Звездни компромати- 401

• 71 478
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Ким К. в Париж.Grin Отвратителна жена.

Скрит текст:

Хаха! Тази отвя Кейт Бланшет по отношение на ансамбълче 😀

# 436
Ансамбълчето на Бланшет е “Не знам кой цвят да избера, затова ги слагам всичките”.

# 437
Боже, каква смешка е тази жена Close И къде отива така облечена?!

# 438
  • Countryside
Кимката, кърти! Като отвори палтото и е като ексхибиционист в парка. Обаче нещо заслабнала ми се струва? Или е прекалила с филтрите...

Кейт Бланшет като цяло не е модна икона, чат пат има гафове. Поотделно съчетани частите на ансамбъла с друг цвят дрехи, би могло да е супер. Но уви, не би.

# 439
  • София
Ким ме отвя със стил! Много противна жена.
Как няма да са стилни и скъпо облечени Янева и Галена след като имат богати мъже до себе си. Камелия си има един Цветин, но поне можеше да се облича малко по-стилно, макар и без Гучита и Мучита. А иначе е супер секси. Свикнах да я гледам с новите зъбки и не ми пречат.
А видяхте ли, че и Фънки е подменил зъбенцата?! Joy

# 440
Леле, тая Ким бе! Сутрешно гадене ми докара и то без да съм бременна. Аз попринцип я намирам за хубава в лице, има и добри гримиори, но те вършат да речем половината работа. Но пусто, умира да се прави на клоун.

# 441
Тази година ще пропусна Гучи и дизайнера на Ким. Ще съм старомодна, не само стара....

# 442
Вие пропускате, но из мола постоянно срещам последователки на тия моди. И само в 1 % от случаите са Джугани, Сашето Васева  и т.н. Останалите...нямам обяснение...или са слепи, или са луди. А сега разбирам, че може и да са фенове и да следват висшата мода Simple Smile

# 443
Gucci за мен си е висша форма на кич, ама звездите се убиват за тях. Едно нещо не ми е харесало от колекциите им. Много рядко има хора, които да могат да го носят и да изглежда добре. Кейт Бланшет за съжаление не е сред тях, а иначе ми е любимка, страхотна актриса е и има кожа от порцелан.

# 444
Трябваше малко герданчета да си сложи Кейт Бланшет. Така визията й е много скромна, още, още кич им трябва на тези невъзможни панталони и на това сакенце.

# 445
  • София
Били арестували Явор Бахаров
https://m.novini.bg/show/kliuki/527720

# 446
  • софия
Колкото харесвам Захари, толкова не харесвам Явор. Не мога да обясня защо, но ми е силно антипатично това момче.

# 447
Този човек не можа да кешаутне и да си гледа живота. Все проблеми...

# 448
  • София
Голямо лекенце е малкия Бахаров.
Десислава Радева в Народната библиотека.
https://pik.bg/%D1%81%D0%B0%D0%BC%D0%BE-%D0%B2-%D0%BF%D0%B8%D0%B … --news824453.html

# 449
Направо си е л@йнар 😖 Не го понасям.

Общи условия

Активация на акаунт