Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 27 тема

• 80 704
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
И аз правих Doublo-S миналия май, но не забелязах никакъв резултат.   Същевременно не се препоръчва, ако имате филъри, защото се разграждат по-бързо. 

# 226
Red_Didi, aз сьсщо се интересувах от процедурата. В София я правят д-р. Етугов и д-р Денков. И на Денкова и на Етугов  фейстайта е правен от д-р Роватти, който ги е обучавал. Има клипове в интернет на процедурата правена от Етугов, но снимки "след "не сьм виждала. Има дами тук, които са ходили на консултация и казват, че и двамата лекари показват снимки "преди и след" на пациенти работени от Роватти, което мен ме кара да мисля, че или не им се получава много добре или все още нямат достатьчно опит. Моя позната прави facetite  , спорд мен котура се е получил добре, но резултат за отуснатата кожа на шията  не виждам.
Относно д-р Денкова, не ми се стори да има лека рька, спред мен работи грубо
Не знам какво сте правили при д-р Денкова, но аз никога не съм имала проблем, а от години ходя при нея. Последното, което бих казала за нея, е, че работи грубо.

# 227
  • Sofia
И аз правих Doublo-S миналия май, но не забелязах никакъв резултат.   Същевременно не се препоръчва, ако имате филъри, защото се разграждат по-бързо. 
А къде го правихте? Май ще се откажа.

# 228
Аз също правих Doublo S на цяло лице  при д-р Етугов преди година, лифтинг ефектът беше нулев. В последствие , по препоръка на моя позната отидох при д-р Паскова за Radiesse . Нейното мнение беше , че лицето ми е слабо , а кожата тънка и не съм подходяща за HIFU процедура.

# 229
Не знам какво сте правили при д-р Денкова, но аз никога не съм имала проблем, а от години ходя при нея. Последното, което бих казала за нея, е, че работи грубо.

Вьзможно е да е била по натоварена или изнервена, когато сьм ходила. Слагала сьм ботокс и мезо конци при нея. Грубото отношение/работа не биха ме отказали да ходя при някой лекар, ако смятам, че е добьр в това което прави. Комерсиалният подход кьм мен, като пациент обаче ме отказва бьрзо

# 230
Аз също правих Doublo S на цяло лице  при д-р Етугов преди година, лифтинг ефектът беше нулев. В последствие , по препоръка на моя позната отидох при д-р Паскова за Radiesse . Нейното мнение беше , че лицето ми е слабо , а кожата тънка и не съм подходяща за HIFU процедура.

Доволна ли сте от резултата след поставяне на  Radiesse ?Бихте ли споделили каква е цената при д-р  Паскова?

# 231

Вьзможно е да е била по натоварена или изнервена, когато сьм ходила. Слагала сьм ботокс и мезо конци при нея. Грубото отношение/работа не биха ме отказали да ходя при някой лекар, ако смятам, че е добьр в това което прави. Комерсиалният подход кьм мен, като пациент обаче ме отказва бьрзо

Аз ходя в нейната клиника, но при д-р Георгиевски, но от него винаги срещам изключително приятелско отношение. Доколкото знам и д-р Денкова е така предразположена. Но е възможно и да е била изнервена наистина, всеки си има дни Simple Smile

Интересно ми е - някой от тук, освен мен посещавал ли е д-р Георгиевски от клиниката на Денкова? Той е младо момче, но според мен изключителен талант.

