Avon - обсъждане на продукти тема 26

• 49 973
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря.А отдавна ли е спрян ?

Това е т. Н. Лимитирано издание. Пускат го за година, и после го спират. За пръв път го пуснаха някъде 2008-2009, спряха го и го върнаха някъде 2016-2017 по молба на ползвателите. Пак беше на пазара за малко време. Мисля че поне две години го няма на пазара.

# 676
Момичета,моля за мнение за серумите на Anew.В каталога са на добра цена.Два за 32.99 лв.Колебая се кои да си поръчам.Моля за съвет.

# 677
Изпробвах няколко мостри/1за два дни ми стига/ хиалурон. Доволна съм. Определено ще се възползвам от промоцията.

# 678
Момичета,моля за мнение за серумите на Anew.В каталога са на добра цена.Два за 32.99 лв.Колебая се кои да си поръчам.Моля за съвет.

Вземете двете сини

# 679

Аз си взех мостри на Anew Витамин С./оранжевия/. Ще го ползвам редовно и ще споделя резултати. Междувременно можете да видите последната ми поръчка на следния линк

https://photos.app.goo.gl/1LaQxqLBmsNeEKkR9

# 680
Момичета, този крем ще го има ли в каталозите отново? Има ли го в каталог 17 ? Видях, че lady kamy е качила кампания 17, но искам да го разгледам на хартия, по нататък когато ми го дадат...Благодаря предварително Yellow Heart
Скрит текст:

# 681
Момичета, този крем ще го има ли в каталозите отново? Има ли го в каталог 17 ? Видях, че lady kamy е качила кампания 17, но искам да го разгледам на хартия, по нататък когато ми го дадат...Благодаря предварително Yellow Heart
Скрит текст:

Миналия каталог го имаше. За следващия не съм сигурна. Не успявам да го разгледам.

# 682

Здравейте!  Някой има ли наблюдения кои са подходящи за смесена към мазна кожа?

# 683

Здравейте!  Някой има ли наблюдения кои са подходящи за смесена към мазна кожа?

Без олиото и трите са добри.

# 684
  • Някъде там
Много харесвам тези комплекти от каталога чиято кампания предстои.

Виждат ми се доста скъпи обаче.
ръкавичките ще си взема най вероятно.

# 685
  • На изток от Рая
Имате ли наблюдения върху трайността на парфюмите - от преди и сега?
Сигурно въпросът ми е странен, но забелязвам, че черната рокля например, е с много кратка трайност, а помня, че миналата година беше траен...

На мен ли така ми се струва? Thinking

# 686
Aз също съм на това мнение,но мислех,че повредата е при мен.

# 687
Аз мисля, че освен нетраен, е и реформулиран. Просто мирише различно от преди. Разводнен е и има химична нотка.

# 688
  • Бургас
Имате ли наблюдения върху трайността на парфюмите - от преди и сега?
Сигурно въпросът ми е странен, но забелязвам, че черната рокля например, е с много кратка трайност, а помня, че миналата година беше траен...

На мен ли така ми се струва? Thinking
Черната рокля, няма нищо общо с парфюма, който беше преди 15-17години.
Тогава беше много силен, траен, прекрасен аромат. Няколко години след това, го промениха. А сегашният, няма нищо общо с първоначалният.
А му бях голяма фенка!
Спрях да го купувам от преди години още.

# 689
ето линк към каталог 17

https://photos.app.goo.gl/tmzFKsUjBU6MkpLfA

И към мини каталог 17

https://photos.app.goo.gl/EjAExML9eumrooAL7

Дано всичко се вижда!

Общи условия

Активация на акаунт