Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 27 тема

• 80 712
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
Наистина полезна информация. Освен Валянова има ли друг лекар, от който сте доволни за Радиес?

# 211
Благодаря ви за хубавите думи Heart

Ехх, и аз изпуснах снимката Sad Може ли една на лично и за мен

# 212
Ако може и на мен на лично да видя резултатът от тази процедура. Защото по принцип се интересувам от процедурата лифтинг.

# 213
Аз на шега написах, че искам фотосесия от nkv_sz, тя каква стана . . .
nkv_sz, извини ме за причиненото неудобство! Ама бях забравила, че жените сме си любопитни и не само аз ще искам да видя. 💐

# 214
Здравейте момичета,
Аз съм нова тук, на 49 съм  и досега не е съм правила никакви процедури😔. Лицето ми е доста отпусната в долната част. Имам вече и двойна брадичка. Мисля за процедура face tide , това е радиочестотна асистирана липосукция на долната част на лицето, и ми препоръчаха тази процедура като не толкова инвазивна като стандартния хирургичен лифтинг. Освен това и поставяне на ботокс и филъри.
Моля ви за мнение, ако някой е правил тази процедура или има инфо за нея. Най-много ме притеснява дали няма да се получи увисване на кожата след нея?
Мисля да я направя при д-р Денкова, но още не съм решила . Моля ви за мнения изобщо как да реша на кого да се доверя?
Благодаря ви!

# 215
  • София
nkv_sz, много полезна информация!!! Хиляди благодарности за отделеното време и желание!!!
П.П. Много съм заинтригувана за снимките, но при толкова желаещи, не знам дали е удобно да помоля и аз ....... Sad

# 216
Здравейте момичета,
Аз съм нова тук, на 49 съм  и досега не е съм правила никакви процедури😔. Лицето ми е доста отпусната в долната част. Имам вече и двойна брадичка. Мисля за процедура face tide , това е радиочестотна асистирана липосукция на долната част на лицето, и ми препоръчаха тази процедура като не толкова инвазивна като стандартния хирургичен лифтинг. Освен това и поставяне на ботокс и филъри.
Моля ви за мнение, ако някой е правил тази процедура или има инфо за нея. Най-много ме притеснява дали няма да се получи увисване на кожата след нея?
Мисля да я направя при д-р Денкова, но още не съм решила . Моля ви за мнения изобщо как да реша на кого да се доверя?
Благодаря ви!

Всъщност тази процедура я прави синът й д-р Денков, а от докторката знам, че била нещо по средата между естетичната дерматология и хирургията. Тя самата си я е правила и ми е казвала, че три дни трябва непрекъснато да се носи някаква стягаща превръзка на главата, за да прилепне кожата. Не мога да споделя лични впечатления за резултата, тъй като не съм виждала жени, които са си я правили при д-р Денков, но друга дерматоложка ми казваше, че нейна клиентка я е правила и резултатът бил наистина много добър. Не мисля, че трябва да се притеснявате за увисване на кожата, защото, доколкото разбрах, процедурата цели именно стягане на долната част на лицето и шията. Иначе за филъри и ботокс мога да препоръчам д-р Денкова. Винаги съм била доволна като резултат и от двете. Освен това, има много лека ръка, което за мен е важно, понеже кожата ми е много тънка и лесно правя хематоми. Тя е единствената, която не ме посинява Simple Smile Скулите ми ги прави за 5 минути макс и нямам проблем директно да си отида в офиса. 

# 217
Red_Didi, aз сьсщо се интересувах от процедурата. В София я правят д-р. Етугов и д-р Денков. И на Денкова и на Етугов  фейстайта е правен от д-р Роватти, който ги е обучавал. Има клипове в интернет на процедурата правена от Етугов, но снимки "след "не сьм виждала. Има дами тук, които са ходили на консултация и казват, че и двамата лекари показват снимки "преди и след" на пациенти работени от Роватти, което мен ме кара да мисля, че или не им се получава много добре или все още нямат достатьчно опит. Моя позната прави facetite  , спорд мен котура се е получил добре, но резултат за отуснатата кожа на шията  не виждам.
Относно д-р Денкова, не ми се стори да има лека рька, спред мен работи грубо

# 218
  • Бургас
Тази процедура facetite с кой апарат се прави, и ако някой знае каква цена е ще съм благодарна?

# 219
Името на апарата не го помня, може да провеите в станиците на клиниките на Денкова и Етугов, там го пише. Цената която ми казаха на мен е 3000 лв, предполагам че на техни редовни клиенти предлагат и отстьпка

# 220
Абе за 3000 лв колко лифт конци и филъри могат да се сложат...тоя фейстайт с една процедура ще свърши ли работа?

# 221
  • Sofia
Името на апарата не го помня, може да провеите в станиците на клиниките на Денкова и Етугов, там го пише. Цената която ми казаха на мен е 3000 лв, предполагам че на техни редовни клиенти предлагат и отстьпка
Аз напоследък много ви чета, колебая се между ултразвуков лифтинг HiFu технология с  Doublo-S при Денкова /Doublo Gold в Reverse и Radiesse. За протокола-48 г., целя повдигане на лицев контур. FaceTite, който обсъждате изглежда доста  брутално, аз гледах клипа с Етугов. При него е 3000-3500лв по ценоразпис.

# 222
Абе за 3000 лв колко лифт конци и филъри могат да се сложат...тоя фейстайт с една процедура ще свърши ли работа?

Като гледам снимките на Роватти, според мен вьрши работа. От тава което четох в американски форуми, доста пластични хирурзи ( които правят и оперативен лифтинг) го препорьчват при леко до средно отпускане, заради по бьрзото вьзстановяване. При Роватти цената е 3000 евро, но аз лично бих се доверила на него, вьпреки че за сега сьм се отказала от феистайта

# 223

Като гледам снимките на Роватти, според мен вьрши работа. От тава което четох в американски форуми, доста пластични хирурзи ( които правят и оперативен лифтинг) го препорьчват при леко до средно отпускане, заради по бьрзото вьзстановяване. При Роватти цената е 3000 евро, но аз лично бих се доверила на него, вьпреки че за сега сьм се отказала от феистайта
Тук във форума писа една жена - ако иска нека се включи.Та тя сподели, че е имала сериозно усложнение след фейс тайт.Засегнат лицев нерв - последвали  са процедури за възстановяване, които тя сама си е заплатила.Аз много се бях навила, но засега не смея.Проверявайте си нещата много добре - това мога да кажа.
Днес бях на консултация за конци при Валянова и още не знам дали ще се реша да ги слагам, а за това, което е толкова ново, абсурд.

# 224
  • Бургас
Сега като дадохте подробности относно манипулацията, разбрах за какво говорите. Преди година и половина някъде може и две да има вече, ходих при Етугов на консултация относно отпускане в долната част и ми показва снимки преди и след на 2 вида манипулации:
едната Doublo-S а другата е била явно тази, но за втората ми каза, че е за по-голямо отпускане, а на мен още ми било рано за нея, да пробвам с Doublo-S, и пробвах редовна цена беше 1600, но в комплект с други неща които правих ми направи отстъпка на 1300 лв., ефект никакъв при мен както споделих и в предната тема, въпреки всички снимки за доказателство  преди и след, та се чудя и от тази на двойна сума какъв ще е?! Много съм скептична, дано някой който е правил сподели (може пък проблема да е в мен)

Общи условия

Активация на акаунт