Инсулинова резистентност и отслабване - Тема 13

• 44 427
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
Франи, много е вероятно дозата да не ѝ е добре. Въпреки схемата и стриктно спазване на всички указания и аз имах проблем. Намалих си дозата докато проблемът изчезна. И сега съм на по-ниската и ми е по-добре.

# 541
  • София
Още е на въвеждащата схема и пие само едно 250 или 500 вечер.

# 542
Момичета, да попитам крем супите дали са подходящи за нас?Обядвах такава от зелен фасул днес в един ресторант и силно се надявам да не са я сгъстили с брашно....иначе ми се струват подходящи и доста засищащи, но май не съм чела тук за тях.
А ако някой се интересува беше сервирана с обилно количество настъргано сирене и факт, че я хапнах преди три часа, а още ме държи сита.

# 543
  • Козлодуй
Струва ми се че ако крем супата се приготви в къщи и вместо картоф да се пасира броколи, глава целина и карфиол може да е изключително здравословна аз си правих такава със спанак и много ми хареса на вкус и цвят със сирене Simple Smile

# 544
Аз си правя само от броколи.Като се има предвид, че ям един път на 3-4 месеца такава супа - слагам и един картоф.

# 545
Момичета, да попитам крем супите дали са подходящи за нас?Обядвах такава от зелен фасул днес в един ресторант и силно се надявам да не са я сгъстили с брашно....иначе ми се струват подходящи и доста засищащи, но май не съм чела тук за тях.
А ако някой се интересува беше сервирана с обилно количество настъргано сирене и факт, че я хапнах преди три часа, а още ме държи сита.
Дори да не е сгъстена с брашно, обикновено сгъстяването се прави с картофи и моркови... та пак не е много добра идея...

# 546
  • Paris, France
Аз си правя много гъсти супи от броколи + лук, течна пълномаслена сметана, чесън, някакво сирене. Става и с карфиол. Другата е гъби, течна прясна сметана, много чесън и магданоз.

# 547
Вкъщи ще си я сгъсти човек по подходящия начин, но в ресторант по-скоро може да се очаква "стандартното" Simple Smile

# 548
  • София
Peneva, новият ти аватар е все едно моя котарак ме гледа - той е бял с небесно-сини очи.

# 549
Днес си направих супа от пресен градински спанак, прясна коприва от бабите на пазара, пак от тях див чесън, див лук. Запържих леко стар лук  и добавих каквито пресни миришки имах- копър и магданоз май и малко целина, сол и пушен едросмлян средно лют червен пипер. Без нищо повече. Сварих, пасирах. Божествена! Ядох с маслини Heart Eyes
Пресните треволяци дават толкова богат вкус и аромат, ще кажеш, че е застроена поне с 2 яйца... Grinning

# 550
За пръв път чувам съчетание от супа с фасул и сирене.
Ама може да се пробва. Става леко зона Grinning

# 551
  • Перник
Момичета, Сиофор от 850 по 1 на ден като начало голяма доза ли е? Днес лекар, ендо, при който ходя за щз ми го изписа, но не попитах това висока доза ли епили се почва с половинка, предвид това, че имам проблеми със стомаха

# 552
Sharky*,
Скрит текст:
стига съм стояла с това "P", стресирам само хората като уж някаква строга и заядлива госпожа Smiling Imp
Peneva, новият ти аватар е все едно моя котарак ме гледа - той е бял с небесно-сини очи.
Моя мъж ме стресира с резултат от изследване HbA1c (в UK) 39mmol/mol ... с консултация (телефонна) след 2 седмици. Та минах аз през конвъртъра и се получава 6.5mmol/L гликиран хемоглобин Anguished Тук преди месец беше с КЗ 4,8 и инсулин 8,5 на гладно (беше ми се оплакал, че буквално заспива около час след като е обядвал), а има дъщеря с ИР (инсулин над 200 на първия час и над 80 на втория) и баба с диабет (отключен през войната)... та се шашнах. Като си дойде ще го юркам да си направи ОГТТ с инсулин и КЗ, че в UK докато си дочака консултацията... и евентуално допълнителни изследвания Disappointed Relieved

# 553
  • София
 В Пролабор (срещу бариерата на Майчин Дом на МА), работят и в събота, от 9:00. Инсулин 8.5 на гладно си е съвсем ОК, виж гликирания хемогобин ми е съмнителен, но вие така или иначе ще пуснете тук нов. Ще ти пратя още какви изследвания иска Ригов за черния дроб и т.н.

# 554
Според мен да.
Аз при първото взимате имах големи проблеми. Спрях го. После го въведох постепенно.
Таблетка от 500 делях на 2. Пиех 10 дни само вечер.
После вкарах на обед още 250.
След 10 дни направих обедното 500 и т.н.
Може и вечерното да е било. Пример давам.
При това пиене нямах никакви проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт