Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 27 тема

• 80 663
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Някакви мнения за д- р Ива Кованджийска от клиниката на д-р Денкова, моля?
Аз слагам филър и ботокс при нея и съм много доволна. Много внимателна е, направи точно това, което исках и ме нави да не правя цяло лице (ботокс, бузи, назолабиални, баркод и устни) едновременно, а да изчакам с някои. Пак ще я посетя след около месец.

Цената на ботокса при д-р Каляшева на зона ли е или на единица?

# 526
Нямам представа, не съм я посещавала, но при Денкова е на зона.

# 527
  • Sofia
Здравейте,
Във вторник си сложих филър в средната част, като под скулата беше с канюла. Имам обаче едно уплътняване там, където е влизала канюлата, поне така си го обяснявам. Случвало ли се е на някой. На проверка съм след две седмици при лекаря.

# 528
Някакви мнения за д- р Ива Кованджийска от клиниката на д-р Денкова, моля?
Аз слагам филър и ботокс при нея и съм много доволна. Много внимателна е, направи точно това, което исках и ме нави да не правя цяло лице (ботокс, бузи, назолабиални, баркод и устни) едновременно, а да изчакам с някои. Пак ще я посетя след около месец.

Цената на ботокса при д-р Каляшева на зона ли е или на единица?

ОК,благодаря:smile:

# 529
Здравейте,
Във вторник си сложих филър в средната част, като под скулата беше с канюла. Имам обаче едно уплътняване там, където е влизала канюлата, поне така си го обяснявам. Случвало ли се е на някой. На проверка съм след две седмици при лекаря.

И аз имах такива уплътнявания, до месец се разнасят Wink

# 530
Някой дали е слагал ботокс в областта на челюстта? Гледах някакви клипчета, в които го препоръчват с цел отслабване на лицето в тази област (мускулът се блокира и вследствие атрофира), както и при бруксизъм. Никога не съм слагала ботокс и си признавам, че ми е трудно да събера смелост, та затова искам първо да се информирам какво да очаквам.
Аз имам бруксизъм и имам шина, но изобщо не съм редовна и почти не я нося. За ботокс в челюстта доста ме е страх, а сега като прочетох dolores каквое написала, че са засегнали нерв... изтръпвам направо!

На мен това ми го предложи д-р Георгиевски. Без да съм го разпитвала конкретно за тази процедура, не съм му и споменавала за бруксузма. Каза ми че имам много квадратно лице, че са ми много развити тези мускули и така щяло да стане една идея по-овално, което било по-красиво. Първо, казах си, че явно наистина са ми доста развити тези мускули, че да си личи толкова, а той и каза, че вероятно скърцам със зъби. Второ, малко ме отблъсна това с прекалено квадратното лице. Аз си харесвам формата на лицето, никога не съм го виждала квадратно и ми стана неприятен този коментар, дори започнах оттогава само да се гледам наистина ли ми е прекалено квадратно лицето. Ако слушаме тези лекари и следваме "идеала", абсолютно вероятно е да развием body dysmorphia...

След това попитах и стоматолога ми за ботокс в тази зона. Тъй като бих го направила за бруксизма, ако ще помогне, не за по-овална форма, тъй като при мен е много зле и съм си изтъркала зъбите Sad Но тя каза, че не го препоръчва, а ѝ имам пълно доверие.

# 531
Имам един въпрос: след като си сложа филъри, трябва ли да се пазя от слънцето? Защото съм много слънцелюбива...

# 532
  • в 1001-та нощ
Имам един въпрос: след като си сложа филъри, трябва ли да се пазя от слънцето? Защото съм много слънцелюбива...

Не.

Много хора имат бруксизъм. Това не е някаква рядкост, но малцина знаят. Аз ползвам шина - една е - за горните зъби, тя пази и долните, малка е, нямам неудобства с нея. Имам остри черти, подчертани скули, челюст... но това съм аз, индивидуалност, приемам го, и ботокс не бих слагала.

# 533
Здравейте пак от мен. На мен ми е втори ден след филъра, формата на устните е идеална, но сега забелязах,че са се образували малки топченца отпред.
Тази,която ми го сложи каза, че ще се разградят,дори вчера ме предупреди,че е възможно да станат,но аз се притеснявам да не си останат така.
При вас получава ли се така след ХК в устните е ако да - разгражда ли се наистина? Да ги масажирам ли?

# 534
  • в 1001-та нощ
При мен до сега такива топченца не са се образували. Може и да е заради техниката на поставяне. Винаги ми е препоръчван масаж. Попитай, все пак в клиниката, но едва ли ще е противопоказно.

# 535
На мен докторката ми каза да не правя масаж на устните след поставяне на филъра. Тя при поставянето масажира няколко пъти устните. Според мен зависи от марката на филъра дали е необходимо след това масаж

# 536
И на мен ми каза да не правя масаж, но то сега като се вгледам не са топченца а уплътнения там където е "стреляно)
И то когато съм в спокойно състояние не се виждат. Като се усмихна едва. Тук съм притиснала със зъбите.
На какво ви прилича. Днес ме видяха в клиниката и ми казаха, че няма притеснително и да не масажирам, но исках да питам и вас.

# 537
Момичета чакам да ми минат синките и ще ви кача снимки преди и след ако искате. Правих НЛ и устни. Ботокс на гневна.
Чудя се преди лятото дали да направя радиочестотен лифтинг 6 процедури пакет. Дайте мнение и има ли значение апарата. Благодаря!

# 538
Разбира се, че искаме снимки Hug

# 539
И на мен ми каза да не правя масаж, но то сега като се вгледам не са топченца а уплътнения там където е "стреляно)
И то когато съм в спокойно състояние не се виждат. Като се усмихна едва. Тук съм притиснала със зъбите.
На какво ви прилича. Днес ме видяха в клиниката и ми казаха, че няма притеснително и да не масажирам, но исках да питам и вас.

Момичета, а някой за моята снимка. "Топченцата", които визирах са тези белите области в центъра на устните. Те повече дори приличат като малки пъпчици и са съвсем на повърхността на кожата, под епидермиса и като ги натисна с нокът болят, както боли херпес например. Снощи пробвах да ги масажирам, изчезнаха след масажа (но остана бяло петно) и след това пак се появиха. На някой случвало ли му се е и на какво ви прилича?

Общи условия

Активация на акаунт