Къванч Татлъту-в "Carpisma-Сблъсък"- Шоу тв/§ минали проекти, партньори/-тема 82

• 41 163
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
от профила на Мави
ръст на печалбата с 32 % за 2018!!! Peace

как няма да му правят партита на Киво и да си продължават договора с него!!!! newsm10

я има и озет на турски за 14 еп

Кет,
Цитат
А това клипче, в което мъжете подаряват цветя на момичетата с надписите на фанелките, че жените ще спасят света е не само реклама на Мави, а е и направо феминистко.
ужас, не мога да се сетя за кое клипче говориш? Whistling

аз пък съм горе долу търпелива спрямо Киво Peace
но не беше лесно да го чакаме 2 год. след КСШ ooooh! Joy Joy

няма да му махнат стария белег на Кадир, както не махнаха и белега на Кузей Peace

Кате Hug Peace Wink

Peace

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 15:34 от Airra

# 586
  • София

Айре, това клипче с цветята го видях в туитъра на Мави. Отворих един линк тук в темата и се появиха няколко много хубави и този беше може би трети или четвърти клип.
А белега на Кузей си е на Къванч, няма как да го махнат. Затова обясниха и уж как го е получил. Много беше сладка тази сцена с чашата докато бащата биеше майката. Ужас.
Много му отива, обаче.  И Толга има наистина на челото си белег ми се струва.

# 587

Айре, това клипче с цветята го видях в туитъра на Мави. Отворих един линк тук в темата и се появиха няколко много хубави и този беше може би трети или четвърти клип.
А белега на Кузей си е на Къванч, няма как да го махнат. Затова обясниха и уж как го е получил. Много беше сладка тази сцена с чашата докато бащата биеше майката. Ужас.
Много му отива, обаче.  И Толга има наистина на челото си белег ми се струва.

така е, на Къванч е, ама го подсилваха Peace
Кой Толга? Joy
не се сещам за такова клипче на Мави....

Не проявявай милосърдие. Те към теб няма да проявят

............
една примамка за Фифа Wink
че се оля от работа ooooh! Joy Joy

# 588
  • София
https://twitter.com/mavi

Ето тук е, малко по-надолу, по случай 8 март

Ако го намериш, сложи го тук, аз не знам как се прави.

Как се казваше Гюней? Бурра? нещо обърках

# 589
https://twitter.com/mavi

Ето тук е, малко по-надолу, по случай 8 март

не бях го гледала, но е много хубаво Peace
https://twitter.com/mavi/status/1103991015348813824
"Момичетата ще спасят света"

да Буура Гюлсой е Гюней! Wink

# 590
Ох беееее  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

много сте писали, много инфо, много неща и се убави, ама пусто като нямам време  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
На две от колежките им се наложи да отсъстват за незнайно колко време по сериозни причини, а в офиса сме общо 5 барабар с ръководството. И понеже едната налична колежка си има тясно специализирана дейност за мене остана да запълня сите дупки  newsm45 За днес още не съм успяла да стигна до мойта си лична работа, щото се занимавам с изостаналото на другите...
И съм смъртно изморена  ooooh! ooooh! ooooh! Еле, че е края на сезона, че иначе немаше да ме "видите" цяла година  #Crazy #Crazy #Crazy

И Фенка ич да не ми напомня, че е петък щот естествено утре съм на работа  Crossing Arms Надявам се в почивната неделя да успея да си събера мозъка и да напиша нещо смислено.

Ама ми липсвате много да знаете! Гушки и цунки на све кукувиици  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 591
Сладурки Simple Smile Hug

https://twitter.com/i/status/1106594547721744385

Видяхте ли също новината от Ранини, че, освен, че Онур ще гостува на "Чукур", Еркан Колчак Кюстендил (Вартолу от "Чукур") ще има съвместна сцена с Вели в "Сблъсък"...

http://www.ranini.tv/haber/35869/1/veli-cevher-cukura-konuk-oluyor

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 19:37 от AniMae

# 592
  • AMS
 Привет, дружки!!!
 Благодаря ви за написаното!!!
 Изчетох ви с удоволствие!!!
 Отдавна спрях да правя клипове,
 та дори и да гледам.
 Много големи претенции имам.
 Да не се смесват роли, и ...
 Но този дето Фенка го донесе от контакта с ББ много ми хареса.
 Много добре събрани ББ и Берен и Къванч от две реклами.
 *

Гледам, че сте чели и писали по химия на тема
 Зайнеп Кадир в  Менделеевата таблица и по законите на физиката.
 Та се сетих, че дипломната ми работа беше Физико-химични реакции на ...
 Но да не се отплесвам по специалността, че ми се задейства антивирусната.

А влязох уж само да сложа инфо за наградените от
 Galatasaray Üniversitesi >>>

Скрит текст:
   En İyi Dizi: Jet Sosyete | TV8
    En İyi İnternet Dizisi: Şahsiyet | PuhuTV
    En İyi Erkek Dizi/Sinema Oyuncusu: Kıvanç Tatlıtuğ
    En İyi Kadın Dizi/Sinema Oyuncusu: Demet Evgar
    En İyi TV Kanalı: TLC
    En İyi Film: Arif v 216
    En İyi Yönetmen: Nuri Bilge Ceylan | Ahlat Ağacı
    En İyi Erkek Tiyatro Sanatçısı: Haluk Bilginer
    En İyi Kadın Tiyatro Sanatçısı: Zerrin Tekindor
    En İyi Erkek Şarkıcı: Ezhel
    En İyi Kadın Şarkıcı: Nil Karaibrahimgil
    En İyi Müzik Grubu: Mor ve Ötesi
    En Başarılı Erkek Sporcu: Cedi Osman
    En Başarılı Kadın Sporcu: Işıl Alben
    En İyi Köşe Yazarı: Yılmaz Özdil
    En Başarılı İş İnsanı: Ali Koç
    En İyi Tiyatro Oyunu: Dali'nin Kadınları
    En İyi Kitap: 'Mustafa Kemal' | Yılmaz Özdil
    En İyi Dergi: Socrates
    En Başarılı Şirket: Koç Holding
    En İyi Kültür-Sanat Kurumu: İKSV
    En Duyarlı Proje: AHBAP Platformu
    En Yaratıcı Reklam Filmi: 'Seni Sevmek Ne Güzel' | Koç Holding

*

Ето и видеото с обявяване на наградата и Къванч  >>>
 https://twitter.com/KT_Fans/status/1106594547721744385

А за следващата серия гледам ни подгряват с Милост  >>>

# 593

Добър вечер Hug bouquet

Тази сцена няма да коментирам, тя говори сама Hug

За да стане още по- интересен 14 -ти епизод тези сладури , с чудесна външност и характери оформени  в различна социална среда ще намерят допирни точки в четвъртък.Чудя се обаче каква ли ще е причината newsm78

А колкото до наградата .... се радвам много и е напълно заслужена bouquet

# 594
  • София
Добър вечер, момичета! Green Heart

Ето че уикендът дойде и ще съм едно ниво повече с вас (искате, или не). Laughing

Изчетох ви и се чудех откъде да започна своя пост. Ще започна с първите две думи в заглавието на темата - Къванч Татлъту.
Всички знаят, че всяка една от вас е фен на Къванч и във всяка една от вас има както еднакви и споделени емоции към него, така и персонална и лична история, която всяка една от вас може да сподели: къде го е видяла за първи път, как се е почувствала в началото, как я е заинтригувал, как се е зарибила по него, как следи творчеството и участията му тук и там, и прочие, и прочие, и прочие... Аз съм влизала в тази тема често, понякога съм и писала, но напоследък, разбира се, съм едно ниво по-редовна (доколкото аз мога да се нарека такава изобщо Smiley), покрай "Сблъсък". И не коментирам Къванч супер много, освен в контекста на сериала. И защо не коментирам много ли? Защото за мен Къванч е единственият турски актьор, който няма нужда от коментар. Единственият, чието име е познато и на фенове на турското кино, и на тези, които плюят турските продукции. А, когато името говори само за себе си, понякога се чувствам твърде малка, за да коментирам. Сякаш всичко е казано и няма какво да допълня аз, а ще бъде само досаден брътвеж. Мога супер много да говоря за това къде гледах Къванч за първи път; за безбройните клипове, които съм гледала с него след това, когато учех езика преди повече от 10 години; за това, че гласът му се беше пропил в мозъка ми до такава степен, че дори, когато проговарях на турски, несъзнателно копирах неговия изказ, а да не говорим и за жестовете и мимиките.
Аз в моя кратичък живот съм имала и имам много "любимци", обаче малцина са тези, които излизат дори извън тази графа, а са в съвсем друга категория - "основополагащи", така си ги наричам. Това са тези личности, които са оказали голямо влияние в живота ми, под една или друга форма. И Къванч е един от тях, несъмнено. Колкото и нелепо и помпозно да звучи.
Естествено, че и той има кусури и не е съвършен. Вероятно и на моменти не е супер брилянтният актьор, че дори и човек, който да е безпогрешен пред всичко и всички. Но е оказал влияние в живота ми и затова винаги ще има специално място в него, под една или друга форма, със или без да говоря за него.
Много изпонаписах, но се чувствах длъжна да го кажа - все пак съм в темата на Къванч. Много си го обичам Къванч, наистина, и това е така вече повече от 10 години, както споменах. Мога да го коментирам и по-често, разбира се, само че, когато става въпрос за такива "основополагащи" за мен личности, аз или избухвам с коментар, подобен на сегашния, или съм съвсем-съвсем постна откъм коментар. Няма междинно. Satisfied

