Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 53

• 40 958
  • 767
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте приятели! Аз бях на химия и съм дрогирана. Мразя първия ден най-много! Получих най-после китайските перуки. Ужасни са и нямат нищо общо с това в сайта, освен дължината и до някъде цвета. Едната даже е дефектна, но да си кажа честно грам не съм изненадана. Ако бяха читави щях да се изненадам повече🤣
Имам въпрос. Знам, че се повтаряме, но въпреки това да питам наистина ли мога да ги изпера с нормален шампоан и да им сложа нормален балсам? Те са разбира се и от изкуствен косъм вместо естествен, какъвто поръчах. Искам да ги изпера, за да видя дсли ще се пооправи поне формата им, че са ужаснички😁

Milmich, знам аз, че са писали, но съм веднага след химия и съм хали-бали. Имам психични странични ефекти. Всъщност искам да спя, но не мога, защото си гледам и детето. То е навън с приятели покрай блоковете, ама все пак...

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 16:26 от marittaa

# 586
  • В царството на игрите:)
Да, можеш..Няколко души, поста по нагоре са казали, че си ги поддържат с нормален шампоан и балсам. Аз моята буквално я изпирах със шампоана и после я сушах на трилитров буркан.
Сцинтиграфиите съм правила само в Онкологията. Май не става записване по телефон, но все пак пробвай! Първите 5 години правех всяка година, а след това на две.

# 587
Да, можеш..Няколко души, поста по нагоре са казали, че си ги поддържат с нормален шампоан и балсам. Аз моята буквално я изпирах със шампоана и после я сушах на трилитров буркан.
Сцинтиграфиите съм правила само в Онкологията. Май не става записване по телефон, но все пак пробвай! Първите 5 години правех всяка година, а след това на две.

Да добре, значи я пера и мажа с балсам. Да видим ще устиска ли на напъна🤣

# 588
  • София
Момичета, имате ли впечатления от доц. Дянкова от Онкологията? Коя болница и лекар бихте препоръчали за операция на яйчниците?

# 589
Здравейте приятели! Аз бях на химия и съм дрогирана. Мразя първия ден най-много! Получих най-после китайските перуки. Ужасни са и нямат нищо общо с това в сайта, освен дължината и до някъде цвета. Едната даже е дефектна, но да си кажа честно грам не съм изненадана. Ако бяха читави щях да се изненадам повече🤣
Имам въпрос. Знам, че се повтаряме, но въпреки това да питам наистина ли мога да ги изпера с нормален шампоан и да им сложа нормален балсам? Те са разбира се и от изкуствен косъм вместо естествен, какъвто поръчах. Искам да ги изпера, за да видя дсли ще се пооправи поне формата им, че са ужаснички😁
Моята също беше  изкуствена и през цялото време си я подържах с шампоана и балсама който винаги съм си ползвала. Първо я слагах на кърпа да попие водата и после на стойката . Слагах и ролки в краищата и така си правих различни прически- веднъж подвити на вътре, веднъж стърчащи на вън. Лятото по често я перях че много се изпотявах и цялата морошех на лекарства. Тогава признах предимството на обезкосмяването . Къпех се по няколко пъти на ден забърсвах с кърпа и готово-няма сушоари четки и др.екстри.

# 590
Мери, и аз забелязах, че ми е по-лесна хигиената в момента:) Изпрах едната (по-дефектната) перука и сега съм я сложила на стойката да съхне. Дано е по-добре след това.

# 591
Момичета, имате ли впечатления от доц. Дянкова от Онкологията? Коя болница и лекар бихте препоръчали за операция на яйчниците?

Габи, аз се оперирах в Плевен, Св. Марина  - проф.Томов или проф. Горчев. Няма лабаво там. И хистоложката им е най-добрата. Ти беше питала за скенера май. Съжалявам, че се налага операция. Успех и кураж!
Марита, леко да минава и след третата вливка. Дано ги наместиш перуките. А ти друга беше ли поръчала, онази русата, дългата?
Абе Мидко защо не се вясва? Липсва.

