Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 27 тема

• 80 665
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
3 пъти съм си слагала ботокс, пачи крак-много добър резултат. По едно бодване и над вежда, даже леко отваря погледа, хич не ме страх от ботокс, само, че при мен държи около 3 мес.

# 301
Здравейте,
Някоя от вас слагала ли си е Теосиал кисс като първо поставяне, какво ви е мнението, съответно трайността?
Като първо съм поставяла Princess,0.5ml.Като второ Plurial,като трето Teosyal kiss,след него Stylage M.Фен съм на Teosyal ,но реших да пробвам и други,евентуално за по-издържливи.Teosyal kiss се задържа най-дълго от всички,изглеждаше най-естествено,най-приятно се усеща.Но е важно и човекът ,който го поставя.След две седмици пак ще слагам от него.

# 302
Аз преди да опра до ботокса ще пробвам с плазма лифтинг. Принципно ходя при медицински козметик да си правя мезо и тази жена с над 30 год опит е много против ботокса. Противниците на ботокса твърдят, че реално дългосрочно нищо не подобрява, просто действа за определено време, после всичко се връща към нормалното си състояние. Мезотерапията изпълва кожата с полезни съставки, вода и като цяло хидратацията е много по- добър вариант за третиране на бръчки. Жената, която работи моето лице е на 60+ и без ботокс изглежда перфектно. Доста дерматолози налагат прекомерно ботокса като решение, но истината е, че получават и сериозни дивиденти от това, което не е много... етично. Както и да е, да, ботокса не трябва да се анатемосва, но не трябва и да се прекалява с него... честно казано аз съм от хората, които биха го избегнали на всяка цена. Не знам дали ще мога обаче. Когато си направя плазмата около очите ще пиша за резултати. Белезите ми се повлияха добре от CO2 лазер. За ринопластиката също имам какво да кажа- който иска да ми пише на лични, следя двама много добри турски хирурзи

# 303
  • в 1001-та нощ
Относно ботокса - зависи какво количество се прилага и в каква концентрация. Мимиката може да се запази, и лицето да не е маска. Това може да се обсъди с лекаря.

# 304
  • Бургас
Честито Благовещение на всички!
Искам да попитам някой знае ли в Бургас къде правят качествено мезотерапия?

# 305
Аз преди да опра до ботокса ще пробвам с плазма лифтинг. Принципно ходя при медицински козметик да си правя мезо и тази жена с над 30 год опит е много против ботокса. Противниците на ботокса твърдят, че реално дългосрочно нищо не подобрява, просто действа за определено време, после всичко се връща към нормалното си състояние. Мезотерапията изпълва кожата с полезни съставки, вода и като цяло хидратацията е много по- добър вариант за третиране на бръчки. Жената, която работи моето лице е на 60+ и без ботокс изглежда перфектно. Доста дерматолози налагат прекомерно ботокса като решение, но истината е, че получават и сериозни дивиденти от това, което не е много... етично. Както и да е, да, ботокса не трябва да се анатемосва, но не трябва и да се прекалява с него... честно казано аз съм от хората, които биха го избегнали на всяка цена. Не знам дали ще мога обаче. Когато си направя плазмата около очите ще пиша за резултати. Белезите ми се повлияха добре от CO2 лазер. За ринопластиката също имам какво да кажа- който иска да ми пише на лични, следя двама много добри турски хирурзи

За ринопластика мисля, че най-добрия вариант е Турция и аз.

# 306
  • София
За ринопластика, интересувайки се от неоперативна,попаднах на една фб група,масово оперирани от турски лекари и недоволни от български. Мога да дам линк към групата,има много полезна информация,опит и снимки

# 307
За ринопластика, интересувайки се от неоперативна,попаднах на една фб група,масово оперирани от турски лекари и недоволни от български. Мога да дам линк към групата,има много полезна информация,опит и снимки
Може ли инфо за неоперативните методи, може и на лични, ако вече е засяган тук въпросът

# 308
A! Неоперативна ринопластика ли? За това съм чувала - прави се посредством филъри. Атанасова в Пловдив го прави например и други дерматолози...тук нещо друго ли се има предвид? Ако говорят за ултразвукова ринопластика - да знаете, че е оперативна, просто след оп- периода е много по- лек и възстановяването е по- бързо. Турците са прочути именно с ултразвука..