Сега относно фрагмана...
Ох, ох, ОХХХХХХХХ!!! Revolving Hearts
Това ЗАСЕГА иглежда най-приятният, мил и романтичен епизод. "Обичам те, бе, Зейнеп!" - отново просто, искрено, и тяхно си. Няма словоизлияния или фалшиви думи, а едно простичко "бе", което казва всичко. По-нагоре бяхте писали, че това "бе" всъщност съдържа всичките емоции на Кадир, и е точно така и според мен. Толкова много те обичам, че мога да говоря за любовта си цял живот, и пак няма да я опиша достатъчно добре. Затова просто те обичам, бе, да му се невиди. Кой каквото ще да говори, обичам те и толкоз, бе! Heart Eyes
А за моите сладуркоФци Джемре и Керем какво да кажа? Прекрасни! Two Hearts Много хубава реплика на Керем с това, че обича най-много у Джемре това, че прощава така красиво... Heart Eyes Отново ще имаме хубави усмивки, разтапящи погледи, и много милинки Мелиса и Алперен. Animal Hatching Chick
(Апропо, тази нощ сънувах Алперен. Останалото от съня го оставям на вас за тълкуване, кхъ-кхъ.) Sweat Smile Sweat Smile Sweat Smile

Ох, спирам, че не чаршаф, ми родопско одеяло стана........ Unamused

# 595
  • AMS

"За мен Къванч е единственият турски актьор,
 който няма нужда от коментар.
 Единственият, чието име е познато
 и на фенове на турското кино,
 и на тези, които плюят турските продукции."
 *Тинче*, благодаря ти от душица и сърце за целия пост!!!

Дружки, минах през архивите с гифчета,
 та си припомних и отсях това онова >>>

# 596
Привет, мили дружки!  Hug
Благодаря за споделеното!  bouquet
Аз пък ви нося този превод от турската преса  Peace
Цитат
Последние месяцы мы постоянно говорим о Сары Сарухане из фильма "Организованные дела 2", о Кадире Адалы из сериала "Столкновение", о Кыванче пишем, обсуждаем, с ним встречаемся...
А жалобы на него есть?
Абсолютно нет...
Беседа с Кыванчем и его энергетика до того приятна, что хочется, чтобы он всегда был занят в каком-то проекте, был повод постоянно с ним встречаться. Кыванч Татлытуг с каждой ролью поднимает планку, продолжает нас удивлять. Накануне выставили фото и видео с Кыванчем, комментарии были восхитительны:
- Появился опять повелитель наших сердец.
- Если у других есть Джодж Клуни, у нас есть Кыванч Татлытуг.
- Мужчина красивый, харизматичный.
- Так же он джентльмен, бейэфенди (воспитанный, интеллигентный, культурный, человек из высшего общества).
Ещё перечислять?..
После того как я пообщаюсь с Кыванчем, у меня поднимается настроение. Прекрасный человек.
На этот раз мы встретились на вечеринке, организованной компанией Mavi, в честь Кыванча Татлытуга и 10 сезонов его успешного сотрудничества с Mavi. Вечеринка была ослепительно красивой. Друзья Кыванча все были с ним: партнеры из сериала "Столкновение" Эльчин Сангу, Мелиса Памук, близкий друг Кыванч Касабалы, старший брат Джем Татлытуг, друзья Эдхем Дирвана, Танем Сивар, продюсер Керем Чатай, режиссеры Улуч Байрактар и Али Билгин с супругой, ген. директор Mavi Джунейт Явуз, дизайнер Зейнеп Тосун, актёры Сарп Джан Кёреоглу, Баде Исчил, Дуйгу Сарышин, Лейла Танлар и мн. мн. др.
Феридун Дюзагач исполнил любимые песни Кыванча, и сам Кыванч подпевал ему. К вечеринке присоединился владелец Nef Эрден Тимур с женой. Вечер был очень теплым, дружелюбным, сердечным. Кыванч Татлытуг беседовал со всеми гостями, всем уделял внимание и со всеми фотографировался.
Турецкая пресса.
Перевод: Nur Nurieva для vk.com/kivanc_tatlitug
Цитат

