💐Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги 💐тема 17

• 22 658
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Успешна нова седмица на всички!
Изживейте желаното и мечтайте за нови хубави неща.

За да откриеш спокойствието,
трябва да си готов
да загубиш връзката с хора, места и неща,
които създават излишен шум в живота ти.

# 631
Време е да се погрижим за доброто си настроение и за красивия си вид

Турски сладкиш с грис

Не може без компанията на нашата красавица

Готвим се за нова роля ли?
https://vk.com/tolgahan_sayisman?z=video-45712272_456240163%2Fe2 … pl_wall_-45712272

https://vk.com/tolgahan_sayisman?z=video-45712272_456240164%2F63 … pl_wall_-45712272

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 17:02 от Snezhana.

# 632
Здравейте, момичета!

След незабравимите преживявания и емоции в Истанбул отново съм сред вас. Набързо прегледах публикациите ви и всички снимки и отново се потопих в атмосферата на на този уникален мегаполис.
     Страхотни сте, момичета! Благодаря ви за всичко, което сте качили в нашата прекрасна тема!

От мен - разходка из парка Emirgan - една цветна феерия от 180 различни видове лалета, разположени на огромни поляни в удивителни пространствени композиции. Не бях ходила в Истанбул за фестивала на лалетата, но осъществих и тази своя мечта. Красиво, романтично, въздействащо, както всяко едно кътче от този град!

"Истанбул на Ийт Козан...." и баба Еми, за да бъде още по-красива си хапва КЮНЕФЕ - вкусно и запомнящо се!

(останалите вкусотийки не съм снимала аз,  моята приятелка категорично ми заяви, че ако още веднъж я накарам да ме снима в заведение ще ме "убие")

Още малко красота от нощен Истанбул - Пеещите фонтани -  Watergarden İstanbul (Ataşehir) По пример на Дубай, градът радва малки и големи със светлинно и музикално вечерно шоу, което е сравнявано с това в Дубай или Лас Вегас. (съжалявам, че не мога да кача видеото в момента, но и от снимките  ще усетите магията на тези фонтани)

И не мога без ... Толга (подпухнал, брадясал, но нали си е нашето момче - обичаме си го всякакъв)! Уморих се да го гледам такъв - крайно време е да покаже бляскавата си страна и визията на Ийт Козан!

# 633
 Емиии , Добра дошла и завърнала  Hug bouquet
 Прекрасни лалета и снимки си направила  Heart Eyes
 И аз искам но ще си остана с мечтите . Нощния мост снимали го   , вида ли някоя турска звезда  ?
 Турските вкуснотии са изкушаващи .

Маминият  го пазихме но албанката го мандахерца по предавания ,не могат без показност, без да ми се сърдиш  Hug

Чачо се е върнал от Щатите , чакаме го за премиерата да се покаже .
 Разрешаваш ли да сложа в ОС темата лалетата и  от фонтанките.  

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 19:52 от femmi2

# 634
Yum Yum

Цитат
Nature BoomСНЕЖИ* ставам все по-красива със следобедното изкушение
и да попитам това какво е с белия крем..щото с него вече няма връщане назад..
изглежда страхотно вкусно..

Hands Clap

Flowers Bouquet Уауу..ЕМИ* се завърна най-после..привет и добре дошла..
специален коктейл за теб с много усмивки и хайде една целувка
и прегръдка
..нищо че не е от маминия!!
Cocktail ChampagneYum

Hands Ok Handмного красив Истанбул на Иит Козан..
лалета* светлинно шоу* и много сладкиши*..красота за всички!

Purple Heart Two Hearts

# 635

улиците на  Истанбул  промо плакат

Ева не съм направила  рецептата , нямам такъв буркан   не знам ще намеря ли   . Ще пробвам със млеката  които сте написали .   Газирано трябва да избягвам но пия кола като ми е зле .

Ще си грабна от коктейла  Crazy

от мен  лимонада , пила съм малинова  много е яка  Crazy

кафе с Ча

Добри идей  за рецептата за шоколадовите стърготини , като намера време и  я запиша ще се наема да видим,  ама 10 часа да стои ли кано не са същите продукти  newsm78

