Търся електронна книга - 23

• 80 491
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте! Някой има ли книгите на Меган Марч   "По-богат от греха" и "Виновни като греха". Благодаря предварително. Ако може да ми ги изпратите. Simona.atanasova@abv.bg

# 376
Някой да има книги на Силвия Кристъл? Търся по-специално "Гладът на пеперудата", но и някоя от другите няма да ми е излишна.

# 377
Здравейте,
Търся си поредицата книги „Преди” и „След” на Анна Тод.
Благодря предварително !
in4ity_t@abv.bg

# 378
Здравейте,
Търся си поредицата книги „Преди” и „След” на Анна Тод.
Благодря предварително !
in4ity_t@abv.bg
Здравейте!
Може ли някой да ми изпрати книгите на Анна Тод (от поредицата "След"- всички започващи със "След..." и книгата "Преди") Благодаря Ви предварително! ☺️
Имейла ми е taleto123@gmail.com.
https://www.dropbox.com/sh/amn7cclku3qptsx/AAAu-Ejfjy27OXi_r_ocZ … er_nav_tracking=1

Благодаря много!

# 379
Търся "На пет стъпки от теб" - Рейчъл Липинкот, дали някой може да ми я изпрати?
mina_79@abv.bg

# 380
Здравейте! Някой има ли книгите на Меган Марч   "По-богат от греха" и "Виновни като греха". Благодаря предварително. Ако може да ми ги изпратите. Simona.atanasova@abv.bg

Изпратих първата , за втората е още рано.

# 381
Здравейте не знам дали тук трябва да питам, но може ли някой да ми препоръча книга някаква подобна на "Кажи ми три неща" защото много ми харесва или да кажете вашите любими книги.

# 382
  • София
Това е подходящата тема - http://old.bg-mamma.com/?topic=975524;topicrefid=19  Peace

# 383
Здравейте, търся - Преживявания на акаша. Има ли я някъде?

# 384
Здравейте!
Търся "Къщата край езерото" на Кейт Мортън в epub формат.
vall_stoianova@abv.bg

Получих я! Благодаря на Вероника Петрова!

Последна редакция: пт, 26 апр 2019, 09:27 от vallstoianova

# 385
Привет, група! Търся "Танцувай, танцувай, танцувай" от Харуки Мураками и “Живот в скалите” от Мария Лалева.
Предварително благодаря за съдействието и отделеното време!
Моля ако някой има някоя от тези книги по възможност да ми ги изпрати на този имейл адрес:
decumo@gmail.com

# 386
# 387
Здравейте, търся "Рай III част: Пеперудите" на Радослав Гизгинджиев. Ако някой я има, моля да ми я изпрати на vallsykes1318@gmail.com
Благодаря предварително 💛

# 388
Здравейте търся поредицата “Този мъж” на Джоди Елън Малпас или поредицата “Безмилостен крал” на Мегън Мърч, благодаря предварително!
Yoankasss@icloud.com

# 389
Здравейте търся поредицата “Този мъж” на Джоди Елън Малпас или поредицата “Безмилостен крал” на Мегън Мърч, благодаря предварително!
Yoankasss@icloud.com
Изпратих ви ги,приятно четене и Весели празници Blush

Общи условия

Активация на акаунт