Рак на белия дроб - тема 3

• 61 913
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • Враца
Ивет, съжалявам!
Изписаха ме от болницата. За съжаление не мога да се справя с температурата и високите тромбоцити. На 24 ми е определена следващата дата. Ще видим.
Подели сте тема която е изключително трудна и за съжаление има много отрицателни последици.  Поради последните няма да си премълча.
Много от признаците са признак за смърт, но и за влошаване на здравословното състояние. От последното има шанс да се излезе поне временно. Второ, опитайте да не мислите, че ваште близки могат боледуват само от рак и , че вие сте този който знае как се чувстват и с правото си да решавате нещата. Има резон в трезвото мислене, но за съжаление ракът е твърде индивидуален. Имам желание да зная как е човек преди смъртта, но заради своите близки, а не да си мисля, че този признак означава, че съм в гроба.И за двете неща са ми помогнали тези теми.Как ще умра не зная, но имам страх от физическата болка, а и ми трябва уреченото на още един въпрос.

# 631
Al, радвам се да те видя. Не се радвам, че все още се бориш с температурата, но духом звучиш бодро, което е супер.

# 632
Добре си ни дошла отново ,Ал ! Много си права ,миличка ,наистина никой не е пощаден и от летни вируси ,и от банални настинки . И докато очите ни гледат , трябва да мислим за живота .
Да си отива температурата ,у дома и стените помагат ,сигурно ще ти е по-спокойно вкъщи .

# 633
Дай Боже пък и от полза да ти е тази температура, Аl.Четох за случаи на рак,унищожен от висока температура при грип или пък от херпесен вирус,който"изял"раковите клетки.
А относно вирусите какви само върлуват  в момента. Двете ми деца се разсипаха от кашлица.Малкия беше осем дни с температура. Такова чудо и през зимата не съм виждала.

# 634
Понякога чета такива глупости, моля ви мислете логично преди да плеснете нещо, температурата лекувала жднб.

# 635
Ами,информирай се!Плюсовете от повишаването на телесната температура са много, а минуса е само един- да я изтърпиш.

# 636
Стига глупости... след като не сте запознати с температурата при рак на белия дроб!:disappointed_relieved:

# 637
  • София
Здравейте,
Мама в Сряда има насрочен прием за химиотерапия в Надежда. Дали можете да ме ориентитрате какво ще се случи, за колко време и т.н. Когато насрточихме приема имунохистохимията не беше готова и нямаме план за лечение. Според вас в деня на приема дали ще и правят вливки или само излседвания и план ? Когато е за първи път на химиотерапия дали ще остане в болницата ?! Всякаква информация ще ми е от полза и ще съм ви много благодарна.

# 638
Невена, запасете се с търпение на първо място. Когато отидете, от рецепция се взима картонче с пореден номер. Рецепцията започва да работи от 8 ч, но хората отиват много по-рано, за да си вземат номер. Като дойде нейния ред, й взимат кръв и я претеглят в стационара в ляво от рецепция. После се чака за преглед при лекарите. Над кабинетите има електронни табла, на които излизат номерата. Лекарите  разглеждат кръвните резултати, говорят с пациента и неговите близки за лечението и го приемат. Най-вероятно ще остане е болницата поне за една нощувка, а най-често за три - зависи от вида лечение. Нека да си носи пижама, чехли, кърпа, вода и лимони, Фанта или някакви бонбони. Това са нещата, които обикновено помагат при гаденето от химията, въпреки че е индивидуално. Имай предвид, че се е случвало майка да отиде в 7.30, а да я включат на лечение в 14 ч. Просто има страшно много хора и нещата стават бавно. Има и недобросъвестни, които отиват в 6.30 и взимат първите 7-8 номерца, които пазят за свои познати. Не знам кога ще се намери някой смелчага да каже за това на професор Тимчева, за да го прекрати.

# 639
Народопсихология -да не се минем и да не настинем . :joy ( малкият ми син се роди с мозъчен кръвоизлив , ние ошашавени съобщаваме на съкровището -баба и тя въздъхва с облекчение :”Ох , аз помислих ,че сте простудили бебето . “ ) извинявам се за отклонението ,малко за разведряване . В Германия също чакахме доста -първо кръвни изследвания ,ако всичко е в допустимите граници - теглене и вливка .

Последна редакция: пн, 08 юли 2019, 12:04 от Tania tan

# 640
Здравей те .Днес на моя баща докторката назначи три вливания химиотерапия през мисля 3 седмици утре като го изписва щяла да му каже кога е следващата и септември скенер и пак ще се види какво ще се прави.По толкова ли вливки се правят, защото е различно единия човек при него в събота вливката Телка 4 часа ,а на другия 36 .Сега чакам да се обади  да каже повече

# 641
Да, различно е времето на вливките в зависимост от лечението. На майка й вливат 43 часа нон стоп през две седмици.

# 642
Зиги ,сериозно ли ? На моя мъж около 12 часа ,като основното лекарство изтичаше за полови час ,другото беше нещо разреждащо . И беше всяка седмица .

# 643
Съвсем сериозно. Когато мина първите няколко курса и се видя подобрение на скенера, премина на друга схема - вливка за няколко часа на авастин за белия дроб на всеки 21 дни и хапчета Кселода за дебелото черво по схема. Сега отново беше на тези 43 часови вливки. Тъй като това съсипва вените, ние искахме да сложим едно устройство, наречено порт, което се постаея под ключицата и в него се включват всякакви системи. Но тя отказа, защото беше видяла няколко човека, които са имали проблеми с това устройство.

# 644
Ние загубихме битката. Cry Cry Cry
Тати си отиде снощи.

Кошмарно е, просто кошмар...

Общи условия

Активация на акаунт