Avon - обсъждане на продукти тема 26

• 49 976
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
Кое дали се предлага? Цветът, за който питам е то каталог 15, парфюмите също

# 661
Тази мацка е доста по- мургава от мен.
Сега се колебая Far away Gold или Infinity да си поръчам. Първият го помня, обожавам го, втория нищо не ми говори, помагайте

Определено Far away Gold Simple Smile. Лично на мен повече ми харесва,но от тях любим ми е Far away Rebel 💐

# 662
Да, Ребел го обожавам, току що го свършвам, но не е много траен при мен. А Голд-а беше сякаш...

# 663
  • Бургас
FAGold много го харесвам. Супер траен и силен аромат!

# 664
Интересувам се от течното матиращо червило, по точно цвят Nude Vibes, как е като покривност, трайност..

https://thebeautyjunkee.blogspot.com/2019/01/mark-avon-liquid-li … matte-review.html

На мен тази серия не ми харесва много, защото имат ужасно силен химозно - цветен аромат и ми се гадеше като ги нося. Иначе са покривни и трайни
На мен не ми мирише гадно.
Имам 2 цвята, единия от които този, покривен и плътен е, сравнително трайни са, но ако пиеш от чаша остава отпечатък.

# 665
Сега се колебая Far away Gold или Infinity да си поръчам. Първият го помня, обожавам го, втория нищо не ми говори, помагайте

Кое дали се предлага? Цветът, за който питам е то каталог 15, парфюмите също

Ох Райка от написаното в първия пост звучи така все едно това са два цвята червило за които се двоумиш. И аз си мисля - пък сякаш нямаше в палитрата течни червила на Ейвън цвят Инфинити...
Simple Smile

# 666

Аз харесвам Infinity - много е ванилен и не толкова тежък колкото оригиналния.
Gold според мен е малко по мек от Gold

# 667
  • Уистерия Лейн
Здравейте момичета! Имам въпрос към по-запознатите с козметиката на avon. Иде реч за фондьотена avon true colour. Mного ми харесва,кожата ми се чувства добре и най-хубавато е,че цял ден не лъщи,омазнява се по-малко. Та искам да знам дали запушва порите? Защото имам проблемна кожа с малки бели точици най-вече на брадичката и не знам дали си внушавам,но след като го ползвам въпросния фдт,имам усещането,че са набъбнали. Случваше ми се същото и с основата за грим на luxe,но той си е и мазничък. Моля ви,кажете ми запушва ли порите?

# 668
Хаха, Реге, уби ме тоз път, нещо си се разсеяла 😋. Обаче и Жени тя- Голд бил по-мек от Голд 😂

# 669
Здравейте момичета! Имам въпрос към по-запознатите с козметиката на avon. Иде реч за фондьотена avon true colour. Mного ми харесва,кожата ми се чувства добре и най-хубавато е,че цял ден не лъщи,омазнява се по-малко. Та искам да знам дали запушва порите? Защото имам проблемна кожа с малки бели точици най-вече на брадичката и не знам дали си внушавам,но след като го ползвам въпросния фдт,имам усещането,че са набъбнали. Случваше ми се същото и с основата за грим на luxe,но той си е и мазничък. Моля ви,кажете ми запушва ли порите?

Щом като се чувствате добре с него,не виждам проблем. Аз също имам такива точици на брадата,но нямам проблем,когато нанасям фдт. Зависи и кой точно използваш,на каква основа е създаден,дали е минерален и т.н.

# 670
Хаха, Реге, уби ме тоз път, нещо си се разсеяла 😋. Обаче и Жени тя- Голд бил по-мек от Голд 😂
Sweat Smile Facepalm...
Имах предвид от класическия Faw Away... много съм зле хаха

# 671
Ако говориш за този https://www.avon.bg/prodykt/302-314-4180-30882/_/_/_/matirasht-f … r-calming-effects на мен ми излизат пъпки от него.Не го харесах,  но моята кожа е много капризна

Затова пък серията Avon True Flawless ми понася, но пък е малко пудрен ефекта, доста матов

# 672
  • Пловдив
Здравейте.Интересувам се от TTA  in love.Ползвали ли сте го ?Траен ли е,натрапчив или лек ?

# 673
Здравейте.Интересувам се от TTA  in love.Ползвали ли сте го ?Траен ли е,натрапчив или лек ?
Много специфичен аромат, силен, натрапчив, неординарен. Или го харесваш или го мразиш. Аз го обожавам. Много съжалявам че пак го спряха.

# 674
  • Пловдив
Благодаря.А отдавна ли е спрян ?

Общи условия

Активация на акаунт