Бременна и лишена от секс ?!

• 14 168
  • 151
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
О, ти си критерият, който отсъжда дали мисленето ми е елементарно или не, така ли?

# 91
  • София
О, ти си критерият, който отсъжда дали мисленето ми е елементарно или не, така ли?

Не, не съм, просто ти казвам, че твоите критерии са си само твои и да се надсмиваш на различно виждане от твоето, е елементарна реакция, нищо повече. Simple Smile

# 92
  • Варна
Не, ти директно каза, че мисленето ми е елементарно. Не извъртай.

И аз се смея на елементарното ти мислене, че щом на теб нещо не ти трябва, нещо не разбираш, то не съществува и всички трябва да имат само твоите усещания и щения.

# 93
  • София
Хаха, извърта, да.

Някакъв много романтичен ореол има около бременните. Може да са красиви на подсъзнателно ниво, защото носят живот в себе си и чисто метафорично, но няма нищо красиво в стърчащ метър пред теб корем. Чисто физически. Като си е твоята жена, е хубаба, да. Ама обективно да се прехласваш по красотата на бременни- миии не. Особено сега, когато са решили да си стегнат чарковете в къси потничета, така че хубаво да им се оголи "коремчето" или да носят тесни рокли по тялото.

# 94
  • София
Не, ти директно каза, че мисленето ми е елементарно. Не извъртай.

И аз се смея на елементарното ти мислене, че щом на теб нещо не ти трябва, нещо не разбираш, то не съществува и всички трябва да имат само твоите усещания и щения.
Ами, да и по- нататък в изречението съм обяснила защо ти е елементарно мисленето.
Ти се смееш на моето мислене, аз не се засягам.
Аз се смея на твоето, ти се засягаш......... Mr. Green

# 95
Представата за красота е нещо много субективно. Рубенс е мислел дебелите жени за красиви. И Туиги е била някакъв модел за красота. Бременната жена, която носи детето на бащата, би трябвало да е красива за него. Старите мъже, които обичат жените си, виждат красота във всяка тяхна бръчка и в белите им коси, защото ги свързват с общия живот, който са имали.
Мъжете, които гледат на жените като предмети за употреба, ги харесват само ако приличат на модните еталони.

# 96
Има нещо обаче, което ме тормози. Мъжа ми не проявява никакво желание за секс с мен.
Обади ми се. Все ще измислим нещо да се реши твоя сериозен проблем  Peace

# 97
Не! Ни моа!!!!!

# 98
  • София
ОФ! Отдъхнах си!
Тъкмо си мислех, че няма изход. Mr. Green

# 99
Има нещо обаче, което ме тормози. Мъжа ми не проявява никакво желание за секс с мен.
Обади ми се. Все ще измислим нещо да се реши твоя сериозен проблем  Peace
Тъкмо бях решила да те издирвам из форума, да се притичваш на помощ, и ти цъфнА. Simple Smile  Тамън навреме...

# 100
Решил е да се жертва човека ... като Матросов на амбразурата Satisfied

# 101
Хем бременна....такава противност!

# 102
Тъкмо бях решила да те издирвам из форума, да се притичваш на помощ, и ти цъфнА. Simple Smile  Тамън навреме...
За това са форумите - да си помагаме, не само акъли да даваме  Peace

Хем бременна....такава противност!
Е как бе. В порнхъб има цял огромен раздел за секс с бременни. Това е една доста разпространена секс фантазия сред мъжете.

# 103
  • София
Ей го на - уредена е авторка - хем тя ще е начеса...ааа доволна, хем на мъжа й няма му се налага да я оправя докато е бременна. ¡Olé! Bowtie

# 104
Цитат на: HighSpeed link=topic=1098697.m

[b
_limonche[/b], твоята е лесна- все ще намериш някой да ти я купи.
Да му мислят тези, които предпочитат чувства и внимание, и емпатия да получат, и трепетите им не се въртят около чантите.
А трепетите им се въртят около сексането Joy Чувствата и вниманието не се свеждат до единият секс, а авторката би могла да ги получи ако не беше толкова негативно настроена към мъжа си. На мен за щастие никога не са ми липсвали, но и никога не съм тропала с краченце за да получа нещо .
Относно чантата,  беше просто шега Wink
Не са ми тръпка. Даже рядко нося.

Общи условия

Активация на акаунт