Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 27 тема

• 80 568
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Бургас
Добър вариант за повдигане на бузи и изглаждане на назолабиалните е ендоскопски  midface lift.Издържа по указания на Стоянов до 10 години,прави се най-добре на възраст м/у 40-50 ,но още събирам смелост и пари.Хихи Simple SmileПреди 40 годни има други по- леки методи за поддръжка,а след 50 ,ендоскопският не е така ефективен.
да,  бях на консултация при него и в момента нямаше сертификат за нужната апаратура за ендоскопски лифтинг, каза ми да се обадя май месец да проверя дали са я получили

Сигурни ли сте, че става за повдигане на бузи и изглаждане на назолабиални? Мои приятелки си правиха преди няколко години  ендоскопски  midface lift при д-р Стоянов, изглади им челото и повдигна веждите само. Надолу никаква промяна.
Така като чета,сигурно са правили Ендоскопски браулифтинг.При него се работи на ниво чело и вежди Simple Smile Ние говорим за Ендоскопски мидфейс лифтинг .Разликата е осезаема.

# 601
Разгледах снимките на ендоскопски браунлифтинг на Есте клиник. Ужас!!! Само 2-3 дами изглеждаха добре според моите критерии. Останалите бяха с вежди, преместени по средата на челото.

# 602
  • София
Добър вариант за повдигане на бузи и изглаждане на назолабиалните е ендоскопски  midface lift.Издържа по указания на Стоянов до 10 години,прави се най-добре на възраст м/у 40-50 ,но още събирам смелост и пари.Хихи Simple SmileПреди 40 годни има други по- леки методи за поддръжка,а след 50 ,ендоскопският не е така ефективен.
да,  бях на консултация при него и в момента нямаше сертификат за нужната апаратура за ендоскопски лифтинг, каза ми да се обадя май месец да проверя дали са я получили

Сигурни ли сте, че става за повдигане на бузи и изглаждане на назолабиални? Мои приятелки си правиха преди няколко години  ендоскопски  midface lift при д-р Стоянов, изглади им челото и повдигна веждите само. Надолу никаква промяна.

Така като чета,сигурно са правили Ендоскопски браулифтинг.При него се работи на ниво чело и вежди Simple Smile Ние говорим за Ендоскопски мидфейс лифтинг .Разликата е осезаема.

Да, точно това исках да уточня. Много благодаря за информацията!  Ще следя продължението по темата...........
А дали само той има този апарат, правили ли сте проучване?

# 603
Разгледах снимките на ендоскопски браунлифтинг на Есте клиник. Ужас!!! Само 2-3 дами изглеждаха добре според моите критерии. Останалите бяха с вежди, преместени по средата на челото.
Честно казано, и на мен така ми изглеждат. Нещо не бях никак очарована.

# 604
момичета вчера правих устни за първи път и сега съм супер притеснена трябваше да сложим съвсем малко после се оказа че имам голяма уста... както и да е 0,8мл сложи.Въпроса е кога ще спаднат защото ми обещаха че няма да си личи а изглеждам като патка в устата Sad

# 605
  • в 1001-та нощ
Кой продукт слагахте? До няколко дни оточното напрежение в третираната зона ще поотпусне.

# 606
  • * Under the stars *
Здравейте , момичета ! Simple Smile Може ли да ми препоръчате процедура за премахване на торбички под очите ? И има ли всъщност смисъл от такава , понеже четох , че след време пак се появявали ? Не знам на какво се дължат моите - спя по 8-9 часа , та едва ли са от недоспиване . Всякакви съвети ще са ми от полза . Може да ми препоръчате и хапчета , мазила - всичко , от което сте забелязали ефект при вас Simple Smile

# 607
  • Бургас
По това което съм чела и чувала от приятелки, торбички често се появяват при задържане на вода, при натрупване на токсини в тялото и при някои заболявания на ендокринната и сърдечно съдовата система.....
Но за заболяванията знам, че са постоянни и за дълъг период от време....
При мен лично рядко се появяват и за кратко, и аз обикновенно правя прочистване на организма за няколко дни с режим нахранене и взимам от аптеката разни хапчета за детокс и за задържане на водата, нямам конкретни, каквито ми препоръчат в аптеката като обясня за какво ми трбват