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 16:38 от unabella

# 592
  • София
Честита пролет и от мен!Само хубави емоции да ни донесе!

Да попитам дамите от София- къде правихте сцинтиграфия и на кой етап от лечението?
 Най-близо ми е Сити Клиник и съм се замислила за там,но ако другаде е по-добре,казвайте.И как става записването ,- може ли по телефона?
Аз правя сцинтиграфия там - досега 2 пъти, всяка година, но съм диспансеризирана там и те явно си следват протокола, те ми записват часове и издават направления вътрешно. Най-добре звънни да попиташ.

# 593
  • София
Да,ще звънна утре сутрин да питам,мерси.
 Понеже аз съм минала само 1 вливка още и ми беше малко странно,че по това време ми я назначават.Мислех,че се прави след всички химии или преди тях.

# 594
  • София /Абсурдистан
Само при нея не ходи, моля те, ще съжаляваш много Stop За подробности на лични ако искаш. Но ще кажа публично, че при мен не видя очевАдни неща и се измъчих като идиот в продължение на 3г. Едно на ръка, че ми назначи един куп ужасно скъпи и напълно безсмислени изследвания, които изобщо не са били за мен в една точно определена лаборатория, защо ли. Един късмет, че аз сама се сетих, че да отида на друго място на преглед за второ мнение. Никога повече при нея, а знам и други безобразия, които лично видях. Жената някога беше много добра като специалист, но вече е възрастна и преуморена и всичко и е на поточна линия...
На мен не са ми правили сцинтиграфия изобщо, щели, ама по-натам. Аз не мога да мръдна сега,  направо ми блокираха тазобедрените стави и кръста, ужассссс.....
По телефона записване в Сити не може за такова нещо, искат да донесеш направлението и изследванията и ги пускат за разрешение първо към касата, после звънят и ти казват кога има часове и те записват. По телефона после само ще потвърдиш, че ще си дойдеш на часа.

Последна редакция: ср, 20 мар 2019, 16:59 от Unknown_lady

# 595
  • София
Много благодаря,Лейди.Значи първо ще взема направление.

# 596
  • Другата България
Съпругът ми се прибра от София,пуснали са го да се прибрере, въпреки, че пътеката се води до петък. Скенер, рентген и кръвни изследвания, резултатите в петък. Никой не му е искал никакви пари за нищо, не е доплатил и лев. За Сити Клиник става въпрос.

# 597
  • Стара Загора
Здравейте нова съм в групата. Преди мес. се оперирах от рак на гърдата. За мен беше шок.  Предстои ми химиотерапия.  Имам дълга и хубава коса. Много ми е трудно да преживея ,  че ще я загубя макар и временно. Моля посъветвайте ме къде в София да потърся магазини за перуки.   

# 598
  • SHOOT ME 10 $
unabela
Абе Мидко защо не се вясва? Липсва

Ето ме. Около мен нищо ново. Добре съм. От скоро съм със жълт картон и сега Фнимавам кво пиша... ама пак ще ви пласирам един виц, прочетох го от наш съфорумец - Онзи...на здравна тематика е, така че не се отклонявам от темата ...много.

На визитация лекарите питат първия болен в стаята
- от какво сте болен?
- от хемороиди.
- и какво лечение ви прилагат?
- тампон с йод.
- някакви оплаквания?
- не.
При вторият болен
-вие от какво сте болен?
-хемороиди
- как ви лекуват?
- тампон с йод
- оплаквания?
- не, всичко е на ред.
При третият болен
- вие от какво сте болен?
- възпалени сливици.
- какво лечение ви прилагат?
- ми, тампон с йод.
- някакви оплаквания?
- не, ама ако може аз да съм първи на тампона...

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 07:10 от midkoо

# 599
"Със жълт картон"Thinkingне разбрах.
Wine GlassНаздраве приятели.
За нас.
За живота.
За това че ни има.

Общи условия

Активация на акаунт