През последните месеци непрекъснато говорим за Саръ Сарухан от филма „Организирани дела 2”, за Кадир Адалъ от телевизионния сериал „Сблъсък”, пишем за Къванч, обсъждаме го, срещаме се с него ...
Има ли оплаквания за това?
Абсолютно не ...
Разговорите с Къванч и неговата енергетика са толкова приятни, че ти се иска той винаги да е зает в някакъв проект, за да има поводи постоянно да се срещаме с него. Kъванч Татлъту с всяка роля вдига летвата, продължава да ни удивлява. В навечерието на изложените от нас снимки и видеоклипове с Къванч, коментарите бяха възхитителни:
- Появи се отново повелителят на нашите сърца.
- Ако други имат Джордж Клуни, ние си имаме Къванч Татлъту.
- Красив мъж, харизматичен.
- Той също така е и джентълмен, бейефенди (образован, интелигентен, културен, човек от висшето общество).
Да продължа ли списъка ? ...
След като пообщувам с Къванч, настроението ми се повишава. Прекрасен човек.
Този път се срещнахме на парти, организирано от Мави, в чест на Къванч Татлъту и 10 сезона от успешното им сътрудничество с Мави. Партито беше ослепително красиво. Приятелите на Къванч всички бяха с него: партньорите му от сериала " Сблъсък " Елчин Сангу, Мелиса Памук, близкият му приятел  Къванч Касабалъ, по-големия му  брат Джем Татлъту, приятелите му Едхем Дирван, Танем Сивар, продуцента Керем Чатай, режисьорите Улуч Байрактар ​​и Али Билгин със съпругата му, ген. директор на Мави Джунейт Явуз, дизайнерката Зейнеп Тосун, актьорите Сарп Джан Кореолу, Баде Ишчил, Дуйгу Саръшин, Лейла Танлар и мн. мн. други ...
Феридун Дюзагач изпълни любимите песни на Къванч и самият Къванч пя заедно с него. Към партито се присъедини собственикът на Nef  Ерден Тимур и съпругата му . Вечерта беше много топла, приятелска, сърдечна. Къванч Татлъту разговаря с всички гости, отдели внимание на всички и се снима с  всеки.
Турската преса.
Фиф  Hug  spoko spoko spoko хайде, още малко и после ще е по-добре, нали ?  Peace
Кате  Hug  bouquet Мен ме интересува, че на мен този тандем ми е супер, не може на всички да се харесва, нормално. Така, както аз не въздишам по техните  Wink Само не обичам на бялото да викат черно, иначе нищо против  Peace
 Дано още много дълго да ни радва нашия патрон!  Praynig
Белегът от бомбата на Кадир ще си му стои до края явно . Но той си е хубав и с него.
Кет  Hug страхотен клип на МАВИ и аз не го бях гледала, благодаря!  bouquet
Да, и Буура си има белег на челото и много удачно ги използваха и двата с този на Киво в сериала  Peace
Дива  Hug bouquet
Ааа, има прекрасни клипове, аз пък умирам да гледам, за това ги споделям и тук, аз самата не умея да правя  и за това се възхищавам на тези, дето ги правят с такава любов  Heart Eyes  bouquet
Ани  Heart Eyes благодаря!  bouquet
Ооо, това ще е доста интересно  Laughing Да дойде и Яманчи да ни погостува  Joy Joy Joy
Айре  Heart Eyes благодаря за всичко! bouquet

