Къната, билките и всичко останало - Тема 14

• 36 135
  • 778
  •   1
Отговори
# 435
  • В полите на Пирин планина
gardje, много красив цвят в корените. Съвсем естествен изглежда.

Мария, Леми, Нана, благодаря ви.

Аз мисля отново да мина на билкови бои, защото ето, вчера се боядисах и освен цвета нищо в косата си не харесвам. Нужни са ми тонове мазила, за да я приведа във вид първата седмица след боядисване ... с химическа боя. И сигурно ще се примиря с цвета.

Последна редакция: пн, 23 сеп 2019, 13:19 от Lady Brinne

# 436
Lady,никак не е лошо, отива ти но предния на другите 2 снимки беше по-хубав, стига разбира се ти да се харесваш.

# 437
  • В полите на Пирин планина
На двете снимки по-горе беше веднага след мазане със златисто-медната смес на ХенаФокс. Hands V

# 438
  • Бургас
Lady,хубав е цветът,но с билки повече ми харесва,много естествено изглежда на всички снимки.
На къната,колкото и ужасно да мирише,не може да ѝ се отрече:косата е жива,блестяща и не капе.Предварително я мих с шампоан,паднаха дестина косъма.След къна,маска и сушене-един единатвен косъм.Много е благотворна за косата.
garje,благодаря,ще ти стане цялата коса много хубава,ще пишеш отмива ли се цветът и как е покритието по дължините.

Този шампоан на кубчета и аз го гледах,съдържа содиум нещо си,а уж не е химия.За сега ще мина без него.

# 439
Тя косата се обновява. До 100 косъма на ден не се води косопад. Виждаше ми се много, но науката така казва.

# 440

Този шампоан на кубчета и аз го гледах,съдържа содиум нещо си,а уж не е химия.За сега ще мина без него.

Тези кубчета и аз ги гледам от известно време и сигурно ще поръчам, но ме интересуват  повече отзиви от хора, които са ги пробвали. Съставът им е ОК,   тези  Sodium Cocoyl Isethionate  и Sodium cocoyl glutamate  са съставки, получени от кокосово масло.  

Лейди, виждала съм ти и преди снимките с медения цвят, уникален е:) Почвам да се замислям за някакво сваляне на натрупания по дължините цвят и да пробвам златисто - медената, но основата ми не е толкова светла и нямам големи надежди да получа нещо такова.

gardje, много хубав цвят и покритие си получила в корените. Това е най-забавното, когато не ползваш конвенционални бои, винаги  експериментираш и резултатите понякога са наистина супер:)

Последна редакция: пн, 23 сеп 2019, 09:08 от nellira

# 441
Миризмата на къна на мен ми харесва, даже и на хората около мен. Измивам я само с вода и запечатвам цвета със сешоар. Година и половина използвам само златисто медена от Зоя. Бг. Стои доста лъскава по дължината, но със тия сухи краища не мога да се преборя, какво ли не пробвах, просто си щръква на една страна, а преси не искам да използвам. Белите ми коси са малко, те стават по светли с къна, все едно съм на кичури. Харесва ми. За цапането, само след първото измиване по хавлията се вижда, изпира се без проблем. Къната не я оксидирам, стоя 3 часа, добавям глицерин. За сега, ако я има ще си я ползвам само нея, доволна съм.

# 442
Много хубав цвят. Личи си здравата коса, но това златисто медено си го предствях по друг начин да изглежда.

# 443
Някои отдавна беше споменал в темата, че добавено силно кафе тушира миризмата. Пробвах и е така при мен, даже е дълготрайно и ми харесва! Но косата ми е тъмна, а то на светлите кой знае какъв нюанс може да докара.
Лейди, с тази светла, млечна кожа я "виждам" да и е сполучливо в тъмно русо ягодово Blush
Сис, чудесен цвят и коса!

# 444
Прекрасни коси видях тук. Обожавам хамелионския ефект на къната + билките на косата. На снимките на  Sis ясно си личи този ефект - различен цвят при различна светлина.
Много ми хареса и естествения черен цвят на gargje и Lemy. Няма нищо общо с гарваново черното от химическа боя.

# 445
Сис, може ли да пуснеш линк към къната?

# 446
# 447
О, Сис, аз търсих къна в сайта и не откривах. Объркала съм се от поста ти със снимките, защото там споменаваш за миризмата на къна, а не боя.

# 448
О, Сис, аз търсих къна в сайта и не откривах. Объркала съм се от поста ти със снимките, защото там споменаваш за миризмата на къна, а не боя.
Споменах и двете.

# 449
Sis,Страхоооотна коса, тя по-принцип ли ти е права? На мен златисто медената ме прави рижаво-оранжева но може би с натрупване ще се получи такъв цвят или като на lady. Май ще продължа с нея да видя какво ще се получи с натрупване.

Общи условия

Активация на акаунт