Кошмари в кухнята - 3 тема

• 84 109
  • 1 088
  •   1
Отговори
# 1 005
  • София
Ако са от селото едва ли им е сефте, нали някъде трябва да ходят на чалготека с мъжете си. Оообаче всички майки-посетителки са здраво по чалгата, я как се бяха фризирали!

# 1 006
  • София
Егати свинщината. Особено фурната.

# 1 007
Е, как може да не им прави впечатление цялата мръсотия, в която живеят над 8 часа!

# 1 008
  • София
Поредните калпазани, на които друг им оправи кочината.

Трима готвачи за кръчма, която не изкарва нищо? Тези са в преразход на персонал или послъгват за оборотите и липсата на работа.

# 1 009
  • Пловдив
Вкуса в грандиозен! Stuck Out Tongue Winking Eye
Собственика не знаел за мащерка и масло Rolling Eyes
А масите ме ги боядисаха, а лепна по едно стъкло и айде....
Хм..сега кат гледам даже няма и стъкло.

# 1 010
  • София
Младата готвачка, с късата коса  ми изглежда най-умната от всички, има повечко интелигентност при нея. Но баровецът, жена му и другият готвач са си същите. Другият мъж, брадясалият, хич не прилича на готвач, а на алкохолика на селото.  Баровецът е уникаален, уникааален! Все едно е застинал в 90-те.  Представям си как пуска "Ооо, тигре, тигрееееее, имаш ли парииии!".

# 1 011
Може ли линк за чужбина? Ни в нова плей,ни вбокс може да се гледа

# 1 012
  • София

Кошмари в кухнята (01.11.2021)
Сезон 6 Епизод 8

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

Линка се хваща и пуска във VLC player

или се копира адреса на връзката
 и се поставя
 в отваряне на мрежов поток

Последна редакция: вт, 02 ное 2021, 03:20 от Mari_Mar

# 1 013
Допълвам списъка със заведения, които да не посещавам Joy

Накараха ги да изчистят, купиха им нова посуда от метро и след 1 месец пак ще сервират овчарска с царевица и замразени кюфтета. Абе поне сеир да има, добре, че са нови епизоди.

# 1 014
  • София
Сеирът беше пълен.  Прости, но  щастливи.

# 1 015
  • София /Абсурдистан
Тениската на собственика цепи мрака Sunglasses

# 1 016
Аз рядко проявявам симпатиии към свекървите, обаче в случая искрено ѝ съчувствам на тази жена - да имаш усет за чистота, цветя и да ти се падне за снаха такава мърлива многознайница! Само младата собственичка е виновна за цялата мръсотия, никой друг - нито сервитьорките, нито готвачите. И първо ѝ се подиграваха на свекървата, че им се кара, дето не поливат цветята, а после като им наредиха саксиите от екипа: "Ах, какви хубави цветя!". А жената и тока им плаща.

# 1 017
  • София
Хубаво  й се е паднала мърлява снаха, ама синът й и той й се е паднал мърляв явно. А тя плаща тока и сметките на сина си, а не на снаха си. Да си беше научила сина да е чистник като нея, но не би.

# 1 018
За мен манталитета на човек е водещ. Смятам, че сега да отида в това заведение ще е същата помия, няма да е бърсано от тогава. Собствениците и персонала ще пушат на воля. Менюто ще си е това от преди предаването.

# 1 019
Тениската на собственика цепи мрака Sunglasses

Ох и аз винаги съм се чудила кой мъж би си купил такова чудо. Ето кой. Този е прост, нечистоплътен и пак прост. Манчев как ги изтърпява такива.

Общи условия

Активация на акаунт