Без диета, без спорт?!

• 11 052
  • 186
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Не ги правя наведнъж. Въвела съм си в приложението килограми, възраст, желано тегло и така ми е излязло. За мен са таман.
Не съм баш по режима. Свалих 4кг, които ми стигат. Когато мога, го спазвам.

# 16
Нямах предвид гладуване, а факта, че без сериозно намаляване на количества храна или хранене по малко, но с подходящи храни няма да се отслабне. Наясно съм, че глада не е опция, това отдавна съм го разбрала. Просто с ядене не става, трябват си ограничения това ми беше идеята.
Free Agent, какво приложение ползваш?

# 17
  • София
Някакъв крачкометър. Те май всички искат такива данни и ти изчисляват количество крачки за деня.
После дават звездички. Що ли не дават парички!:stuck_out_tongue_winking_eye:

# 18
Ако искаш малки трикове - яж по-малко, пий чаша или две вода 30 минути преди хранене, не яж след 18:00 / 19:00, в свободното време ходи пеша. Дори да сляза пред офиса да пуша, обикалям набързо блока за 5-10 минути, като обиколя 10 пъти днес и вече съм направила 1/3 крачки, което пак е нещо (ако нямам време за повече). Не ползвай асансьори, качвай се пеша/слизай пеша. Като огладнееш, пий една чаша вода, изчакай 15 минути, ако още си гладна -тогава яж, понякога хората се чувстват гладни, като всъщност не са.

# 19
ако още си гладна -тогава яж, понякога хората се чувстват гладни, като всъщност не са.
Право в десятката. Откакто започнах веднъж в седмицата да не ям по 24 часа, забелязах, че всъщност не съм гладна, а ме гони чиста обикновена лакомия. Но реално не съм гладна.

# 20
Аз тая лакомия не мога да я оправя след раждането. Не знам на какво се дължи, стрес, изнервеност, депресия, просто ми се яде доста,и сладко и не мога да го надвия този апетит.

# 21
  • София/Севлиево
И аз съм от тези скараните със спорта, и диети много не ме бива да пазя, но пък по-принцип не ям много вредни храни-пържено,мазно,ограничила съм сладкото максимално,също бели неща-брашно,ориз,макаронени у дома изобщо не влизат.Установих, че мога да постя около 14 дни(опитах и по-дълго,но не се чувствах добре и спрях) и след това се чувствах много добре и дори бях свалила около 3 килограма, а сутрин пия топла вода с изцеден лимон,зелено кафе,джинджифил и мед(по рецепта на ММ за задействане на метаболизма,мисля че слагаше и още нещо вътре).И понеже не спортувам гледам поне по 30 минути на ден да се движа(е когато е хубаво времето и имаме компания правим и 1 или 2 дни преходи из планината).И храната ,която ям я деля на две порцията-примерно 400 гр. мусака я хапвам на обяд и вечеря(понеже не съм по готвенето купувам домашна храна от едно място до офиса на ММ и всички порции са големи-350-500 гр., преди си хапвах целите,но сега почнах да ги деля на 2).А апетитът за сладко го намалих след като един месец взимах по една таблетка хром-не вярвах, че ще подейства,но проработи.А при мен беше належащо да откажа сладкото,защото се оказах пред инсулинова резистентност...

# 22
И аз пих хром но нищо не стана. Явно трябваше повече от месец. Интересното е,че пледи година спазвах стриктно режим и смалих доста кг, обаче сега нещо не мога. Не знам защо. Много рядко ми се получава това с диетите. Просто ако спреш въгрехидрати и наблягаш на протеини и зеленчуци умерено малко по малко-белите отрови,ориз,картофи и тесто ще е голяма стъпка. Аз го направих преди,но сега отново ям, нещо не се чувствах добре и все се разболявах. Не знам къде е златната среда. При мен специално си трябвя лишения иначе не свалям, а и то малкото кг са много трудни. Джинджифил съм пила,много неща съм парвила,но не съм постоянна,времето ме
 притиска,забравям и така.

# 23
24ч е ударно гладуване.
Аз съм чела тук някъде, че човек изпитва глад и когато е жаден. Вместо междинно хранене пия вода понякога. Ако още съм гладна, тогава ям от гризините.
Забравих да спомена, че работя на 5ти етаж и няма асансьор Simple Smile

# 24
Аз тая лакомия не мога да я оправя след раждането. Не знам на какво се дължи, стрес, изнервеност, депресия, просто ми се яде доста,и сладко и не мога да го надвия този апетит.
Инсулин изследвала ли си? Най-често това е причината за неконтролируемия апетит.

Gal, и аз мислех, че е ударно, но се оказа съвсем поносимо. Аз ям на обяд и после гладувам до следващия ден на обяд. Така една голяма част от гладуването го проспивам. А сутрин така и така не мога да поема нищо освен кафе и ми е лесно. Интересно, че понякога вечер преди да заспя ме гони лакомията, но като се събудя сутрин, изобщо не съм гладна.

# 25
Не съм още, но тези дни ще изследвам и инсулин и витамин Б 12.

# 26
Звучи шантаво, но ако спреш да ядеш сладко за няколко месеца, после така ти се променя вкусът, че не можеш да ядеш сладко.

# 27
  • София
Вярно е! На мен сега ябълките ми се виждат твърде сладки.

# 28
Не е шантаво. Аз като бях на НВД-ВмХ 2 месеца не бях близвала и после течния шоколад ми беше отвратително гаден, не можех да повярвам. Но ето че отново се предадох.

# 29
1. Не допускай силен глад, но намали лееекичко храната като цяло. Вечер се старай да ядеш само протеини, след това нищо докато си легнеш. В никакъв случай плод.
2. През деня разтвори 1-2 лъжици ябълков оцет в чаша вода и го изпий. Убива много успешно апетита.
3. Прави си чай без захар, разтвори половин ч. лъжичка канела вътре, или джинджифил на прах, редувай ги. Раздвижва метаболизма и канелата отчасти пречи на усвояването на захарите.
4. Отдели само 5 минути дневно да направиш 2-3 прости упражнения, но интензивно, да се задъхаш, почини няколко секунди между сериите и пак повтори. Ако нямаш противопоказания, може и просто бягане на място. Само 5 минути дневно, ускоряват значително метаболизма. Гарантирано ще видиш резултати и ще ти хареса.
5. Спри изцяло газирани напитки, ако пиеш. Спри и захарта в кафето, ако слагаш. Вкусът постепенно се възпитава.
6. Потърси инфо за акупресура (масаж на точки по тялото) за отслабване / ускоряване на метаболизма. Практикувам го всеки ден от 2016, супер ефикасно.

Ако се сетя за още нещо, ще допиша.
Само да уточня, че аз ям малко, спортувам всеки ден по 30-40 мин. от 2013 год и правя всичко, което изброих. Да има Smile
 Свалих 30 кг.

Общи условия

Активация на акаунт