🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 2

• 24 840
  • 676
  •   1
Отговори
# 255
  • Испания
Петя ще бъде Lady Gaga и Bradley Cooper
Стефан ще бъде Кичка Бодурова
Дичо ще бъде Силвия Кацарова
Константин ще бъде Дара
Тита ще бъде Weather Girls
Милко ще бъде Васил Найденов
Деси ще бъде Уикеда
Мария ще бъде Keala Settle

# 256
Всички ми харесаха днес, както и миналата седмица. Добър сезон се очертава. Не ме дразнят водещите мен, макар че понякога пресоляват манджата, само Фънки ако може да разкарат, ще е чудесно.

Стефан като Мадона ми приличаше на София от сезон 5.

Гага и Брадли трябваше на някой друг да се паднат, няма да се справи Петя според мен.

Много ще се радвам догодина да участва Карамазов  Heart Eyes, макар че им е време за сезон с победители/предишни участници.

# 257
За мен, тази вечер, най-добрата имитация, имайки предвид тотално различни персонажи от тези на изпълнителите бяха на Мария, Милко и може би Стефан, но него не го гледах/слушах внимателно.

Петя поначало не я понасям, има глас, но, толкова глупости говори, прави се на прима, а има 5 песни. Марги Хранова се държа толкова нормално, миналата година май беше, а е много по-известна и качествена в сравнение с Бу. Възрастна жена, не че и аз съм млада, но може би точно затова - имай достойнство, дръж се нормално, а не като тинейджър от една страна, а от друга, едва ли не като някакъв ментор, раздаващ мнения, квалификации и всичко това с едни суперлативи....

# 258
  • Испания
Временното класиране:

# 259
  • Някъде в Матрицата
Отварям Мама-та по време на шоуто и гледам, че има 39 мнения по темата. Казвам си, "бре, що така никой не пише?", а то нова тема. 😂😂😂
smileys, благодарско! Flowers Hibiscus
Днес, харесах Мария, Милко, Деси и мацките от Трамвай N5.😀

Владо Карамазов съм го слушала как пее и то в имитация на Челентано, и беше много добър. Тогава още беше студент.

Няма да е зле да има сезон само с актьори. Ама и сезон с обикновени хора също изглежда като да е забавно. 😉

# 260
  • Burgas, Bulgaria
И аз искам Карамазов в Капките,но мисля,че няма да приеме.

# 261
  • София

След направените промени в ,

вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8 (mp4 видеото е разделено малки части, които се зареждат една след друга)

и на онези десктоп браузъри, които още поддържат този Флаш плеър,

Скрит текст:

ЛИНКОВЕТЕ се отварят без всякакви добавки.

За да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението    Native HLS Playback

_________________________________________________________________________________

_______________ за ОПЕРА_______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player  Videolan

ETO  KAK...
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 20:27 от Mari_Mar

# 262
Mari_Mar Отново благодарности за линковете Hug
Както се подразбира, все още не съм изгледала предаването, но току що изчерох всичките ви коментари и явно от цялото предаване най- ще чакам да видя Мария като Софи. И може би мнението ми продължава да се затвърждава, че схрешиха, като поканиха само певци. Винаги е било по- интересно като има актьори, макар и да не се справят добре гласово, то поне за поведение на сцената са се раздавали до край. И да, крайно време е да направят сезон само с победителите, е тогава вече ще е яко шоу.

# 263
  • DE
За да направят сезон само с победители е нужно да са минали поне 8 сезона, толкова са участниците и да има 4 жени победители и 4 мъже.

# 264
Засега има 4ма мъже и 2 жени победители,.т.е.  тази година да е жена и догодина също и чак 9ти сезон ще може да е с победители. Определено ще бъде страхотно да го направят, малко като Игрите на глада. 😄 Но може да направят и сезон с тези, които са завършили на второ място или са култови образи. Пак ми се гледа Милица, Геро, Софи, Десислава, Криско, Боби и Иван.

Последна редакция: вт, 05 мар 2019, 12:59 от Emiliana V55

# 265
Тита ме изненада приятно. Смятах, че няма глас, досега съм я чувала предимно да "забива", пеейки в стил Криско и приятели. Артистична е, пее добре. Папи Ханс също се справя добре и дори Фънки най-сетне го похвали. Първият му коментар беше доста остър.

# 266
Папи Ханс ми беше отново леко надменен и малко дървен в имитацията, но беше вложил старание и това даде резултат.
Деси сякаш си беше намалила арогантността от предния път, хареса ми и с външния си двоен образ, и с пеенето.
Мария винаги ми е харесвала само вокално, притежава много талант, но нейното поведение извън сцената все ми се е струвало лековато и отблъскващо. Справи се много добре.
Много харесвам Стефан (от един град сме все пак Simple Smile ), но вчера беше наблегнал много на хореографията, която си беше доста натоварваща и затова издиша на пеенето, надявам се следващият път да бъде първи той.
Милко пак си беше пародиен, но ми е забавен, не ме дразни.
От всички най-малко ми се ще да гледам Петя.

# 267
 Днес съм бяла и добра - всички ми харесаха. Simple Smile
 Мария - изумителна имитация, дори и гримьорите се бяха постарали.
 Милко -  страхотна изненада! Може и да не е 100%-ва Алла, но беше подходил толкова сериозно, че като се появи и запя веднага му дадох 9 точки Wink
Всички останали също смятам, че се представиха много, много добре. Дори няма някой, който да поставя на последно място.

# 268
Здравейте 😊, благодаря за темата🌷!
Само на мен ли ми се сториха супер сериозни и кисели участниците снощи?  Сякаш не се забавлявам, ами  .. де да знам и аз. Единствено Мария Илиева изглеждаше да се забавлява. Петя Бу като си отвори устата и ми идва да изключа телевизора, честно. 
Владо Карамазов ми се струва, че добре,   пее, има приятен, плътен глас, обаче никога няма да се съгласи да участва. Жалко, бих го гледала с удоволствие.

# 269
  • Испания

Само на мен ли ми се сториха супер сериозни и кисели участниците снощи?  Сякаш не се забавлявам, ами  .. де да знам и аз. Единствено Мария Илиева изглеждаше да се забавлява. Петя Бу като си отвори устата и ми идва да изключа телевизора, честно. 

Така беше. А при оценяването още повече се вкисваха. Само Константин и Деси се усмихваха и благодаряха.

Общи условия

Активация на акаунт