Цитат
Озет к 14-й серии.
Кадир и Джансыз, которого он считает Зарифом, все ещё друг против друга. Между ними возник серьёзный спор. Помимо этого, Кадир решает, что он с Зарифом договорится о новом плане. Но он не знает о новых убийственных планах Джансыза. Вели переживает, что Джансыз узнает о сыне, и из-за этого он пребывает в сильном стрессе. Т.к. эта правда
станет концом Вели. С другой стороны- любовь Кадира и Зейнеп; сладкие ревности, первые красивые слова, сюрпризы продолжаются, как сон... Большой сюрприз Зейнеп- это встреча Кадира с Асие, но не известно, какова будет реакция Кадира ...Между Керемом и Джемре отношения начинают налаживаться, но он вдруг понимает, что находится в центре ловушки, подстроенной Демиром и Якубом. Джансыз, проверяя силы Кадира, готовит свои планы и даёт указание. Кадир каждый прожитый день находится перед лицом смерти, но Вели не может так долго терпеть. Вели продумывает дьявольский план и сталкивает Кадира и Джансыза. Конец света приближается...
Перевод: Аида Рауф и Оксана Сары
Цитат
Кадир и Джансъз, който Кадир смята за Зариф, все още са един срещу друг. Между тях възниква сериозен спор. Въпреки това, Кадир решава, че ще се споразумее за нов план с Зариф. Но той не знае за новите убийствени планове на Джансъз. Вели преживява, че Джансъз ще разбере за сина си и заради това е под голямо напрежение, тъй като тази истина
ще бъде края на Вели. От друга страна е любовта на Кадир и Зейнеп: сладки ревности, първите красиви думи, изненадите продължават, като сън ... Голямата изненада на Зейнеп - това е срещата на Кадир и Асийе, но не е известно каква ще бъде реакцията на Кадир. Между Керем и Джемре отношенията започват да се оправят, когато Керем изведнъж разбира, че се намира в центъра на капан, устроен му от Демир и Якуб. Джансъз, проверявайки силите на Кадир, подготвя плановете си и дава инструкции. Кадир всеки преживян ден се намира пред лицето на смъртта, но Вели не може да понася това толкова дълго. Вели измисля дяволски план и сблъсква  Кадир и Джансъз. Краят на света  приближава ...
Тинчеее  Hug  newsm51 И аз ти благодаря от сърце за този пост!
Дива  Hug архива ти е безценен!  bouquet
Себи  Heart Eyes  bouquet
А моя пост не знам на какво заприлича, ама ще ме извините  Wink

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 21:26 от queen_fenka

# 597
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте сладурки Hug

Чок зор ми е да цитирам през тела, та затова ще карам на "сухи" думи Stuck Out Tongue Winking Eye.
Айре Hug при такъв ръст в продажбата не само парти ще му подаряват на Киво ами и сезони напред трябва да си уговорят!
Фенче Hug много хубав клип си донесла Flowers Hibiscus
Кет Hug аз пък много се кефя на подробностите които отбелязваш Stuck Out Tongue
Фиф Hug ох тая работа уффф бее. Слагам "тайно" онова човече дето те гали по главата Kissing Heart
Дива Hug от химични реакции ти се включва антивирусната JoyJoyJoy но пък ти страхотни гифчета си ни изровила от архива Heart Eyes
Тинче Hug администрации за "плетивото" което сподели с нас! Много пъстро и шарено с нито една излишна примка/дума в него! Благодаря ти Blush
Ани Hug Онур ако може по-дългичко да погустува в Ямата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 598
 wavey
почвам подред........
Фиф Hug  spoko spoko spoko много тъпо, че си толкова натоварена, дано се нормализира скоро положението!!
Ани Heart Eyes Peace
ами ще гледаме Кюстендилов в Сблъсък, супер!!
Дива Hug
благодаря за гифчетата bouquet
и за видеото!!
значи са го наградили за трите му роли-през последните 2 години-в Сблъсък, в ХС и в ОД2...напълно заслужена награда  smile3501

Тинче Hug...и аз ти благодаря от сърце за този прекрасен коментар за Киво, мен лично много ме трогна....
знаеш, че се засичаме за първи път в тази тема за да споделяме емоции покрай сериал, та оценявам много искреността ти!! bouquet

Себи wavey

Фенче Heart Eyes, благодаря за всички преводи!!! bouquet bouquet
интересен озет...ще имаме хубави моменти!
ама последното изречение smile3556
Цитат
Вели измисля дяволски план и сблъсква  Кадир и Джансъз. Краят на света  приближава ...
и това доста интересно!!! Crazy
Цитат
Вели преживява, че Джансъз ще разбере за сина си и заради това е под голямо напрежение, тъй като тази истина
ще бъде края на Вели.

и аз като теб много обичам клипчета!!
от колекцията ми ЗейКад

Котее Hug wavey
Цитат
Айре, при такъв ръст в продажбата не само парти ще му подаряват на Киво ами и сезони напред трябва да си уговорят!
да!! Wink Wink

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 21:40 от Airra

# 599
Коте мило  Hug благодаря! bouquet
" От вас ме отличава милосърдието "

Ох, тези ще ги повторя  Heart Eyes  Embarassed ужасно ме изкефиха!

Айре  Heart Eyes и аз много се зарадвах на тази новина за Фъфльо  Wink
Много интересно ми стана от какво ще се ревнуват Зейно и Кадир  Laughing Дали пак фарингита ще му се обостри на Кадо или този път Зейно ще излезе от обувките  Joy Joy Joy Joy
Краят на света приближава  Joy Joy Joy не на нас тия, има още много серии  Laughing Но, вероятно все пак Джансъз ще научи истината и Вели за това се спасява временно в Чукура  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт