💐Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги 💐тема 17

• 22 654
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Уау, Ева,
Цитат
Къванч Татлъту* каква си взе .. Башак Дизер
стои да него като гинко билоба..
- страхотно сравнение. Не забравяй, че гинко билобата е полезна за организма - подобрява кръвообращението. Може би затова я е взел. Ами нашия защо взе албанката?

# 646

Цвети, благодаря ти, че ни припомни за Танер. Много добър актьор, въпреки че като Фатих не ми хареса. Да е жив и здрав и да радва почитателите си с нови проекти!

Феми,  ето я и Св. София - видях я само от това разстояние - не съм влизала в нея, не влизах и в Синята джамия (в нея съм влизала преди 30 години - от "маймунско" любопитство).

Nature BoomФЕМИ* и аз това се питам - хубави двойки с химия и флуиди
снимат хитове, непрекъснато са заедно..и кога  и къде смогват в реала да се влюбят и закачат
за невзрачни* грозни или стари..ей го и Къванч Татлъту* каква си взе .. Башак Дизер
стои да него като гинко билоба..
а с екранните си партньорки какъв е неотразим..
Kissing Heart
      Софи, колко си права! Сетих се за чудесната българска поговорка: "Хубавите ябълки прасетата ги ядат."
     Много ми хареса Амине на последните снимки! Грейнала от щастие!

Сетих се за тази снимка - като Нур до Толга е още по-харизматична!

# 647
Ева ,уби ме с това сравнение JoyHands Clap
 Кивовите фенки ще разкостят за гинко билобата .   С шамана се извъдиха аркадашки ,тя ако не е Ча ще види известност и неговите приятели през крив макарон .  Дуда беше на Мави партито  .
Ох ако някой ни прочете шЪ каже тия са откачени  с тия сериали  и плювкат .

Алперен и Мелиса им се радвам   YumYum

Последна редакция: пн, 08 апр 2019, 23:49 от femmi2

# 648

Вече съм спокойна! Нагласих си красавците!

# 649
Blue Heart Heart

Nature BoomСНЕЖИ* ФЕМИ* не случайно сравних Башак с гинко билоба
рекламата едно - действителността друга..няма да напиша какво точно мисля за нея
..поне не сега
но с "грижите" си за стайлинга на Киво*/що така са го кръстили/ от както му е съпруга
 и той взе да прилича на идиот..повече в роля но и в реала.. и се окръгля в лицето

винаги са го сравнявали с Брад Пит..за мен е бил мноого по-красив от него
/ако въобще БП* е бил красив мъж..винаги ми е приличал на гей..но сега
както прилича на клошар,Башак ще го докара до реална прилика с холивудската звезда*

JoyJoy

гинко билоба*

# 650
Софи, ЕГН-то на никой не прощава....
И все пак си е голям чаровник

Асоциация

# 651
  • On the sea
Еми, добре дошла 🤗
Нали знаеш с какво нетърпение очаквам разказ и снимки 😊.
Сравнението с гинко билобата искрено ме разсмя 😂 (и то взе, че тръгна и рекламата по Тв😂😂😂). Голям красавец си е Киво, първият турски актьор който ме плени на времето.
Феми, не се кахъри, все по някое време Ча ще зареже Шамана, сега покрай новият сезон може някоя колежка да го изкуши.
И маминият

# 652

Един друг красавец, който не бременее заедно с жена си, Бурак тук много ми прилича на Антонио Бандерас
като млад във филма Десперадо

# 653
  Ча и Киво   харесвам   ,те са не само колеги ,но и приятели .
 Моя ми вика кво толкоз пишете  им харесвате на турците. Като не гледа и не знае  как играят ,не като нашите .  Има филми бг които са  класика и ми харесват.
Киво е хубав  в Сблъсък , Джесур  не е моят сериал ,нито визия .

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 15:30 от femmi2

# 654
И черешката на тортата...

# 655
Маминият ,няма търпение да прегърне Ефехан ,като принц ще го гледат.  

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 15:23 от femmi2

# 656

Цвети, черешката на тортата ми хареса. Да ги пусна и аз, че да продължа да се радвам на щастието, което струи от тази снимка!

Феми, наистина маминият хубавец тръпне в очакване да прегърне Ефехан. Красив, усмихнат и щастлив бъдещ татко!

А ето ги нашите красавци Kissing Heart - време е колективно да ги отведем в най-близкия бръснарски салон, за да заблестят, а за излишните килограми сами да се погрижат.

Толга вече усилено тренира!

# 657
Добро утро.
И кафето тази сутрин е тематично. Феновете не спят.

# 658
Добро утро и от мен!
Бъдете усмихнати, бъдете позитивни, бъдете ......... радвайте се на всеки миг от живота!

Не мога да не сложа снимките от последната фотосесия на Толга. Изглежда много щастлив. Дано все така да е!!! Това дали е в тяхната градина?

И една усмихната Амине: https://www.instagram.com/p/Bv_6YkLnZhW/

# 659
Добро утро на всички! Весел и спорен ден!

Съдбата е една голяма особнячка.
Прегръща те, та чак от обич ще те смачка,
а после безпричинно, здраво те нахоква
и ти стоварва в мутрата една левачка.

Общи условия

Активация на акаунт