благодаря ти за прекрасния пост, за обзора който си направила и за хубавите думи които споделяш! 

Искам да ви споделя, че аз не гледам всеки излязъл сериал, ей така за спорта. За да загледам даден проект трябва да ме грабне поне малко със сюжета още от първия епизод! Не се ли случи, му удрям чертата, значи не е за мен! Аз харесвам истории които разказват за обществено значими проблеми и чисточовешки взаимоотнешения, които ги има не само в сериала, но и ежедневно ги виждаме в реала! Затова ми е много приятно, когато си комуникирам с хора споделящи мислите и усещанията ми по даден сериал. А различните гледни точки, различните и почти близки усещания на всяка една от вас, в комбинация с невероятното чувство за хумор, което допринася за колорита във виртуалната ни комуникация ми доставя истинско удоволствие и релакс! Благодаря ви за което

дано не пропусна някого 
Колкото до Адем ... дано си права! Не, за друго, но Кадир все още много държи на него, за това ми се иска на края Адем да подкрепи батко си, не чудовището Вели 

А и фигурата и ми е ужасна. Докато на Мелиса единствено носът и гласът и ми бъркат в здравето, иначе е прекрасна. И което си е вярно, вярно е - виждам голям напредък в играта и. Тази роля е точно като за нея, много добър избор на екипа, вече почти не забелязвам тенекиеното стъргане