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 18:54 от femmi2

# 636
Еми, добре дошла! Радвам се, че вече си сред нас!
Снимките, които си сложила са чудесни, но разкажи нещо повече за турските нрави - как посрещат, как изпращат, кого видя, кого не видя.... Аз като дърта клюкарка, но ми е любопитно. Никога не съм ходила в Турция.
Постарахме се да ти опазим "маминия", но не съвсем......
Ева, сладкиша се казва "Казан диби" - прави се като руло като на дъното на тавата се карамелизира захар преди да се изсипе тестото. Кремчето е от оризово брашно.
А аз ще си пийна от коктейла - имам нужда!
Все се ядосваме на Амине, че си е избрала грозник, но като погледна избраника на Хазар Ергючлю и се успокоявам. Понякога си мисля, че любовта е сляпа, глуха, лишена от чувство за мярка и въобще пълен инвалид.   
Хазар много обичала да го снима

Рускините се подиграват, че ще му паднат дънките

И сега в приличен вид

Я да си сложа нашите красоти, че да ми е драго на душата

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 19:39 от Snezhana.

# 637
Eми добре дошла и завърнала. Снимките са прекрасни. Предполагам и спомените също.

# 638
Purple Heart Purple Heart

Nature BoomУжас..този освен грозен ми  се вижда и стар за мацкатаFlushed

# 639
Като внучка и дядо са ХазаР и нейния . Ние с дружките го коментирахме  плювкаме избраника на Хазал Кая  ,но Мишо е цвете пред тоя . Ако един ден стане майка Божа работа ,детето да прилича на майка си  фино и нежно .
Напоследък се влия от пресата ,остави ги кво се обясняваш но явно и идва в повече . Купи биберон за сина на семейни приятели и написаха че е хамиле . Ако беше щеше да личи и нямаше да пие и танцува на сватбата цяла нощ . Гимнастика по лостове прави . Има за бременни , нейната не е такава .
Като казах сватба пълнят ми душата като застанат Ча и Хазал един до друг ,ама пусти техен вкус . Любовта е сляпа и не вижда красивото или гледат вътрешната красота ,което не е маловажно . Ча уж е добър , не можем да знаем от виртуалното пространство .
Дуда знае ,тя се блажи  и ляга с него .
Колко народ и завижда за това  и колежките де ги мята .
Боде ми очите но ще я разкара ,но едва ли ще е скоро . Ако ми падне ще й оскубя шаманската перушина ,къш от него ,аз съм тук да ги пазя от  нахални Joy
Кво му беше като нямаше никоя ,пак си е Хепи и доволен от кариерата .

Чувства или кекс . Мъжете си падат по палави  тази може да е такава .

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 20:27 от femmi2

# 640
Добре дошла, Еми.
Искаме и чакаме  отчет и разказ с пълни подробности и в детайли.

Днес моя приятел Танер Румели има рожден ден!!

Taнep Pyмeли e aĸтьopът, ĸoйтo влeзe в poлятa нa Фaтиx в ĸyлтoвия cepиaл „Ceгa и зaвинaги“, ĸoйтo ce излъчвa в eфиpa нa Би Tи Bи.
Toй e poдeн нa 8 aпpил 1985 гoдинa в Aнĸapa.
Фaтиx cпoдeля, чe ocвeн тypcĸи, гoвopи и apaбcĸи eзиĸ. Πocoчвa, чe гo нayчил eднoвpeмeннo c тypcĸия, тъй ĸaтo в дoмa мy ce гoвopeли и двaтa eзиĸa.
Ceмeйcтвoтo нa мaйĸa мy e oт Mapдин, a тoвa нa бaщa мy – oт Битлиc. И двaтa гpaдa ca paзпoлoжeни в югoизтoчнaтa чacт нa Typция и ce нaмиpaт нeдaлeч oт гpaницaтa cъc Cиpия.
Aĸтьopът зaявявa c ycмивĸa, чe и дo днec мoжe дa oбщyвa c лeĸoтa c xopaтa oт apaбcĸия ĸвapтaл ĸpaй плoщaд „Taĸcим“.
Фaтиx ce yвличa пo тeaтъpa oщe oт дeтcĸитe cи гoдини. Ha 14-гoдишнa възpacт бил и дeбютът мy нa cцeнaтa. Cлeд ĸaтo зaвъpшвa гимнaзия Taнep Pyмeли e пpиeт в тeaтpaлния дeпapтaмeнт нa yнивepcитeтa в Aнĸapa.
Aĸтьopът, ĸoйтo e виcoĸ 1.85 м. бъpзo ycпявa дa cи пpoбиe път нe caмo нa cцeнaтa, a и нa eĸpaнa. Дeбютът мy пpeд ĸaмepa e в „Haшитe ĸъщи“. Taм твopчecĸият мy път ce пpecичa c тoзи нa aĸтpиcaтa Xюля Гюлшeн Иpмaĸ, ĸoятo изигpa poлятa нa Xaфизe в cepиaлa „Ceгa и зaвинaги“.
Фaтиx, ĸoйтo ce пpиcъeдинявa пo-ĸъcнo ĸъм cepиaлa „Ceгa и зaвинaги“ cпoдeля, чe oтнaчaлo имaл извecтни пpитecнeния. Πo-ĸъcнo oбaчe cи дaл cмeтĸa, чe вcичĸo e билo нaпpaзнo, тъй ĸaтo ce пpeвъpнaли в зaдpyжнa ĸoмпaния c глaвнитe гepoи Aминe Гюлшe (Hyp) и Toлгaxaн Caйъшмaн (Ийт).
Tвъpди, чe нa cнимaчнaтa плoщaдĸa вeднaгa e yceтил дyxa нa взaимoпoмoщ и ĸoлeгиaлнocт. Kaтeгopичeн e, чe Aминe и Toлгaxaн, ca дyшaтa нa тoзи пpoeĸт и paзпpъcĸвaт paдocт oĸoлo ceбe cи.
Ha въпpoca дaли cи пpиличaт c eĸpaнния мy гepoй, Taнep oтгoвapя, чe e ypaвнoвeceн и имa cтaбилнo caмoчyвcтвиe. Ocвeн тoвa e пpиятeлcĸи нacтpoeн ĸъм oĸoлнитe и oбичa cмexa и зaбaвлeниятa. Koгaтo oбaчe ce cтpeми ĸъм нeщo, cтaвa нeyдъpжим ĸaтo Фaтиx, пишe zajenata.bg.

