💐Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги 💐тема 17

• 22 648
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, момичета!

„Щастието в живота е съставено от онези малки скоро-забравени неща – очарованието на една целувка или една усмивка, един мил поглед, един сърдечен комплимент“
 С. Коулридж

Добро утро!

Щастлив да е денят ви!

# 661
  • On the sea
Добро утро и от мен с малко закъснение!

Честно да си кажа новата фотосесия ми допадна, Алмеда изглежда искрена в радостта си, а маминият направо сияе 😊.
Този колаж ми допадна 😍

# 662

Нур и Ийт Козан

# 663
Еми като видях гифчетата от първите серии на сериала си спомних защо започнах да го гледам. Точно заради Ийт Козан, той ми напомни на брат ми, не само визуално, но и като темперамент и жестове. Когато бях малка редовната реплика на леля ми като сгафех нещо беше ''Не ме карай да казвам на батко ти'' или ''Сега искаш ли да кажа на батко ти'', тъй като по подобие на сериала аз съм отгледана от брат ми с подкрепата на леля ми и някои неща изобщо не са ми чужди /дори ми е странно как толкова реалистично са предадени, все пак е филм/

# 664

Цеце, целият сериал грабва със своя реализъм, сценарият е много добър, актьорският състав е чудесно подбран, а Нур и Ийт Козан са невероятни - красота, химия, харизма, магнетизъм ... приковаха ме на екрана още в първи епизод. И продължават да ме вълнуват. Продължавам да гледам  със същия интерес.

Но Ийт Козан - маминият сладък хубавец - си го харесах още в първия момент. Обожавам всеки негов поглед, жест, поведение и излъчване.

# 665
Момичета, да се освежим и да се разкрасим:

Да ви е сладко!!!

Ново от Толга и Алмеда

Един от любимите ми епизоди

Още една бъдеща мама от сериала

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 16:30 от Snezhana.

# 666
  • On the sea
Снежи, благодаря за сладичкото, отиде ми диетата 😊

От мене чай, че съм настинала

Еми, опита ли турският чай?
Тази шапка не я сваля маминият

# 667
     Снежи, Велви, добре сте се погрижили за красотата ни! Сладичкото така ме изкушава, а чай не съм пила в Истанбул, защото не обичам, но и турското кафе ... не беше моето! Аз го ударих само на еспресо в различни вариации.
    От мен - полъх на море и ... Толгахан!

Да прибавя и малко женски чар.

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 20:27 от Emiliya

# 668
Аз да ви почерпя с нещо мое любимо и то направо от дървото

А ето и един от моите любими моменти, не бих си причинила да гледам май само сватбата със Санджактар

# 669
Еми, колажите ти  са страхотни - много ми харесват. Личи си вдъхновението от "Истанбул на Ийт Козан".

Свекървата много усмихната. И тя доволна, че ще има внук.

Аз напълних днес темата с Алмеда, но освен нея друго ново не откривам. Извинете ме!

Последна редакция: вт, 09 апр 2019, 18:53 от Snezhana.

# 670

Цеце, за бананите и ананаса - гифчета с любимите ти моменти!

Снежи, наистина Истанбул ми действа зареждащо. А като видя снимка на Толга (особено ако е с Алмеда) веднага се опитвам да я срежа. Маминият златен е като Мечо Пух на последните снимки, но какво да се прави, ще чакам с нетърпение да се роди Ефехан и таткото да помисли за външния си вид. Ядосвам му се, не го харесвам с тази брада, ама ... не ме чува.

# 671

Цеце, за бананите и ананаса - гифчета с любимите ти моменти!

Еми, много благодаря за гифчетата - страхотни са.
А маминия е напълнял от солидарност. По принцип не коментирам хората това си е техния личен живот и го живеят както те си искат, но този път не се сдържах.

# 672
# 673
     Цеце, как да спра да коментирам Толга, когато той от един невероятно красив и сексапилен мъж се превърна в "чичка". Не мога да се примиря с това и чакам да видя отново неустоимия Толгахан Сайъшман.

Снежи, сега по-подробно разгледах снимките, които си пуснала (когато видя Алмеда, просто пропускам снимката). Прави ми впечатление, че цялата рода и от двете страни се е събрала. Дори Нил Сайъшман е долетяла от Америка. Дали Алабамата няма да ни направи баби тези дни?! Май в новата тема ще си дундуркаме и Ефехан!

Цвети, видеото от сватбата на Мурат ли е?

# 674
Еми, няма лошо да си дундуркаме Ефехан. Стига да се роди жив и здрав. Детето не е виновно, че майка му е изперкала. То не бе хвалене с корем, не бе чудо. А пък за Толга ми се струва абсолютно валидна на този етап поговорката "С какъвто се събереш, такъв ставаш!"
Цвети, а какво е това ексклузивното от снимката? Да не би да са дошли от Албания за интервю? Хайде да ражда вече, че нещо ми дойде много в повече!!!

Я да си създам духовно наслаждение:

Общи условия

Активация на акаунт