Отношението на мъж към жена след 20г.брак!

• 7 426
  • 75
  •   1
Отговори
# 30
30 години брак добре ли е за съвет?  Simple Smile   Бракът не е линейна права, има върхове и спадове. И в секса, и в отношенията. Подобни притеснения, според мен, има всеки след дълъг период заедно... Дали ММ си е търсил забежки или изневери? Не мога да се закълна, естествено, но до момента не ми е давал повод да се съмнявам и притеснявам.

# 31
  • София
Пак ли някои си пише статията на чужд гръб?
           Смисъл,какво имаш впредвид?Ако някъде нещо съм пропуснала или дублирала,кажи?Има подобна тема или какво?
Не говоря за пропуски и дублиране на теми, а за това, че е абсолютно излишно да чуеш 100 мнения /или колко там пишат/ от толкова потребители с 25-30годишен брак, т.к. всеки брак си е за себе си. Твойто ми взучи все едно пишеш статия за вестник/списание/блог и събираш материали. За друго не виждам за какво ще ти послужи как са отношенията на Пена, Вуна и Гана 30г. след началото на брака им.

# 32
           Смисъл,какво имаш впредвид?Ако някъде нещо съм пропуснала или дублирала,кажи?Има подобна тема или какво?
Не говоря за пропуски и дублиране на теми, а за това, че е абсолютно излишно да чуеш 100 мнения /или колко там пишат/ от толкова потребители с 25-30годишен брак, т.к. всеки брак си е за себе си. Твойто ми взучи все едно пишеш статия за вестник/списание/блог и събираш материали. За друго не виждам за какво ще ти послужи как са отношенията на Пена, Вуна и Гана 30г. след началото на брака им.
                                                             Не,не пиша статия разбира се.Исках  да разбера как се държи един мъж,след години брак.И то по-скоро на възраст,не водеща към пенсионна.Дали изстиват отношенията от към секса,от това да показват на половинката си,че все още чувствата са като в началото на брака или просто ежедневието убива всичко.

# 33
    Дааа,но според моето мислене,шанса за изневяра е когато по-дълго време една двойка е била заедно.Тогава са се наситили един към друг и може да погледнат настрани.

Не мисля така . Какво значи наситили са се един на друг ? По тази логика  , живеем с някого  и след определен период - чао . Когато ги има любовта, доверието , разбирателството , удовлетворението от връзката ,почтенноста, морала ако щеш - това  е то семейството . Другият случай-консумацията на връзката , с идея тя да се прекрати в един момент .Ако всичко при вас си е ок и си имате  доверие - не би следвало да имаш притеснения .Съмнения, които са безпочвени могат само да отровят връзката ви.

# 34
    • София
    Скрит текст:

Не,не пиша статия разбира се.Исках  да разбера как се държи един мъж,след години брак.И то по-скоро на възраст,не водеща към пенсионна.Дали изстиват отношенията от към секса,от това да показват на половинката си,че все още чувствата са като в началото на брака или просто ежедневието убива всичко.
      И пак да попитам,  за какво ще ти послужи как са отношенията на Пена, Вуна и Гана 30г. след началото на брака им? Каква е гаранцията, че и твоите отношения ще са същите - никаква. Темата е пързалка та дрънка, ама на който му се занимава да ти пише материалите.

# 35
    Ооооохх де да бях пишещ материали,като знам какво работя,мъка ми припада!И все пак как трябва да си задам темата,та да не ти изглежда "пързалка та дрънка"?А и от скоро съм тук и видях доста теми,дето не виждам какъв им е смисъла,но не ги оприличават за пързалки.Или за теб ако темата е интересна е ок.,ако не те вълнува се включваш да я определиш като пързалка!......Пишели ми материалите.....офффф!Или може би,трябваше заглавието на темата да е от сорта.."Изневерява ли ми съпругът ми след 20г. брак","Как се държат мъжете ако изневеряват",или "Колко често правят секс мъжете с дългогодишен брак",или"Монотонното ежедневие,убива ли секса в брака",трябва ли да пиша "секс" та темата да е по-интересна?

Последна редакция: сб, 02 мар 2019, 18:23 от you.bg

# 36
    Ние с приятеля ми правим секс 1-2 пъти седмично, понякога по-рядко, но и на мен ми е била интересна темата при по-дългите връзки как стоят нещата. Преди него съм имала само еднократни или кратки забежки и съм имала една дълга 6години връзка- правехме секс през ден до последно,не мисля че си бяхме омръзнали. А сега уж сме само от 2 години и сексуалният ни живот куца, а по логика трябва да е обратното.... абе- всяка история е индивидуална.

# 37
    Ние с приятеля ми правим секс 1-2 пъти седмично, понякога по-рядко, но и на мен ми е била интересна темата при по-дългите връзки как стоят нещата. Преди него съм имала само еднократни или кратки забежки и съм имала една дълга 6години връзка- правехме секс през ден до последно,не мисля че си бяхме омръзнали. А сега уж сме само от 2 години и сексуалният ни живот куца, а по логика трябва да е обратното.... абе- всяка история е индивидуална.
       Дааа,четох ти темата.Моята я пуснах,за да разбера как се държат мъжете,със съпруга ми е имало периоди когато сме били заедно всеки ден или през ден и такива в които по веднъж в месеца.Затова ми беше интересно на какво се дължи това,отношение,отегченост,умора от работа,забежка и т.н.

# 38
       Дааа,четох ти темата.Моята я пуснах,за да разбера как се държат мъжете,със съпруга ми е имало периоди когато сме били заедно всеки ден или през ден и такива в които по веднъж в месеца.Затова ми беше интересно на какво се дължи това,отношение,отегченост,умора от работа,забежка и т.н.

Аз мисля, че си е до химия. поне при мен беше така- от началото си проличава... Имам приятелки женени от 10-12 години и казват че правят секс почти всеки ден! Което пак незнам до колко е вярно де.. хихи

# 39
    [/При мен така се получи,че неговият интерес да прави секс с мен почти всеки ден е,в период когато,реши че аз имам други интереси,може би ме имаше за даденост.Мислеше си,че ме вълнува друг мъж(което вобще не беше така) и всякаш ме преоткри.И сега след време когато се кротна и видя,че не е било така,пак си настана същото положение.Та дали е до химия не знам,как в един период ще има в друг не?

# 40
    Ами ето- ти сама си отговори. Просто 90% от мъжете са си ловци по природа- искат да те преслесват, да си малко или много недостъпна, интересна или поне да не си им " сигурна". Просто стани малко по-нелеснодостъпна, намери си хоби, излизай по- често с приятелки- така може би ще му провокираш интереса

# 41
    • София
    Странни въпроси от 40-годишен зрял човек.

# 42
    • Down south
    И почти 20 годишен брак  Rolling Eyes
    Какво се очаква, че споделяйки, как вървят нещата в нашите семейства, живота на авторката, някак си ще придобие съответния наклон?

Разбирам, че има хора, търсещи разнообразие, ама чак пък толкова плоско  ooooh!

# 43
    • тук-там
    Ами примерно,любов,любов,но вече не сме тинейджъри,но аз съм романтична,а той не.Например във времето на тема секс,имало е пъти когато е бил по-активен и обратно.Преди време се държеше с мен все едно отново ме е преоткрил,искаше секс всеки ден.Преди време(говоря преди няколко месеца),сега не е така.Отново старата песен на нов глас обичайното.И в тази тема,колко пъти в месеца е нормално да се прави секс не мога да разбера!

Сори, но мъжът ти си има любовница!  Peace
    Скарали са се и е наваксвал с теб. Или пък любовницата е заминала за кратко.

# 44
    И почти 20 годишен брак  Rolling Eyes
    Какво се очаква, че споделяйки, как вървят нещата в нашите семейства, живота на авторката, някак си ще придобие съответния наклон?

Разбирам, че има хора, търсещи разнообразие, ама чак пък толкова плоско  ooooh!
      Съжалявам ако сте го усетили така,нямам това впредвид...да търся разнообразие по този начин,в никакъв случай!Нито подробности от това точно как вървят нещата и то в семейства които не познавам.И нямам 40г.

Общи условия

Активация на акаунт