# 232

Доволна ли сте от резултата след поставяне на  Radiesse ?Бихте ли споделили каква е цената при д-р  Паскова?
[/quote

Да , доволна съм. Цената е 900 лв на ампула 1,5 / на повечето места е такава , ако няма промоция / Видях че в Aesthe Beauty lab в момента е на 700 лв , но не пише каква разфасовка / мисля има и по - малки /

# 233
аз ходих един път в клиниката и изобщо не ме прие Денкова а друга лекарка която ми направи страшно мезо- нито ми показа с какво е ампулата нито какво съдържа, нито нищо, с огромна игла и беше ужас...и веднага след процедурата ми намаза лицето с фон дъо тен ...но комент

# 234
аз ходих един път в клиниката и изобщо не ме прие Денкова а друга лекарка която ми направи страшно мезо- нито ми показа с какво е ампулата нито какво съдържа, нито нищо, с огромна игла и беше ужас...и веднага след процедурата ми намаза лицето с фон дъо тен ...но комент
При Денкова е необходима предварителна заявка. А коя е била тази лекарка - да не е Георгиева (отново младо момиче). Аз бях ходила при нея на годишен скинчек и също не останах доволна. Каза ми, че имам акне и бактерия на акнето, което е абсурд, защото моята кожа е супер чиста, но отвреме на време ми излизат комедони и то когато кожата ми е дехидратирана. Беше ми изписала крем и гел за измиване за акнетична кожа, които допълнително изсушиха моята и проблема се задълбочи. След това случайно попаднах на д-р Георгиевски и той ми каза, че проблема ми идва от дехидратацията и съответно свръх производството на себум и направихме Volite.
Просто, явно е до лекар, а не до клиника.
Но ми беше интересно, тъй като неговия график е винаги пълен, дали има някоя от вас, която също го посещава.

А да попитам друго. Какво е мнението ви за уголемяването на устни с Injector Pen (хиалуроновата киселина се влага посредством "изстрелване", а не с инжектиране). Жената, при която ходя на мигли и като цяло е страхотен професионалист, прави всякакви естетични процедури, е започнала да го практикува и като разгледах резултатите те са страхотни. Но все пак се колебая.

Ето няколко снимки - https://www.instagram.com/p/BvKhvJSBGyU/
https://www.instagram.com/p/BvD59O-BlvM/
https://www.instagram.com/p/BtHL6V-h5M_/
Каза, че трайността била около 6-9 месеца.

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 13:14 от KPP

# 235
А мнения за Aesthe Beauty Lab и докторите там ,  може ли някой да сподели ? Извинявам се , ако вече сте коментирали , но изчетох твърде много на куп и ми се губи точно за тази клиника .

# 236
Здравейте, да предложите нещо изпитано за освежаване на  кожата след зимата. Като цяло кожата ми е чиста, просто я усещам малко повехнала, не знам дали обяснявам правилно, искам да блесне.
Честита пролет на всички дами! Simple Smile

# 237
Здравейте, да предложите нещо изпитано за освежаване на  кожата след зимата. Като цяло кожата ми е чиста, просто я усещам малко повехнала, не знам дали обяснявам правилно, искам да блесне.
Честита пролет на всички дами! Simple Smile
Skinbooster

# 238
  • София
Споменавала съм и преди,ходила съм при др Денкова,даже ми бяха объркали часа и ме бяха сложили при друга лекарка,но аз отказах. Веднага тя реагира и ме вмъкна на другия ден в графика си. Очаквах точно комерсиално отношение,както казвате,но останах много приятно изненадана. Обясни ми подробно всичко,говорихме и за малко по-странични неща и три пъти ме попита дали искам процедурата веднага или да си помисля. Не избърза да свърши нещо и да ме отпрати. Направи ми снимки преди и след,изпрати ми ги. Много добро впечатление ми остави. Вчера беше и операцията ми за уголемяване на бюста при др Стоянов - еми нямам думи,очарована съм от всичко и всички Simple Smile

# 239
Радвам се, че сте доволна. Аз споделям личното си впечатление. Нямам особени познания относно козметичните процедури и за мен е важно да имам доверие на лекаря и да знам, че когато ми предлага нещо е,  защото имам нужда от него. Със сигурност тя има доста пациенти, който са доволни от нея.

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 20:01 от blue75

Общи условия

Активация на акаунт