# 309
Здравейте,
Някой правил ли си е ринопластика във Vogue Clinic София
Моля за мнения понеже ми е първа операция и се страхувам все пак е на лицето
Благодаря ви предварително InnocentRelaxed

# 310
Здравейте, да предложите нещо изпитано за освежаване на  кожата след зимата. Като цяло кожата ми е чиста, просто я усещам малко повехнала, не знам дали обяснявам правилно, искам да блесне.
Честита пролет на всички дами! Simple Smile
Skinbooster

Четох в интернет, но не ми стана ясно. Това вид мезотерапия ли е?
Честито благовещение!

# 311
Здравейте, да предложите нещо изпитано за освежаване на  кожата след зимата. Като цяло кожата ми е чиста, просто я усещам малко повехнала, не знам дали обяснявам правилно, искам да блесне.
Честита пролет на всички дами! Simple Smile
Skinbooster

Четох в интернет, но не ми стана ясно. Това вид мезотерапия ли е?
Честито благовещение!

Здравей!
Да това е мезетерапия, така нареченият мезолифт. Има ХК в нея и освен хидратация, дава и лек лифтинг ефект.
Аз досега съм слагала Princess Rich и останах доволна, вече четвърти месец си стои ефекта (но аз поддържам с маски, хидратация, пиене на вода).
Иначе кожата блесва веднага след процедурата.
Още по-добър ефект дава Juvederm Volite (пак мезотерапия), която дават ефект до 9 месеца. Аз имам и нея и я поддържам с мезолифт, като по този начин ми издържа почти година, като вече не ходя на козметици, а кремовете за лице използвам много по-икономично. Също така и вече не слагам грим, а преди без грим не излизах.

Аз слагам при д-р Георгиевски при Денкова, но там Volite e 600 lv, а Princess Rich 300. Една дама тук ми показа клиника Olimpia, където гледам че Volite е 500 лв и предлагат skinbooster на Neauvia, който е около 200 лв и е 2 мл (тоест може да се използва на два пъти), като цени е супер, обаче въпреки че са мезотерапии пак ме е малко страх да не ме посинят.
Дали има някоя дама с отзиви от там?

# 312
Момичета споделете мнението си за тази процедура - доволни ли сте, колко време след процедурата се задържа ефектът, бихте ли си я направили и бихте ли повторили, каква е цената?
Това, което знам за тази процедура е, че хидратира, помага при акне и розоцея, детоксикира, влияе на фините линии,торбичките под очите, премахва комедони, слънчево изгаряне, пигментни петна, неравномерен тен, подходяща е за мазна кожа с разширени пори,с липса на плътност. Допълнете ако пропускам нещо. Чудя се дали си заслужава?

# 313
А аз искам да питам за мезотерапия - подходяща ли е за хора с тънка, бяла прозрачна кожа и какви странични ефекти могат да се очакват? Добра идея ли е да се опита с нея, а чак след това ботокс?

# 314
Правих  hidrafacial, след самата процедура кожата на лицето е много мека, нежна, има сочен вид, но до там. След няколко часа този ефект отмина. Но пък ако имаш черни точки или някаква нужда от почистване и хидратация казват, че е подходяща процедура, аз нямах явно такава нужда. След процедурата /може чи след 3 -4 дни/ направих мезотерапия, от която съм страшно доволна, скоро пак ще правя вече 4ти път правя я през 3-4 седмици.
zigizagi, мезотерапията и ботокса са за различни зони, доколкото разбирам и от темата и това, което съм чела.
Правила съм ботокс на чело, гневна и околоочен, а мезотерапия на останалата част от лицето.
При мен правят 25-30 убождания, кожата ми е нормална , не е нито много тънка нито пък дебела. Не обезболявам лицето за мезотерапия.

Общи условия

Активация на акаунт