Ски и ски обувки, ски екип

• 1 587
  • 4
  •   1
Отговори
Моля, който разбира от ски и ски обувки да даде идея какво да купя за сина ми, 15г, (ръст 175) който кара ски доста добре,  досега не съм се занимавала аз с тези неща, но сега обаче аз трябва да купя. Той също не разбира, предишните ски и обувки са били на принципа харесва ми, не ми харесва. Естествено, ще премери обувките.
Нещо втора употреба, но поне да знам какво да гледам. 
Ако може да ми дадете конкретен телефон или човек на стадион "Васил Левски", защото се губя в нещата и нямам представа какво търся.
Сайт за прилични ски екипи втора употреба или някакви намаления предвид сезона?
Декатлон и Лидл не са опция.
Много благодаря, за София става въпрос.

# 1
# 2
  • София
В момента има много хубави намаления на всичко зимно тук:
https://sportstation.bg
За втора употреба аз лично предпочитам от Swissski или от Schindler ski (във второто има и нови неща на сносни цени), отколкото от пред Васил Левски.
Обувките гледай да са с твърдост поне 80-90, може и още нагоре, щом кара добре. Точно обувки по-добре нови, а не втора употреба, да не обяснявам на колко гнусни съм се натъквала.  За ските на всяка марка има и нисък и висок клас модели, винаги можеш да провериш в интернет кой модел какъв се води, а и по цената ще се ориентираш Simple Smile Ски спокойно взимай втора употреба, само гледайте да няма отчупено по кантовете, разслоявания на някоя ска и т.н. по-кофти неща, деругите отдолу лесно се оправят, стига да не са чак до базата.
За екип, че какво им е на  Декатлон или Лидл, на дъщеря ми лидълските грейка и яке, в една голяма виелица с много мокър сняг, се държаха точно като моите уж среден клас на доста по-реномирани производители, дори с тази разлика, че изсъхнаха в пъти по-бързо от моите. Особено имайки предвид, че сигурно още ще расте на височина. Имай го наум това и за дължината на ските. Всъщност на всички места за ски на старо можеш да разменяш за друг размер с минимално доплащане.

# 3
За ски и обувки не мога да кажа, тъй като вземаме под наем от мястото, където ходим. За мен не си заслужава купуването на подобна екипировка за човек, който все още активно расте. За ски екип обаче мига да похваля Диел. Синът ми за първа година кара с яке и грейка на фирмата и не пропускат въпреки снега, който не спря да вали една седмица, каране по 4-5 часа дневно + още час-два ровене в снега.

# 4
Здрвейте ,моля за мнение за качеството на  ски екипите от лидъл за възрастни.

Общи условия

Активация на акаунт