Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 55

• 60 087
  • 763
  •   1
Отговори
# 525
  • Бургас
Точно,аз моите маски не ги слагам всяка вечер,нощен крем в момента не ползвам.Но определено от маските виждам резултат,имам една любима с алое,споменавала съм коя е,след нея сбогом на засушените участъци,поне на моята кожа действа и ще продължавам да я купувам.Лицето става гладко като бебешка дупарка,а за лющещата се кожа просто забравям.
Ако е корейска, би ли казала отново коя е маската?
Тази корейска маска е една от най-хубавите,които аз съм пробвала-https://makeup.bg/product/194783/ HeartHeartHeart Иначе за мега хидратиращата за сухи участъци е тази,писала съм за нея и е незаменима/за мен/ https://www.google.com/search?q=herbal+care+aloe+mask&tbm=is … c=97bfwhdn3eXj9M: Неизменна част от моята грижа са и маските на Апивита,въпреки че пробвам много различни винаги се връщам към тях.Тази с бодлив кактус,грозде,тиква са ми любими,както и тази с морска лавандула.Харесвам и околоочните им им също.

# 526
джаста да се яви на отчет за новите си покупки - интересуват ме най-много първите две неща Grinning

# 527
Бубе, веднага, само да ги пробвам и ще пиша.
Не бях виждала тази измивна пяна, нова ли е в асортимента не знам, ама не се сдържах.
Душ пилинга го дават лимитка. Ще го видим и него.

Последна редакция: ср, 03 апр 2019, 16:29 от Джаста Праста

# 528
Да не остана и аз по-назад с подстрекателството. Наскоро си купих тази палитра на Revolution за смешните 13 лв. Ползвала съм техни сенки през 2017 г. и бяха много зле тогава. Но тази палитра ме изненада приятно, стои доста наситено, прелива се лесно. На първо четене супер. Ще видим само колко часа ще издържи на мазния ми клепач. Ползвам база бетон, с която другите ми скъпи палитри не мърдат по 12 часа.

P.S. В Нотино в момента са намалени на 10 лв.

# 529
Да не остана и аз по-назад с подстрекателството. Наскоро си купих тази палитра на Revolution за смешните 13 лв. Ползвала съм техни сенки през 2017 г. и бяха много зле тогава. Но тази палитра ме изненада приятно, стои доста наситено, прелива се лесно. На първо четене супер. Ще видим само колко часа ще издържи на мазния ми клепач. Ползвам база бетон, с която другите ми скъпи палитри не мърдат по 12 часа.

P.S. В Нотино в момента са намалени на 10 лв.
Ще чакам отзиви, това са любимите ми цветове.

# 530
По изчетени мнения във форума,в търсене на подходящ крем за лице за моята вече нз каква кожа Neutral Face си купих  Mixa 6% глицерин,което беше супер попадение,хидратация и неомазняване допълнително на моята уж комбимирана кожа.Свърши и реших да експериментирам.Взех си пак Микса,но Hualyrogel 7%глицерин.Ок,мекичко лице без омазняване,но имам чувството ,че с предишния, черните точки не се появяваха толкова осезаемо,както и пъпчици без връхче.
Да попитам-Някой ползвал ли е крема на Микса Anti-Imperfection?Някакви впечатления?Благодаря предварително.

# 531
Момичета моля препоръчайте ми спирала, нямам никакъв опит с тях, до скоро бях с мигли косъм по косъм , защото само ставах сутрин взимах душ и излизах , все едно си със спирала, обаче се изморих от това пазене, ресане, поддържане.
Миглите ми са късички или поне на мен така ми се вижда, защото са много светли и остри като иглички.Може би имам нужда и от извивачка , не само спирала?
Търся по-скоро обем от колкото дължина , но ако я има няма да я върна Simple Smile и разбира се - мразя слепването.
Много ще съм благодарна 💐

# 532
  • Стара Загора
Това с двете брошури в ДМ ли е или в Лили?
Двете брошури са за ДМ. От утре влизат в сила.

# 533
  • Бургас
Джасти и аз чакам отзивите ти за пяната.Аз толкова много харесах гелчето за измиване на Хималая с мандарина,че се заредих с второ.Heart

# 534
Предложения за други нощни маски, които мога да намеря във физически  магазин, без да се налага да поръчвам?

# 535
Някакви впечетления за спиралите на алверде от дм?

# 536
Момичета искам да ви питам нещо Grinning Купих си корейска маска, но не видях, че пише отзад да не се използва при наличие на пъпки. Понеже моите пъпчици са ситни главно по челото и 5-6 на бузите дали ще ми е някакъв роблем? Просто няма да слагам на челото, но ме притесняват тези на бузките. По принцип я водят за пори и черни точки. Интересно е че имам 3 пъпчици точно до носа , където са разширените пори. И са от едната страна на лицето, на другата нямам никакви и не е от използването на телефон по време на разговор.

# 537
Bright Crystal  Заинтригува ме това гелче на Хималая с мандарина. С каква кожа си? Почиства ли добре, изсушава ли? Моята кожа е проблемна, особено с неправилните продукти веднага ми излизат пъпки. Взех си последно гел Ефаклар. Не го бях ползвала поне 2 години и сега като си мия лицето с него го усещам опънато и изсушено.

# 538
Втори ден с Rise and Shine спиралата, много ми допада.

# 539
  • Бургас
Да,почиства добре моята кожа/норм. към комб./ и не ми пресушава.Много свеж,енергезиращ гел,много го харесвам.Ефаклар съм го имала,харесва ми/има си аромата типичен за цялата серия,приятелката ми е луда по Ла Рош и тя ми го препоръча/,но сега искам разнообразие,постоянно пробвам нови продукти.

Общи условия

Активация на акаунт