Дали е време за раздяла или връзката може да се поправи ?

• 11 381
  • 255
  •   1
Отговори
# 60
Лучия ми те половината България бягат от сивотата и грозотата
да дойдат в твоя град тези дни , а ти ще бягаш
да се свираш да живееш под наем ,60 кв... в стрес , сред мръсен въздух и намусени хора .
Този твоя сигурно е висок и хубав мъж с възможностти
за които другите само ще си мечтаят да имат няколко етажна къща в най скъпия курорт.
Нооо щом не го обичаш , на сила хубост не става . Отговарям ти на въпроса -време е за раздяла .-троши си главата
точно по македонски маниер ти пиша Satisfied
Хич не и трябват къщата му и възможностите му.
По добре да е под наем някъде от колкото някой да я следи и да души около нея като хрътка. И то при положение, че нито са семейство, нито живеят заедно нито нищо. Представям си ако станат семейство какво ще е.

# 61
А, тези които са избягали са цъфнали и вързали ...и такива хрътки има навсякъде .
Не знам колко е хрътка . Но виждам само теми от софийски моми - боже станах на 30 , кога ще си намеря някой . Боже, помощ не съм щастлива ..всяка втора е или сама или разведена или с проблеми

# 62
Точно. Правилно си ме разбрала. Изобщо не си струва да се обясняваш на ревнивец, той винаги чува едно и също. За съжаление го знам от опит, но на 20 години може би ми се е виждало романтично някой да ме ревнува.

# 63
А, тези които са избягали са цъфнали и вързали ...и такива хрътки има навсякъде .
Не знам колко е хрътка . Но виждам само теми от софийски моми - боже станах на 30 , кога ще си намеря някой . Боже, помощ не съм щастлива ..всяка втора е или сама или разведена или с проблеми

Да. Това е така, защото седят в ей такива отношения като на Luchia, защото онзи "полагал усилия", а не защото са щастливи или се чувстват ценени и обичани.

# 64
Само че тя уж не е сама, не е разведена, но е с проблем. Ревността е патология. Сега и следи телефона утре ще започне и нея да следи-къде ходи с кого се вижда, с кой си пие кафето.
Въпрос на време е да дойдат и забраните-там няма да ходиш, с този или онзи няма да се виждаш и да говориш.

# 65
василена, значи да си стоиш цял живот или на своя етаж при родители, или на етажа на родителите на мъжа ти е най-велико постижение. Не за всички обаче.

# 66
  • Бургас
И аз Лучия съм близо до теб и живея в голяма къща .
Ама ти слушай другите и пали към панелката и свободата
Smiley
Силно подозирам, че Vasilena е майката на момчето.. Laughing

# 67
Не, не, тогава нямаше да изтъква предимствата на сина си и етажа, за да разкара тази неблагодарница Simple Smile

# 68
Не, не, тогава нямаше да изтъква предимствата на сина си и етажа, за да разкара тази неблагодарница Simple Smile

A, защо? Ако знае отрочето ѝ колко струва се опитва да го спаси от разбито сърце, пък майната му на щастието. Важно е да няма сърдити, а дали са щастливи един с друг са приказки от книгите и филмите.

# 69
Ммм, знае ли човек. Ама майка му е на 65 някъде (все пак той е на 40) дали влиза във форуми, хмм..
Аман! Тя на живо каза, че съм кльощава. Сега и неблагодарница да влезе да ме изкара..не, не вярвам Grinning

Woox,  ''A, защо? Ако знае отрочето ѝ колко струва се опитва да го спаси от разбито сърце, пък майната му на щастието. Важно е да няма сърдити, а дали са щастливи един с друг са приказки от книгите и филмите.''
Какво имаш предвид? Че аз ще му разбия сърцето, та майка му ще иска да го спасява ли?

# 70
Звучи като мила жена.

Woox,  ''A, защо? Ако знае отрочето ѝ колко струва се опитва да го спаси от разбито сърце, пък майната му на щастието. Важно е да няма сърдити, а дали са щастливи един с друг са приказки от книгите и филмите.''
Какво имаш предвид? Че аз ще му разбия сърцето, та майка му ще иска да го спасява ли?

Да. Можеш да си 99% сигурна. Нараненото его взема превес над останалите емоции.
Дори да приемем, че той не иска връзката, която имате - в моментът, в който ти прекратиш нещата, моменталически ще реши, че много я иска и ти си любовта на живота му едва ли не.
Been there, done that.

# 71

Да. Можеш да си 99% сигурна. Нараненото его взема превес над останалите емоции.
Дори да приемем, че той не иска връзката, която имате - в моментът, в който ти прекратиш нещата, моменталически ще реши, че много я иска и ти си любовта на живота му едва ли не.
Been there, done that.

Ако имаш време и желание, ще ми бъде интересно да развиеш още тази тема. Плюс това, той ме блокира, изтри и т.н.  Аз си тръгнах от ресторанта Grinning

# 72
Няма никакво значение кой кого е блокирал. Това дори показва, че на него му пука повече, отколкото на теб.
Важно е след 2 седмици кой заспива мислейки си за другия. Simple Smile

# 73
Абсолютно съм съгласна с w00x. Пак от личен опит. След пет години игри на иди ми, доди ми малко след като го зарязах оня мамин ревнивчо го удари на молби и обещания, хиляди клетви от типа на “Ти си единствената жена на света”, “ Няма да бъда щастлив никога с друга” и всякакви такива. 😆

# 74
На мен пък ми е интересно 40 годишния лонгур какво си мисли като те е изтрил и блокирал. Че е толкова неотразим че ще се тръшнеш да му се молиш. То щото на опашка се редят за 40 годишния
Я си живей живота. Ще под скочи като ощипан като види че няма кой да му се връзва.

Общи условия

Активация на акаунт