ухае страхотно. Утре ще го погледна и ще пиша.

# 515
  • Бургас
Серумите на Марион, които ще са на промоция, добри ли са? Другите Glow са ми малко лепкави, а тези как са като консистенция? Свършва ми серума на Биотен и си мислех да пробвам на друга марка. Супер и мицеларната вода на Гарниер е намалена! Heart
Имам този с витамините, не е лепкав, малко по рядък от биотенския ми се струва, бързо попива, действа хидратиращо и енергизиращо, аромат не долавям кой знае колко. На мен ми хареса, може да взема и друг на марката щом са на промоция.

# 516
Момичета, серумите нанасяте ли  в околоочната зона?
И още - препоръчайте ми моля спирала за вежди за блондинки . Ползвам на Лореал 2 в 1 молив и спирала, но нещо не я откривам, а е на привършване.

# 517
Зa серумите - към нaстоящия момент нaнaсям и в околоочнaтa зонa. Доскоро не се престрaшaвaх, но после опитaх и ... aми нямa проблем. Имaм си и отделно серуми които сa зa околоочен контур.

Пп Леми, в преден пост пропуснaх дa упоменa още едни кремове зa сухa кожa - тези нa Регaл. Ползвaлa съм клетъчно овлaжнявaщия им, a сегa ползвaм този с ДНA в комбинaция със серумите им. Рaзкошни и мн добри зa сухa кожa, но ... силно и нaтрaпчиво aромaтизирaни. Aко aромaтa не ти пречи, кремовете сa супер.

# 518
Така, моят  е с колаген. Не лепне, попива бързо, а ароматът е страхотен. Напомня ми на момина сълза. За хора със суха кожа мисля, че няма да е достатъчен обаче.

# 519
Благодаря много, Джаста!

А какъв серум специално за около очите ползваш?

# 520
  • Стара Загора
В Сливен имаме друга брошура само с декоративна козметика.
Две брошури има. Тази с декоративната козметика е със снимки на бг влогърки. Има и подарък при покупка на декоративна козметика над 30 лв. - несесерче. Аз имам от предишни години, беше червено, много ми е удобно, защото в чантата си нося само огледалце, балсами за устни и червила, но се е нацапало с нещо безвъзвратно, та ще се напъвам (защото в момента нямам нужда от нищо) да правя сметка над 30 лв. че да ми дадат подарък, че подобно несесерче не мога да си намеря иначе по магазините.

# 521
  • Варна
Това с двете брошури в ДМ ли е или в Лили?

# 522
Благодаря Джаста, пречи ми силната миризма, иначе ги харесвам Регал.
LOSHKA, и аз за през ноща не смея нищо да сложа, само някое натурално масло.

Опасни сте, отивам и аз да търся серуми Grinning

# 523
Благодаря много, Джаста!
А какъв серум специално за около очите ползваш?
Интензивния околоочен серум на Регал:
Скрит текст:
И един на Ревюел:
Скрит текст:
А този е за очи и лице, комбиниран:
Скрит текст:

ПП Първия и последния показани са ми фаворити.

# 524
аз слагам серумите и под очите /върху клепача и под веждите по принцип нищо не мажа/
имам само един с киселини /избелващ/, само него не слагам там, но и рядко го ползвам, защото ми лепне и ме дразни

брошурата от снощи беше в пощенската ми кутия, не съм ходила до дм и не знаех, че има и друга

Общи условия

Активация на акаунт