# 608
  • при Arctic Monkeys
момичета вчера правих устни за първи път и сега съм супер притеснена трябваше да сложим съвсем малко после се оказа че имам голяма уста... както и да е 0,8мл сложи.Въпроса е кога ще спаднат защото ми обещаха че няма да си личи а изглеждам като патка в устата Sad
[/quote
Аз за това слагам постепенно. При мен само в горна, като почнахме от 0.3,първо контур и ъгълчета,после от двете страни отдолу. Отокът ще спадне за няколко дни, а в следващите 2 седмици ще се намести продукта. Теосиал първо надува, после спада, и пак раздува , до окончателен резултат. Зависи може би и какво е слагано. Но 0.8 си е количество, няма как да не личи.Въпроса е да няма спукани съдове.Това е резултат при мен, след 3 боцкания, в течение на 2 месеца.

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 16:10 от karmacoma

# 609
  • Варна
По отношение махането на импланти, имайте предвид, че гърдите ми са 2 пъти по-малки от преди поставянето на имплантите, поувиснали изглеждаха в пъти по-добре от сега и честно казано ми беше много трудно да се примиря, с това през което минах. Гърдите не само, че не са същите като размер, но и не изглеждат добре.

# 610
Нека не агитираме, че от импланти има толкова рискове. Да, има, но според мен самата операция е шок за организма и сама по себе си може да отключи тревожност, паник атаки, автоимунно заболяване и какво ли не.
Но не и самите импланти.

# 611
  • Варна
Нека не агитираме, че от импланти има толкова рискове. Да, има, но според мен самата операция е шок за организма и сама по себе си може да отключи тревожност, паник атаки, автоимунно заболяване и какво ли не.
Но не и самите импланти.

Това е след ехография в далечната 2012 и много тревоги и антибиотик и 2013 - експлантирах. Не е агитация, за съжаление няма как да разбере човек, докато не го преживее...

Май трябваше да е скрит текст, да не разводнявам темата....

# 612
Сложих френски филър, забравих му името нещо смайл беше 🤔 уговорката беше че няма да си личи май май ще спирам с разкрасителните процедури 🙄

# 613
  • в 1001-та нощ
Дай си почивка - няма нужда да е на юруш Simple Smile Juvederm Smile, вероятно Simple Smile

soleil, до колкото успявам да проследя - имплантът се е спукал. Доколкото съм чела - само при Ментор не са намирани спукани импланти, те са с доста дебела обвивка. Твоите какви бяха?

# 614
  • Варна
a.l.e.n.a, имплантите бяха Алерган Натрел 375 кръгли, и тогава на ехограф ми казаха, че не виждат руптура, др. Заякова също ми казваше, че всичко е наред, аз съмнения че може би е имало руптура започнах да имам, когато не получих имплантите веднага след експлантирането и ми обясниха нещо, че били биологичен материал и трябвало дълго време да се дезинфекцират, защото са стояли в мен 3 години,въпреки всичко приех това обяснение, може и така да е било...Но аз щях да ги сложа в шкафа, а не обратно в тялото си, че де се  дезинфекцират... Спрях да вярвам на др. Заякова, но дали имам основания не знам до ден днешен, не съм сигурна какво е станало, официалната информация е че всичко при мен е било наред....около 3 седмици след операцията, за да преодолея срива, оставих децата на едната баба и заминах за 1 месец извън страната, лека полека се оправих и после не съм ходила на консултация там, никога повече не съм я виждала дори...Но за руптура, никога не сме говорили,а съм посетила поне трима различни ехографисти, но съмнения имах и затова ги и махнах не знаех какво да мисля, виждам черно на бяло написано, течност около импланта, сходна с тази в импланта, но категорична позиция нямаше и аз изкарах почти 12 месеца чудейки се, имам ли основания за притеснение. Тук във Варна ме прегледа на ехограф онко-гръден хирург с добра репутация и даже ме успокои, че всичко е наред, но в мен съмнението остана и реших да не поемам риск и така...Изтеглих късата сламка в моя случай и четейки тук виждам, че сякаш е малък процента на жените с проблеми и се надявам да е така. Но всеки случай за проблем, който виждам тук ми действа все още много силно...

Общи условия

Активация на акаунт