Бременна и лишена от секс ?!

• 13 774
  • 151
  •   1
Отговори
# 30
  • София
И на мен ми стана любопитно – когато в друга тема се говореше за бременна жена, която не иска или не може да прави секс, мъжа ѝ го посъветваха да мастурбира. Тук имаме обратния вариант – защо жената да не мастурбира?  Laughing
Отделен е въпросът, че може да има секс и интимност без проникване, ако опасението е да не се навреди на бебето. Един клиторен оргазъм едва ли ще предизвика контракции, за разлика от вагиналния.
От медицинска гледна точка няма разлика между двата оргазма за бебето - и двата могат с еднакъв успех да предизвикат контракции, но щом доктор е установил, че може да прави секс, проблема им е в главата на мъжа. Точно затова предложих да си купи вибратор. А на него вероятно, както казва лимончето, му е писнало от мрънкане и притискане. Еле пък да те гони жената с огромния си корем  Crazy - ами не е възбуждащо и според мен и според доста мъже, които познавам. Тук не знаем точните причини поради които мъжа на авторката отказва секс - дали се притеснява за бебето или просто му се изпарява желанието при бременния й вид.

# 31
Силно се съмнявам вибратор да е позволен по време на бременност, ама все пак си има лекари за тази работа – те да преценят.

# 32
Хора, моля ви .. " бременният ми вид " . Аз съм спортист.. 55 килограма в "много напреднлата" ми бременност .На всичкото отгоре, ако изглеждам зле - ще го видя .
А това за двойния стандарт не е жаш така. Когато жена започне да отказва на мъж .. без някаква сериозна причина (пак казвам),какво си мислите, че мъжа и ще и казва "добре миличко " ... в един момент ще започне да кръшка .. ама на тях тряжва да им е простено, така ли ???

# 33
  • Варна
То откъде знаеш, че причината, каквато и да е тя, не е сериозна за него? Всъщност за да отказва така категорично, има нещо, което си му е важно.

Това, че си спортистка, 55 кила, не те прави по-малко бременна и не скрива корема с магическа пръчка.

Боже, сякаш става дума за замонашване до живот. Два месеца са бе!

# 34
Хора, моля ви .. " бременният ми вид " . Аз съм спортист.. 55 килограма в "много напреднлата" ми бременност .На всичкото отгоре, ако изглеждам зле - ще го видя .
А това за двойния стандарт не е жаш така. Когато жена започне да отказва на мъж .. без някаква сериозна причина (пак казвам),какво си мислите, че мъжа и ще и казва "добре миличко " ... в един момент ще започне да кръшка .. ама на тях тряжва да им е простено, така ли ???

Тъкмо щях да пиша за това с бременния вид. И аз съм бременна и не съм в 3-4 месец, едва ме разпознават приятели, които не са знаели, че чакаме бебе.
При мен тренировките във фитнеса си казаха думата.
Моя мъж ходи с мен на всеки един преглед, дори на едни обикновенни квърни изследвания отново е с мен.
Та, отидете заедно при гинеколога си и го попитай пред него, нека чуе от лекар, че няма нищо страшно да правите секс. Но..ако все пак не се отпусне, просто изчакай и не насилвай нещата. Малко ти остава още.

# 35
Божей, та тоя мъж ако се стресира от малко стърчащ  корем, какво
 ли го чака занапред.

# 36
  • Варна
Ти пък, Сигме, недей зачеква темата, че горкия ще откаже секс и след това, ако се светне какво го чака Simple Smile

# 37
Ми тогава да покаже мъжество и да сваля гащи. 

# 38
  • Варна
Може да не му става на човека бе, някои наистина имат фобия и не им е кеф да кецкат бременни. Ако свали гащите и не може, какво тогава, ще се изложи повече отколкото ако устои на напъните за оставащите два месеца.

# 39
  • София
Ох, авторке, ми бременният ти вид, да.
Какво мислиш- че нямаш корем, че си специална, различна от другите, че детето ще излезне през устата ти под формата на духче еднорог. Нездравословна суета и подскачане на факти. Ти си в грешка, не той. Сори нот сори.

# 40
  • София
Божей, та тоя мъж ако се стресира от малко стърчащ  корем, какво
 ли го чака занапред.
Много мъже се стресират от такъв стърчащ корем и при повечето не големината е причината, а факта, че там вътре има още 1 човек - мъжка психология. Жените нямат такива съображения, понеже цялото действие се развива в техния организъм и за тях "другия човек" /демек бебето/, е нещо естествено и част от тях, ама при мъжете не е така.

# 41
Ако съм мъж, обичащ жена си и ме е чаааааак толкова страх за бъдещото ми дете бих седнал да се пообразовам или да посетим двамата следящото бремеността АГ и да ми разясни рисковете.

# 42
Ох, авторке, ми бременният ти вид, да.
Какво мислиш- че нямаш корем, че си специална, различна от другите, че детето ще излезне през устата ти под формата на духче еднорог. Нездравословна суета и подскачане на факти. Ти си в грешка, не той. Сори нот сори.

Имам корем .. естествено ... ама и той има корем... Смешно е, че иначе мъжката фантазия стига до небесата ..ама с един корем не могат да се справят психически.
Не ме разбирайте погрешно , не летя в облаците ..просто ме дразни как иначе всички са супер големите мъже .. а жена им като забременее и край ... вече тая жена се гледа с други очи ... 

# 43
  • София
Ми недей да спиш и ти с него.
Кажи му да си смъкне шкембето, че на никого не му е приятно да се бута в тумбак, вместо да го гониш за секс.

# 44
  • Варна
Ми не са всички така. Айде да си ги разменим. Ще ти пратя моя. Ще се сексите до откат, няма да му пука за корема. Ама после ще ревеш за почивка и по-малко секс. С това последното не искам да се хваля, вече е бивш, а и винаги сме се разминавали в това отношение.

Общи условия

Активация на акаунт