🎭 Като две капки вода - сезон 7, тема 2

• 24 680
  • 676
  •   1
Отговори
# 75
Папи и компания се справиха страхотно с имитациите. Пеенето не го коментирам, защото шоуто не е за пеене. Невероятни бяха - браво

# 76
  • ВАРНА
Браво!Постара се.

# 77
Чудя се, как никой не коментира, то имало нова тема. Grinning
Папи този път като имитация и на мен ми допадна, гримьорите също са се справили прилично. Пеенето наистина не му е сила.

# 78
Възмутена съм от "задачата" на Буюклиева. Очеизвадно е, че са решили максимално да я улеснят, но това вече минава всякакви граници. Значи не само са й спестили пеене на чужд език, а са й спестили всякакво пеене, дори и на български. Какво трябваше да направи - да припее 4 пъти "дарарадарира", докато размята един плащ из сцената. Е, извинете......
Папи също беше с удобен визуално образ, но пък вече наистина показа може или не може.

# 79
Рачков прекалява. Ако бях на мястото на Хилда, щях да изляза от залата.

# 80
Еееее и коментара на Фънки много ми хареса. Браво на него - рядко казва нещата точно каквито са без обида и без сарказъм Simple Smile

# 81
  • София
Милко с изкуствения мустак.  Laughing

# 82
Милко с изкуствения мустак.  Laughing

Тъкмо щях да питам как му порасна мустака толкова бързо хахахаха

# 83
  • Испания
Вече питаха в темата "Гласът на България" защо Милко е с мустак.

# 84
Папи нещо не ми хареса.
Милко така му напомня на Парцалев,като мимики и глас Simple Smile
Фъньо беше положителен- ЖДНБ.

# 85
Хаха да. И аз тъкмо това видях и си викам, а май съм объркала темата, пък то грешката не е била в мен.

# 86
  • София
Ако няма да е Рачков, ще е реклама.

# 87
Като цяло харесвам водещите, обаче тази вечер и на мен ми дойдоха в повече. Особено тази простотия с левчето. И аз на мястото на Хилда просто щях да изляза. Маги не им ли прави забележки на тези хора? Тези простотии импровизации ли са или по сценарий?

# 88
Дамите от "Трамвай N5" бяха прекрасни, настроиха ме носталгично. Петя няма какво да я коментирам, в това изпълнение не тя беше звездата. Папи също много ми хареса - не е голям певец, но очевидно много е работил върху образа. Чакам Милко с нетърпение. Simple Smile

# 89
Алла все едно е изпила едно шише водка - с червен нос и бузки ... егати и гримьорите

Общи условия

Активация на акаунт