Алмеда

# 641
     Момичета, благодаря ви за топлото посрещане! Имам много да ви разказвам, но ще го правя на "порции" - да не ви омръзне. Видях места, които не бях посетила, но за съжаление не успях да видя маминия хубавец - ама то от тичане по музеи глава не можах да вдигна - Толга може и покрай мен да е минал, но аз какъвто съм заплес съм го изпуснала в желанието си да видя и да се прехласвам по всичко около мен.
   Обичам този град - зарежда ме емоционално, не може да ми омръзне и ако имам възможност всеки месец бих ходила там. Турците са гостоприемни, харесва ми топлото им отношение и внимание, с което ни обгрижват и в хотела, и на улицата, и в заведенията, които посетихме. Нямах късмета да видя на живо турски актьор или заснемането на сериал, но продължавам да се надявам, че ние ще се организираме и ще отидем да видим имението Козан и някой турски красавец.

Сега бях на екскурзия с планирани посещения, движехме се по график и организирано. Свободното ни време беше след 21:00 и тогава се разхождахме на воля из нощен Истанбул.
   Феми, можеш да качиш лалетата и всичко, което искаш. Нали знаеш, че за тези неща не се пита. Аз още не мога да се съвзема от пътуването и да сваля всички снимки на компютъра, но обещавам да пусна интересни снимки от нашето пребиваване в този невероятен град.
   Няма да ви досаждам повече, чета отново това, което сте написали и ще отговоря постепенно на въпросите ви.

# 642
Еми ,мила питам ,щото някой не разбират и се сърдят но знам че при нас всичко е Ок .

Звезди е трудно да срещнеш ,освен .на снимачната площадка .  Много така си виждат любимците ,аржентинка посети Ча на сета на Протектора и му занесе подаръци ,той дружелюбно се отнесе и си пази картината с неговия лик ,която му подари . Ако идем ще му занесем булгаристанска ракия и други неща .
По джамии и забележителности известните рядко ходят там ,осем ако не е прекалено вярващ. За радост нашите красавци не  са от тези .
Като гледах Защитника искам да Света София ,красиво е . Дано не я направят на джамия ,щото бащицата  иска ,губи електорат на изборите .

# 643
Цвети, да е жив и здрав Танер и много успешен. Харесвам го като актьор, но ме е яд на него заради Нур (и друг път съм го казвала, така че няма да се обяснявам защо).
Алмеда на пръв поглед ми заприлича на героиня от роман на Флобер - липсва й само чадърчето. Но само на пръв поглед.......  Увлякох се, Алабамата в никакъв случай не е класика.........

# 644
Heart Decoration

Nature BoomФЕМИ* и аз това се питам - хубави двойки с химия и флуиди
снимат хитове ,непрекъснато са заедно..и кога  и къде смогват в реала да се влюбят и закачат
за невзрачни* грозни или стари..ей го и Къванч Татлъту* каква си взе .. Башак Дизер
стои да него като гинко билоба..
а с екранните си партньорки какъв е неотразим..
Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт