туй МПС става! Малко е мръсничко, но поне високо
. Единственото лошо тук е че бая работа ще ми се отвори
. Преди да сбера махмурлийките, ще трябва да изкъпя шофьора
. Само работа ми отваряш значиии 

много си приличаме по характер с Киво, няма спор! А и с Айрето предполагам
. Ето че и песните, които е споделил, че са му любини и на мен ми допаднаха страшно много! Макар да не съм фен на рока като цяло, тези от тях, които са в такъв стил ми паснаха душевно.
пфюююю. И Зейно и Кадир през що неща преминаха, по сума време се разкождат с естествен грим момчетата па вие само дрехите им гледате, аааа! Може пък добри съседи да са се смилили над бедните души
няма голи да ходят, я! 

споделям напълно размислите ти! Съгласна съм по всяка една точка. Да, права си че Велю го изкараха най-безнаказания хитър мафиот! Че е хитър няма спор, доста логично подготвя бъдещите си ходове, осланяйки се на добрата си психологична преценка към противниците му. Но пък кому беше необходимо да изкарат изпълнителната и съдебна система на комшиите глупава, неадекватна и работещите в нея все едно са ги викнали в последния момент от театъра да ударят едно рамо на полицаите
. И видите ли великия бай Велю си излезе чист като сълза въпреки цяла партида обвинения срещу него! Аз само от чисто любопитство да попитам къде СПА прокуратурата дорде той още не беше накарал Зейно да си оттегли жалбата?? Сега ако се окаже, че и всевишния Джансъз е дясната ръка на баш прокурора ше ги призная! 😜
. Там предстоящия Сблъсък баща - син ми е по-любопитен
. А и тати Селю няма да се оттърве толко лесно с една калп криза само
. Тук вече очаквам и появата на Йозлем, майката на Джемре скоро време. Интриги бол има за разплитане! На Адем не мога да му преценя полезния ход, че се натоварвам от неговото лицемерие! Тепърва ще има да ни показват мисля и историята на Демир. Този не ми струва да такъв късметлия, че от бедните квартали да го спуснат от въздуха в огромния холдинг Гюр, че бонус и шефската щерка за две бройки да вземе! Ще има и тук нещо изненадващо
. Нали ни бяха подсказали, че и той е изсраснал на улицата между шамарите! 

Край на съобщението!
туй МПС става! Малко е мръсничко, но поне високо
. Единственото лошо тук е че бая работа ще ми се отвори
. Преди да сбера махмурлийките, ще трябва да изкъпя шофьора
. Само работа ми отваряш значиии 

много си приличаме по характер с Киво, няма спор! А и с Айрето предполагам
. Ето че и песните, които е споделил, че са му любини и на мен ми допаднаха страшно много! Макар да не съм фен на рока като цяло, тези от тях, които са в такъв стил ми паснаха душевно.
пфюююю. И Зейно и Кадир през що неща преминаха, по сума време се разкождат с естествен грим момчетата па вие само дрехите им гледате, аааа! Може пък добри съседи да са се смилили над бедните души
няма голи да ходят, я! 

усети се, че малко е попрекалил, ама и Джемре не се дава!!

Край на съобщението! 

то направо ще ме обвиниш в неумишлена обида срещу държавен орган
ай, ай каква беля си натресох сама 
ако разчитат на подадени жалби! Сори, ама тъпо беше как цяло управление народ начело с баш началника на отдела по организираната престъпност седят и гледат в очите наглото самочувствие на недистижимост от най-недостижимия мафоит, които пък по чиста случайност им е бивш колега! Ай стига бе! 😜 

та и сега с малко по-различен прочит на някои събития. 

много ми хареса коментара ти благодаря! Права си, че на така дълго чаканата срещу Кадир трябваше да е със Зейнеп, но и не съвсем. Според мен на тази среща майка и син са си предостатъчни! Емоциите, които ни показаха на финала, бяха повече от красноречиви за болката, която и двамата са изпитвали през всички тези години, както и надеждата, даваща им сили да продължат да се търсят!
.

аз смятам че първото изречение е правилното. Аз поне така го разбрах! Обаче ти ме накара да се замисля, дали ако още тогава Кадир се беше съгласил на сделката, предложена му от Вели, дали адресът на съсипания от Джансъз-а живот, нямаше да е пак адресът на Асие 
аз не вярвам Джансъз да е Хайдар! Ако беше така, то за трите часа, в които Кадир търсеше варианти да задържат Вели в управлението, то Хайдар имаше възможността сам да провери, кой живее там! А и според мен Вели крие Асие именно от Джансъз!
! Честит празник!

!
! Разбира се, че Къванч ще е "Най-доброто рекламно лице за мъже" - и те като нас са късметлии с него 
!
!
- и второто, и третото МПС стават за мен, но, за да не се караме коя ще го изкъпе, аз ще го взема чистичък с бялото екипче от второто (виж колко съм щедра, Коте
- разбира се, ако имаш нужда от помощ, налице съм
)!
, чудесна изненада с любимите песни на Къванч - установих, че имам нещо общо с него
! Явно има вкус и в музиката - въобще, всичко му е на ниво 
!
, чудесни клипчета и видео си постнала
! Да, Киво няма аналог в много отношения не само в Турция, а и на много други места! Не мога да не повторя това
:
. Както каза, ще стане още по-интересно, когато се появи и Джансъз...
- вярно, тези хора пък никаква любов не показват
!
, какъв невероятен коментар на серията си направила - три пъти го прочетох
!
!
:
, Айре
, Фенче
Това е напълно и моето усещане за Къванч като човек
!
- както винаги, много добре си го написала
:
- и ти си споделила чудесно впечатления от серията, благодаря
!
Thinking
- прочела си мислите ми
:
- както сем говорили и преди, ценителите гледат 
!
- как точно си описала Вели
!
- благодаря за отново интересния коментар
! Наистина прекалиха с безнаказаността на Вели!
- в името на итригата доста преувеличиха, но дано да е имало логична причина за сценария...
- както винаги, много интересен коментар
! Както споменах, за мен саможертвата на Зейнеп е висша, по-силна форма на любов и, особено със съперник като Вели, подкрепям решението ѝ и се възхищавам на смелостта ѝ! Но разбирам и твоята гледна точка
:
. А това е едно видео специално за теб - мисля, че ще оцениш музиката
(и за всички, разбира се
).