Рак на белия дроб - тема 3

• 61 911
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Съболезнования, Лейди!
Светъл път на душата му...
Толкова млад човек! Имах надежда, че ще се пребори след добрите резултати от химията и лечението в чужбина...

# 646
Съболезнования, Лейди. 😢

# 647
Съболезнования.Бъди силна.Аега ри го казвам обаче незнам ако съм на твое място колко сили ще имам

# 648
Съболезнования ,Лейди !

# 649
Моите съболезнования Лейди, това наистина е един ужасен сбъднат кошмар. Мир на праха му.

# 650
  • Враца
Съболезнования, Лейди!

# 651
Лейди, съболезнования, бъдете силни.

# 652
Съболезнования, Лейди!Светлина по пътя му! Да почива в мир!А на вас, сили да преодолеете, доколкото можете,  огромната мъка.

# 653
Ние загубихме битката. Cry Cry Cry
Тати си отиде снощи.

Кошмарно е, просто кошмар...

Съболезнования, думите са малко. Да почива в мир!

# 654
Съболезнования, Лейди!

Моят свекър е насочен за биопсия. Казали са, че има подут лимфен възел на врата и могат да вземат от там материал. Но вече двама човека ми казват да не дава да му се прави биопсия, тъй като след нея ставали проблеми и започвали разсейки.
Има ли друг начин за установяване на тумор, освен биопсия?

# 655
Биопсията е най-сигурният начин за установяване на рак и какъв точно вид е.

# 656
Съболезнования Лейди, не искам и да мисля как ще се чувстват моите близки някой ден. Коварна болест е, както и края, изчетох много и съм подготвена.
Относно изследването, биопсията е най-точна за установяване на вида, и за лечението след това. Но избора е личен.

# 657
Ида, много хора - не лекари, твърдят, че след биопсия стават разсейки. Най-добре питайте лекаря какви са рисковете.

# 658
Събилезнования,Лейди!
Невена, майка ми я викаха миналата седмица в понеделник, взеха й кръв ,мина скенер и обработиха доkументация.
Във вторник и бе първата вливка,5 часа продължи,не е стояла в клиниката.Оставих я и после си я взех.

Последна редакция: ср, 10 юли 2019, 13:15 от ДХ3

# 659
ДХ3, а когато ходи за консултация за пръв път в Надежда, взеха ли ви пари и колко?

Общи условия

Активация на акаунт